- 26 Temmuz 2021
- 662
- 652
- Konu Sahibi pokuhantes
Hanımlar merhaba ben bugün beralife süpriz set ve erkek seti almaya karar verdim sepetimde duruyor, lütfen bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Nasıl gidiyor bende dün başladım hayıt suyu hariç kullanıyorumÜrünlerim bugün geldi yarın kullanmaya başlayacağım bakalım inşallah faydasını görürüm
Düzenli kullanamadım ben ama hala devam ediyorum bilmiyorum tadları çok kötüMerhaba Nasıl gidiyor bende dün başladım hayıt suyu hariç kullanıyorum
canım bide ben ara kanama yaşadım bu kullandıklarımdan mı bilmiyorumMerhaba Nasıl gidiyor bende dün başladım hayıt suyu hariç kullanıyorum
Aaa geçmiş olsun canım ben daha cok yeni başladım herhangi bişey yaşamadım peki yumurtlama döneminde bırakacak mısın çörekotu düşüklere sebebiyet verebiliyormuşcanım bide ben ara kanama yaşadım bu kullandıklarımdan mı bilmiyorum
Yaaa öyle mi ben bunu bilmiyorum hayıtı neden kullanmıyorsun peki. Canım ben bide adet olduğum da ballı çörekıtlu ve tarçınlı bi kür var onu yapmayı düşünüyorum ayrıca hayıt suyunu neden kullanmıyorsunAaa geçmiş olsun canım ben daha cok yeni başladım herhangi bişey yaşamadım peki yumurtlama döneminde bırakacak mısın çörekotu düşüklere sebebiyet verebiliyormuş
Bende prolaktin yüksekliği çıkmıştı ilaçla düşürdüm bu ürünleri almadan önce hepsinin vücutta yan etkisine baktım hayıt suyu yükseltir yazıyordu sonra sayfaya mesaj attım yükseltiyor mu diye evet dediler o yüzden onu almadım canım ballı tarçınlı çörekotu nu da yapamıyorum çünkü insülin direnci içinde ilaç kullanıyorum onuda yeni yeni düşürdüm baldan dolayı yapmak istemeyip çörekotu yağı arayışına girdiğimde bu seti buldum zaten eşinizin değerleri nasıl onun kullandığı bişey varmı ?Yaaa öyle mi ben bunu bilmiyorum hayıtı neden kullanmıyorsun peki. Canım ben bide adet olduğum da ballı çörekıtlu ve tarçınlı bi kür var onu yapmayı düşünüyorum ayrıca hayıt suyunu neden kullanmıyorsun
Ben eşime de erkek seti diye geçen setten aldım ama dediğim gibi biz çok düzensiz kullandık hatta ilk paketi bitiremedik ara verdik sebepsizce tekrar başlıcam ama sabah içtiğim sirkeli yağlı su midemi o kadar bulandırıyor ki devamını getiremiyorumBende prolaktin yüksekliği çıkmıştı ilaçla düşürdüm bu ürünleri almadan önce hepsinin vücutta yan etkisine baktım hayıt suyu yükseltir yazıyordu sonra sayfaya mesaj attım yükseltiyor mu diye evet dediler o yüzden onu almadım canım ballı tarçınlı çörekotu nu da yapamıyorum çünkü insülin direnci içinde ilaç kullanıyorum onuda yeni yeni düşürdüm baldan dolayı yapmak istemeyip çörekotu yağı arayışına girdiğimde bu seti buldum zaten eşinizin değerleri nasıl onun kullandığı bişey varmı ?
Ben burnumu tıkayıp içiyorum ve sirkeyi 2 tatlı kaşığı katıyorum sirkenin kokusu cok keskin o bile yetiyor insana normalde de sevmem zaten o yüzden biraz azalttım başlayın bakalım tekrar şifa niyetine inşallah faydasını görürüzzzBen eşime de erkek seti diye geçen setten aldım ama dediğim gibi biz çok düzensiz kullandık hatta ilk paketi bitiremedik ara verdik sebepsizce tekrar başlıcam ama sabah içtiğim sirkeli yağlı su midemi o kadar bulandırıyor ki devamını getiremiyorum