• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beratcan'ın katil zanlısı servis şoförü yakalandı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin şüpheli olarak aranan servis şoförü yakalandı
Sitene Ekle
beratcan-in-zanlisi-servis-soforu-yakalandi-6792475.Jpeg

İSTANBUL (AA)

Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin aranan servis şoförü gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, olayla ilgili çalışmasını sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli olarak aranan servis şoförü E.K'nınGaziosmanpaşa'daki bir adreste saklandığını tespit etti.

Asayiş ve Çocuk Şube ile Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin söz konusu adrese düzenlediği ortak operasyonla, E.K. yakalandı.

Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9 Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. Beratcan'ın cesedi 23 Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu.

http://www.milliyet.com.tr/beratcan-in-zanlisi-servis-soforu-gundem-2216795/

Ömuür boyu yatsin hic cikmasin diyen arkadaslar siz bu ulkede hangi katilin omur boyu yattiğını gordunuz .... hakim onunde ceketini ilikler bide basi hafif yere eydimi tamam iki gun yatar cikar... ha ama insallah mahkum arkadasları bi güzel hosgeldin derler

Bu adamlarda vicdan yok. Allah vicdan versin her gün 1000 kere ölsün vocdan azabindan.

Çoğu suçlu dışarıda dolaşırken ,sucsuzlar içeriye giriyor. O kadar çok sonuclanmamis davalar var ki .
Bu kişi itiraf etmemiş daha. Belki de başka biridir o yavrucaga kıyan.
Sadece servise binmesi mi delil ? Ben mi takip edemedim.

Böyle bir tanikligim var , suçlu dışarıda dolaşti , tamamen suçsuz bir arkadaşımın eşinde kaldı yapılan. Ispatlayamadi , çoluk çocuk perişan oldu. 6 sene sonra gerçek suçluyu yakaladılar.
Olan geçen yıllara, dağılmış yuvaya oldu.

Ne alaka şimdi diyeceksiniz ,bilmiyorum ; artık gerçekten itiraf edene kadar ( mecburiyetten değil ) inanmıyorum hicbirseye.

Bir hayvana kiyildigini gördüğümde uyku girmiyor gözüme. Bir insana kıyan nasıl yaşayabiliyor anlayamıyorum.

Bu yaşa kadar büyüt , gözünden sakla , sonra :KK43:

Allah ailesine sabır versin. Inşaallah suçlu kimse vicdan azabından geberir.

Bu ulkede adalet mi var ki omur boyu cıkamıcak? Gercekci dusunelim..

Hadi cezaevi, adaleti yine senden bekliyoruz..elinize saglık diyelim simdiden..

Çoğu suçlu dışarıda dolaşırken ,sucsuzlar içeriye giriyor. O kadar çok sonuclanmamis davalar var ki .
Bu kişi itiraf etmemiş daha. Belki de başka biridir o yavrucaga kıyan.
Sadece servise binmesi mi delil ? Ben mi takip edemedim.

Böyle bir tanikligim var , suçlu dışarıda dolaşti , tamamen suçsuz bir arkadaşımın eşinde kaldı yapılan. Ispatlayamadi , çoluk çocuk perişan oldu. 6 sene sonra gerçek suçluyu yakaladılar.
Olan geçen yıllara, dağılmış yuvaya oldu.

Ne alaka şimdi diyeceksiniz ,bilmiyorum ; artık gerçekten itiraf edene kadar ( mecburiyetten değil ) inanmıyorum hicbirseye.

Bir hayvana kiyildigini gördüğümde uyku girmiyor gözüme. Bir insana kıyan nasıl yaşayabiliyor anlayamıyorum.

Bu yaşa kadar büyüt , gözünden sakla , sonra :KK43:

Allah ailesine sabır versin. Inşaallah suçlu kimse vicdan azabından geberir.

Maalesef yıllarca suçsuz yere hüküm giyende oluyor, bir pardon denip salınıyorlar fakat bu olayda tvde izlediğim kadarıyla servis şoförünün telefonunun en son sinyal verdiği yer çocuğun ölü bulunduğu yer:(

kadin 5 isim vermis yani 5 sevgilimi oluyor?! müge anlida deng geldigimde kadinin konustuklari cok sacma gelmisti yanilmadim....yazik oldu cocuga yavrum kiyamam ya , annesinin gunahini cocugu ödememeliydi

Maalesef yıllarca suçsuz yere hüküm giyende oluyor, bir pardon denip salınıyorlar fakat bu olayda tvde izlediğim kadarıyla servis şoförünün telefonunun en son sinyal verdiği yer çocuğun ölü bulunduğu yer:KK43:

kadinin eski sevgilisymis ve konusmalarindan yola cikmislar gerci ilk kadin ismini vermis sonra geri cekmis takip o zaman basliyor , ve sözde nedeni kadinin iliskiyi bitirmesiymis ....yani bencede yanlislik oldugunu hic sanmiyorum ...

Bu ülkede hayvan olmak ,cocuk olmak ve kadın olmak çok zor hergün ya işkence yada öldürüyorlar

Kadının eski sevgilisi olsa babası o kadını cenazesine bile sokmaz. Adam sevgilisinin evinde yakalanmış. Çocukta tecavüz bulgusuna rastlanmamış. Çok karışık bir olay bir çocuğun ölümüne sebep verecek kadar nasıl bir sebep olabilir ki.

Back