Berat Albayrak: Başkanlık eşittir belediye başkanlığı, onlar diktatör mü?

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Berat Albayrak: Başkanlık eşittir belediye başkanlığı, onlar diktatör mü?
http://t24.com.tr/haber/berat-albay...-belediye-baskanligi-onlar-diktator-mu,325862
''Farklı tohumlar mı ekiyor, yurtiçi ve yurtdışı bir ajandaya mı hizmet ediyor, beni düşündürüyor''

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Enerji Bakanı Berat Albayrak doğalgazdan, başkanlık sistemine, CHP Genel Başkanı'ndan ABD Başkan aday adayı Donald Trump'a kadar bir dizi açıklama yaptı. Doğalgazda indirim sinyali veren Albayrak, enerji fiyatlarındaki düşüşü doğalgaza indirim olarak yansıtmak için çalışma başlatttıklarını kaydetti. ABD Başkanlık seçimlerinde yarışan emlak milyarderi Cumhuriyetçi aday adayı Donald Trump’la CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu birbirine benzetti. Başkanlık sistemi tatışmalarına da değinen Albayrak, ‘’Başkanlık eşittir belediye başkanlığı. Belediye başkanları diktatör mü?’’ ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ‘’diktatör bozuntusu’’ değerlendiren Albayrak, Trump örneğini verdi. Kılıçdaroğlu'nu, ABD'de ayrımcı söylemleriyle tepki çeken Cumhuriyetçi başkan adaylarından Donald Trump'a benzettiğini kaydeden Albayrak, şunları söyledi:

"Trump ABD'de bugün ne yapıyorsa Kılıçdaroğlu da Türkiye'de aynısını yapıyor. Trump neye hizmet ediyorsa Kılıçdaroğlu da aynısına hizmet ediyor. Ana muhalefet partisi Türkiye'nin en eski ve önemli partisi ancak ibretle izliyorum 5-6 yıldır çizgisinden çıkıp, başka bir yere doğru kayıyor. Farklı bir ajandaya hizmet eder bir siyaset izliyor. Farklı tohumlar mı ekiyor, yurtiçi ve yurtdışı bir ajandaya mı hizmet ediyor, beni düşündürüyor. Trump bugün ayrımcılık suçunu işliyor. Seçilme kaygısı olmadan, 'Bazı tohumları mı ekiyor?' diye soru işaretleri var. İkisinin hiçbir farkı yok. Toplumu ülkeyi değerleri birleştirecek konularda edep dışına çıkarak ayrıştıran, kamplaştıran bir siyaset izliyor"

Bunun bakan olmasını hiç hazmedemiyorum ben
Sanki benim hakkım da o oraya atanmış gibi öyle bi sinir olma

Öyle büyük nefret buna özel bi de şu gazete basana adı ne unuttum
Nefret ediyorum ya nefret

Evet tam da bu, bakış.acimiz onyargimiz olduğu.için.adamların.herrrrrr yaptığı.bi şekilde batıyor.

Başkanlık.sistemini istemeyenlerin yüzde.bilmemkacinin sebebi erdoğan içeriği hakkında.zerre.fikri.olmadığı halde...

Tabi tersini.dusunursek , isteyenlerin de.aynı şekilde erdoğan.
Kimse karşıt.gorusunu aslında.elestirmesin istediğimiz kadar diplomamiz. Olsun,biz.buyuz..

Biz kafatasçı öcü bucuyuz.o kadar

Bana mı yazdınız anlamadım ama
Berat albayragin bakan olması hiçbir şekilde etik değil asla
Kafatasci ve ocu değilim
Erdoğana guvenmeme konusunda da sizce insan haksız mi?
PKK kandiriyor , cemaat kandiriyor , Ergenekon davasında kandiriliyor
E hani dünya liderliği ?
Kpss skandalları , mit tirlari skandalları , sinirlarimiz delik deşik oldu
Bu adama guvenmemek kafatascilik mi ?

Kilicdaroglu ulkeyi kamplastiriyormus, ic ve dis ajandalardan yardim aliyormus.. aldi beni bir gulmek.. Duyan da iktidarin basinda Kilicdaroglu var, bir ABDye, bir Suudiye, bir Katara, bir Filistine, bir Israile o mavi boncuk dagitiyor sanacak..Hani one munit deyip kafa tutmus, alkislara doyamamistik, ne oldu da simdi "israilsiz olmaz" durumlarina geldik anlasmalar pesinde kosuyoruz? Israil Filistinli oldurmeye tovbe mi etti? ah sizi sizi.. Ama olsun, sizin yuzde elliniz var, her yaptiginiza emme basma tulumba gibi kafa sallayip onayan, Erdogan diyorsa dogrudur diyen, sanslisiniz sansli..
Filistinli de olsun naapalim, o zaman oyleydi simdi boyle.. Olum Filistinlinin fitratinda var zati..

Ama adam da hakli, naapsin? Kilicdaroglunun damadi degil ki onu ovsun... Kim bakan yaptiysa ona da o guzel tabii..

Ulkenin enerji bakaninin yorumuna var.Herifte vizyon misyon sifir

Topladı sülalesini etrafına, hepsi stratejik konumlarda şimdi sıra geldi padişahlığını ilan etmeye. Ardından da bilal oğlan oturur tahta... Ohhh misss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…