Berat Albayrak'tan Çok Konuşulacak Davutoğlu Hamlesi

tantanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
7.195
9.105
118
berat-albayraktan-cok-konusulacak-ahmet-davutoglu-hamlesi-2505161200_m2.jpg

Berat Albayrak'tan çok konuşulacak Ahmet Davutoğlu hamlesi
El sıkmamakla bitmedi...
Facebook
Twitter
WhatsApp
Google
increase_font.png

decrease_font.png

Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlık'tan istifa etmesinin hemen ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın Davutoğlu'nu Twitter'dan takip etmeyi bıraktığı ve yeni Başbakan Binali Yıldırım'ı takip etmeye başladığı görüldü.

Ankara'da yeni hükümetin açıklanmasının ardından Başbakan Binali Yıldırım, görevini Ahmet Davutoğlu'ndan dün devraldı. Çankaya Köşkü'nde görevi Binali Yıldırım'a devreden Ahmet Davutoğlu, sivil plakalı bir araçla Köşk'ten ayrıldı.

HEMEN SİLDİ

Devir teslim töreninin hemen ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı olan Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın Ahmet Davutoğlu'nu takip etmeyi bıraktığı görüldü. Albayrak, Davutoğlu yerine yeni Başbakan Binali Yıldırım'ın takip etmeye başladı.

enerji.jpg

Takip listesinde sadece 3 kişi bulunan Albayrak'ın takip ettiği diğer iki hesap ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın resmi hesabı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabı.

Öte yandan Ahmet Davutoğlu'nun Berat Albayrak'ı takip etmeye devam ettiği görüldü.

Untitled-2(15).jpg

SARE DAVUTOĞLU'NUN ELİNİ SIKMAMIŞTI

AKP'nin kongresine damat bakan Berat Albayrak'ın Sare Davutoğlu'nun elini sıkmaması da kongreye damga vurmuştu.
http://odatv.com/mob_n2.php?n=berat-albayraktan-cok-konusulacak-ahmet-davutoglu-hamlesi-2505161200

Takip listesinde sadece 3 kişi bulunan Albayrak'ın takip ettiği diğer iki hesap ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın resmi hesabı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabı.

Zaten takip ettiği 3 hesapmış:cool:,illa aralarında sorun var izlenimini çıkarmaya çalışılması çok komik.:işsiz:Adam Davutoğlu 'nu değil başbakanlığı takip etmiş,e haliyle başbakan değişince takip adresi de değişmiş :kahve:

ne kadar gereksiz bir haber !! Hala Sare Davutoğlu nun elini sıkmadı diyen cahiller var bide gazeteciler güya ..

Zaten takip ettiği 3 hesapmış:cool:,illa aralarında sorun var izlenimini çıkarmaya çalışılması çok komik.:işsiz:Adam Davutoğlu 'nu değil başbakanlığı takip etmiş,e haliyle başbakan değişince takip adresi de değişmiş :kahve:
Daha mi sorun yok? Davutoğlu'nu kovdular kapının önüne koydular. Daha ne sorun olacak :KK53:

Davutoğlu " benim tercihim değildir"..
Erdoğan " kendi istedi"...
AKP lilerin burdan çıkarttığı önerme " Hoca, Reis elele. Davutoğlu çok gizli bir takım olayların açığa çıkması için başbakanlıktan kendi isteğiyle ayrıldı"...:confused:
Ada'mın kendi ağzıyla söylediği " benim tercihim değildi" lafına bile inanmıyorlar arkadaş:-)
Şu mesajı daha önce yazmıştım,burda dursa iyi olacak..:işsiz:

He canım he:işsiz:.Hatta kovulduğu eşi de Binali Yıldırm'ın sesi kesildi diye ,talimat veriyor ıhlamur verin diye,kendini paralıyor,karısı da eşinin arkasından iş çeviriyor.:KK53:
E kadin doktor napsin hipokrat yemini var :KK53: yani yumuşatma ihtiyaci neden duyuyorsunuz? Basbayagi kovuldu işte... Darbe yaptilarr darbeeeeee:skandal:

Arincla kardesiz,anasi benim anamdir diyorlardi.Su anda arinc hain ve adama konusma yaptirtmiyolar :)
Hayir berati ,caglayani,bagisi canla basla savunacak kadarmisiniz?
Benim mesajım üzerine yazdıysanız ,benim Berat'ı savunduğum yok,haberin içeriğine bakınca mantıksızlık dikkatimi çekti.Yoksa Berat Albayrak beni zerre kadar ilgilendirmiyor:kahve:

ne kadar gereksiz bir haber !! Hala Sare Davutoğlu nun elini sıkmadı diyen cahiller var bide gazeteciler güya ..

sıktıda biz mi görmedik ?
Elin havada kalması ne kadar kötü bir durumdur hiç yaşadınız mı?
Ve üstelik akpli biri de olsa bir kadın o duruma düşürülmüş.
ben bu parti tarafı olmasamda savunuyorum ,taraf olanlar nasıl hemen sırt çevrilebiliyor biri sevmiyor diye anlamış değilim.

Back