Haklısın heralde başbakanlık alıştırmaları kaçınılmaz başkanımız böyle gider iseTakip de caiz degilse demek
Ahmet Davutoğlunun bu şekilde partiden ayrılması akp de kırılmalara sebep olabilirahmet davutoğlu en azından belirli bir kültür düzeyine sahipti.
Daha mi sorun yok? Davutoğlu'nu kovdular kapının önüne koydular. Daha ne sorun olacakTakip listesinde sadece 3 kişi bulunan Albayrak'ın takip ettiği diğer iki hesap ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın resmi hesabı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabı.
Zaten takip ettiği 3 hesapmış,illa aralarında sorun var izlenimini çıkarmaya çalışılması çok komik. Adam Davutoğlu 'nu değil başbakanlığı takip etmiş,e haliyle başbakan değişince takip adresi de değişmiş
He canım heDaha mi sorun yok? Davutoğlu'nu kovdular kapının önüne koydular. Daha ne sorun olacak
He canım he.Hatta kovulduğu eşi de Binali Yıldırm'ın sesi kesildi diye ,talimat veriyor ıhlamur verin diye,kendini paralıyor,karısı da eşinin arkasından iş çeviriyor.
Şu mesajı daha önce yazmıştım,burda dursa iyi olacak..Davutoğlu " benim tercihim değildir"..
Erdoğan " kendi istedi"...
AKP lilerin burdan çıkarttığı önerme " Hoca, Reis elele. Davutoğlu çok gizli bir takım olayların açığa çıkması için başbakanlıktan kendi isteğiyle ayrıldı"...
Ada'mın kendi ağzıyla söylediği " benim tercihim değildi" lafına bile inanmıyorlar arkadaş
Bari bu resmi paylaşırken neden ağladığını araştırma gereği duysaydın
E kadin doktor napsin hipokrat yemini varHe canım he.Hatta kovulduğu eşi de Binali Yıldırm'ın sesi kesildi diye ,talimat veriyor ıhlamur verin diye,kendini paralıyor,karısı da eşinin arkasından iş çeviriyor.
Benim mesajım üzerine yazdıysanız ,benim Berat'ı savunduğum yok,haberin içeriğine bakınca mantıksızlık dikkatimi çekti.Yoksa Berat Albayrak beni zerre kadar ilgilendirmiyorArincla kardesiz,anasi benim anamdir diyorlardi.Su anda arinc hain ve adama konusma yaptirtmiyolar :)
Hayir berati ,caglayani,bagisi canla basla savunacak kadarmisiniz?
Taam taam siz haklısınız ,taam taam ,he heE kadin doktor napsin hipokrat yemini varyani yumuşatma ihtiyaci neden duyuyorsunuz? Basbayagi kovuldu işte... Darbe yaptilarr darbeeeeee
ne kadar gereksiz bir haber !! Hala Sare Davutoğlu nun elini sıkmadı diyen cahiller var bide gazeteciler güya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?