Beratcan'ın babası: "SONUNA KADAR EŞİMİN ARKASINDAYIM"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Savcı annenin serbest bırakılmasına itiraz etti
Kartal'da kaybolan 10 yaşındaki Beratcan 15 gün sonra Tuzla'da öldürülmüş olarak bulundu. Beratcan'ın annesinin katil zanlısı Ersin K. ve iki erkekle daha ilişki yaşadığı iddia edildi. Beratcan'ın babası ise 'eşimin arkasındayım' dedi.

Savcı, anne Türkan Karakütük’ün serbest bırakılmasına itiraz etti

Sitene Ekle

BERATCAN’ın öldürülmesine ilişkin tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildikten sonra serbest bırakılan anne Türkan Karakütük’ün serbest kalmasına soruşturma savcısı itiraz etti. İtirazı, anneyi serbest bırakan nöbetçi 2. Sulh Ceza Hakimliği değerlendirecek.

Katil zanlısı servis şoförü Ersin Kaşıkçı ve Beratcan’ın annesi Türkan Karakütük dün akşam saatlerinde "tutuklama" talebiyle mahkemeye sevkedilmiş, mahkeme Kaşıkçı’yı tutuklayıp cezaevine gönderirken şüpheli anne serbest bırakmıştı.

ATV ekranlarında Müge Anlı'ya konuşan Beratcan'ın babası Ergün Karakütük, eşinin suçsuzluğunu ortaya çıktığını ve eşinin psikolojisinin düzelmesinden sonra eşine ikinci bir şans vereceğini söyledi. Baba Karakütük canlı yayında şunları söyledi:

"DOST HAYATI YAŞAMIŞ FALAN DEDİLER"

"Çok büyük bir acı yaşıyorum. Elim ayağım titriyor. Herkes eşimi suçlamaya çalışıyor ama suçlu suçsuz kim ortaya çıktı. Eşim çocuğunu boğacak kadar cani bir insan değil. Çocuğundan bir saniye ayrı yatan birisi değildi. Eşimle karakolda görüştüm "Suçsuz olduğu ortaya çıktı. Ben 70 milyonun önünde konuşacağım" dedi. Dost hayatı yaşamış falan dediler. Ben eşimin sonuna kadar arkasındayım. Bu kadar da güveniyorum.

Ben zanlıyı fazla tanımıyorum. Samimiyetim yok; bir iki kere görmüşlüğüm var. Telefonla beni arıyordu, sürekli tehdit ediyordu. 'Eşiniz sizi kandırıyor' deyip akla hayale gelmeyen şeyler söylüyordu. "Eşiniz sizi aldatıyor. Bunu kanıtlayacağım" diyordu. Sürekli ankesörlü telefondan arıyordu. Eşimle konuştuğumda ise yalanlıyordu 'Bizi ayırmaya çalışıyor' diyordu. Eşimin benden boşanmak gibi bir talebi hiç olmadı.

"SONUNA KADAR EŞİMİN ARKASINDAYIM"

Evliliğinize bir şans daha vermeyi düşünüyorum. Eşim 70 milyonun önünde konuşacak aklanacak her şeyi. Ben yine de eşime güveniyorum, sonuna kadar eşimin arkasındayım.

Halkımızdan duyarlı olmalarını istiyorum. Eşimin suçsuz olduğu ortaya çıktı. Sağduyulu olsunlar diyorum."
http://www.milliyet.com.tr/beratcan-in-babasi-esimin-sonuna-gundem-2217885/

Halkımızdan duyarlı olmalarını istiyorum. Eşimin suçsuz olduğu ortaya çıktı. Sağduyulu olsunlar diyorum."

yani bunu düşünmesi neden, düşünecek onca şey varken

E o yanak yanaga çekilen fotoğraflar neyin nesi? Kadın 6 yıl ilişkim var niye dedi? Diğer 2 erkek neyin nesi?

Bu işte adamın da mı parmağı var yoksa anlamadım gitti..

diyelim ki adam bu ilişkileri bilmiyor, yine de bunca çıkan haberle karısını suçlardı, evde ki bebek düştüğünde bile karı koca birbirini suçlayıp kavga ediyor, senin yüzünden oldu diye
ya da belki medya ya karşı dik durmaya çalışıyordur çünkü olay çok medyatik oldu

E o yanak yanaga çekilen fotoğraflar neyin nesi? Kadın 6 yıl ilişkim var niye dedi? Diğer 2 erkek neyin nesi?

Bu işte adamın da mı parmağı var yoksa anlamadım gitti..

o foto ne kadar rahatsız edici değil mi bize ne oluyorsa

pislikler ortaya saçılacak ya, o yüzden böyle söylüyor

o foto ne kadar rahatsız edici değil mi bize ne oluyorsa

Aynen öyle. Bugün bi amcanın elinde gazetede gördüm. İçimden saydiklarimi söyleyemem. Aşırı kötü bir şey. .
Ve adam da güveniyorum diyor. Çok ilginç gerçekten..

Olan cocuga oldu.
Kadın ıtıraf etmiş zaten intikam için yaptı diye acaba kocası duymamış mi butun Türkiye'nin duydugunu?

aha adam kıvırdı..
bilinci yerinde değilmiş.. yanıma yanaşmasın bundan sonra diyo..

Karısı adamı 3 erkek ve belki daha niceleriyle aldatmış, çocuğu karısının haberi olsun olmasın ama ilişki yaşadığı adamın kıskançlığı yüzünden öldürülmüş adam çıkıp karım da karım diyor ya. Ne kadınmış anasını ya, paylaşılmıyor.

Yalama yapmış bu adam, beyni meme yapmış. İğrençsiniz..

Biz ne ara bu kadar medeni olduk ???

Edit: Boşanma davası açmış.
Karın olacak kadın kadar sende suçlusun !!

çevresi tepki vermeseydi kabul ederdi bu kadını bu adam..çünkü katil defalarca aramış söylemiş tehdit etmiş ama adamda karısına karşı tavır almamış,resimleri cümle alem gördü bu görmedimi sanki..bizim mahallede de bir adam karısının dostunu bıçaklamıştı hapisten çıkınca karısıyla tekrar yoluna devam etti başka bir semtte..bazıları böyle işte,bu şahısta onlardan biri işte, görürsünüz boşamaz bu adam karısını boncuklu gelin dediydi dersiniz..boşasada geri alır ,olan yavruya oldu yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…