Benim mesajım üzerine yazdıysanız ,benim Berat'ı savunduğum yok,haberin içeriğine bakınca mantıksızlık dikkatimi çekti.Yoksa Berat Albayrak beni zerre kadar ilgilendirmiyor
Zaten benim de ,sevgilisinden ayrılan ergenler gibi silmesi gibi benzetme yapılması tuhaf geldi.Takip ettiği başka kişiler,başka kurumlar olsa haklısınız diyeceğim ama zaten 3 kişiyi daha doğrusu kurumu takip ediyormuş,bu yüzden olayı garip bulmadım.Ama öküz öldü ortaklık bitti gibi bir algı yaratılmaya çalışılmış.Mantiksizlik degil.Basbakanken onunde ceket ilikleyip sayin basbakanim diye pohpohlarken,adam sutlaninca sevgilisinden ayrilip tum sosyal medya hesaplarindan sevgili engelleyen ergenler gibi silmesi mantiksizlik degildir zaten.Tipik akpli.Ruzgar nerden eserse.Binali inali olunca onu da siler.Sizler bunda da bir gariplik gormezsiniz :)
Zaten benim de ,sevgilisinden ayrılan ergenler gibi silmesi gibi benzetme yapılması tuhaf geldi.Takip ettiği başka kişiler,başka kurumlar olsa haklısınız diyeceğim ama zaten 3 kişiyi daha doğrusu kurumu takip ediyormuş,bu yüzden olayı garip bulmadım.Ama öküz öldü ortaklık bitti gibi bir algı yaratılmaya çalışılmış.
Ben başka konudan bahsetmiyorum ,bu konu hakkında bahsediyorum.Tabbiii canimm.Akp kanadinda su gune kadar kim yapmis bu okuz oldu ortaklik bittiyi ki berat yapsin :) Siz de haklisiniz :)
Adamin her dakka evinin icini gozetlemiyoruz herhalde.. Adam aglak.. Kovuldu yediremedi, heryerde aglayip duruyor.. Yalan mi? Al, iste burada da agladi diyor, bu kez herkesin gozu onunde, evindeki hali haric:Bari bu resmi paylaşırken neden ağladığını araştırma gereği duysaydın
Adamin her dakka evinin icini gozetlemiyoruz herhalde.. Adam aglak.. Kovuldu yediremedi, heryerde aglayip duruyor.. Yalan mi? Al, iste burada da agladi diyor, bu kez herkesin gozu onunde, evindeki hali haric:
Ahmet Davutoğlu, AKP kongresinde mesaj dolu bir veda konuşması yaptı. Davutoğlu, "Yeni bir kongre için karşınıza çıkmak benim arzu ettiğim bir şey değildi. Bu durumun sizin ve milletimizin mahşeri vicdanında yarattığı rahatsızlığın da farkındayım" dedi. Davutoğlu'nun konuşmasının sonunda gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...ngre_benim_arzu_ettigim_bir_sey_degildi_.html
Sana mi inanalim yani cok mutlu mesut gitti diye?
Soyledigine sen kendin inaniyor musun? Hani nerde Gul? Arinca ne oldu? Neden konusmasi bile yasak? Kurucu uyeler bunlar.. Zaten Davutoglunun gidisi bile tek basina skandal.Biz ahde vefayı her şeyin üstünde tuttuk. Makamlara, mevkilere, koltuklara veda ederiz kardeşlerim ama ahdimizi, davamızı asla bırakmayız. Kalıcı erdemlerin peşindeyiz. Ne yoldan saparız, ne tuzaklara düşeriz, ne de aşkımızı, sevdamızı unuturuz.
Kendisi yeterli cevabı vermiş zaten
Kendi söylediğim değil,Davutoğlu'nun söylediğine inanıyorum.Abdullah Gül'ü en son Erdoğan'ın kızının düğününde nikah şahidi iken gördümSoyledigine sen kendin inaniyor musun? Hani nerde Gul? Arinca ne oldu? Neden konusmasi bile yasak? Kurucu uyeler bunlar.. Zaten Davutoglunun gidisi bile tek basina skandal.
Nikaha gitmis, Sumeyyeye sahit olmus, ama kongreye kadar zahmet edememis demek ki.. Sumeyye'nin hatri AKPden fazla, neden acaba?Kendi söylediğim değil,Davutoğlu'nun söylediğine inanıyorum.Abdullah Gül'ü en son Erdoğan'ın kızının düğününde nikah şahidi iken gördüm
Tamam senin dediğin gibi olsun,hatırın kırılmasın,ben de yarım kalan işlerimi yapayımNikaha gitmis, Sumeyyeye sahit olmus, ama kongreye kadar zahmet edememis demek ki.. Sumeyye'nin hatri AKPden fazla, neden acaba?
Davutoglu Erdogani yalanladi, "benim tercihim degildi basbakanligi birakmak" dedi. Istemedigi birseye zorlanmis iste.. Sen bundan nasil farkli bir anlam cikartabiliyorsun ki? adam "kovuldum"un kibarcasini demis iste..
Ohaa, bir de kadin elini uzattigi halde mi sikmamis? Adab madap hakgetire desene.sıktıda biz mi görmedik ?
Elin havada kalması ne kadar kötü bir durumdur hiç yaşadınız mı?
Ve üstelik akpli biri de olsa bir kadın o duruma düşürülmüş.
ben bu parti tarafı olmasamda savunuyorum ,taraf olanlar nasıl hemen sırt çevrilebiliyor biri sevmiyor diye anlamış değilim.
Cok dogru.Bunlarda hiç "ahde vefada" yokmuş
Ohaa, bir de kadin elini uzattigi halde mi sikmamis? Adab madap hakgetire desene.
Cok dogru.
lütfen videoyu seyreder misin .. Daha öncede açıkladım zaten Sare Davutoğlu önce eşiyle birlikte tek tek tokalasiyor protokoldekiler ile sıra Binali Yıldırım in eşine gelince sarılıyor bu sırada Ahmed Davutoğlu ilerliyor oda eşine yetişmek için erkekler ile tokalaşmadan hızlıca ilerliyor tam Bayraktar'in olduğu yerde eşine yetişiyor o arada Bayraktar bocaliyor kimse ile el sıkışmadan selam vererek geçtiği için Sare Davutoğlu ,Bayraktar önce elini uzatıyor sonra el selami veriyorsıktıda biz mi görmedik ?
Elin havada kalması ne kadar kötü bir durumdur hiç yaşadınız mı?
Ve üstelik akpli biri de olsa bir kadın o duruma düşürülmüş.
ben bu parti tarafı olmasamda savunuyorum ,taraf olanlar nasıl hemen sırt çevrilebiliyor biri sevmiyor diye anlamış değilim.
Off cok kotu olmus.ilk fotoğraf Davutoğlu başbakanken,ikinic fotoğraf malum sonrası...
İşler bu kadar basit yürüyorsa bir sonraki bakan ben de olabilirim. Çok güzel adam engellerim ben. Takibi bırakmakta da üstüme yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?