B balimmy Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2015 6 5 28 8 Haziran 2015 Konu Sahibi balimmy #1 Arkadaşlar birbirimize destek olarak benimle beraber zayiflamak isteyen var mi ?
B balimmy Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2015 6 5 28 8 Haziran 2015 Konu Sahibi balimmy #2 Ben 118 kiloydum 20 günde 7 kilo verdim. Sizler ?
Hafize_isvicre Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2015 225 165 34 8 Haziran 2015 Konu Sahibi balimmy #3 Selam bende bugün karar verdim kilo vermeye baslicam, gerci ramazanda baslicak hadi hayirlisi :) 73 kiloyum boyum 163cm, isvicrede yasiyorum
Selam bende bugün karar verdim kilo vermeye baslicam, gerci ramazanda baslicak hadi hayirlisi :) 73 kiloyum boyum 163cm, isvicrede yasiyorum
B balimmy Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2015 6 5 28 8 Haziran 2015 Konu Sahibi balimmy #4 Hafize_isvicre .!.: Selam bende bugün karar verdim kilo vermeye baslicam, gerci ramazanda baslicak hadi hayirlisi :) 73 kiloyum boyum 163cm, isvicrede yasiyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba hosgeldin. Kolay gelsin umarim en yakin zaman istedigin kiloya ulasabilirsin. Neler yapiosun zayiflamak icin
Hafize_isvicre .!.: Selam bende bugün karar verdim kilo vermeye baslicam, gerci ramazanda baslicak hadi hayirlisi :) 73 kiloyum boyum 163cm, isvicrede yasiyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba hosgeldin. Kolay gelsin umarim en yakin zaman istedigin kiloya ulasabilirsin. Neler yapiosun zayiflamak icin
seaBahAR Nosce Te İpsum Pro Üye 13 Nisan 2007 15.555 36.072 9 Haziran 2015 Konu Sahibi balimmy #5 Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html (Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.) Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum. Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html (Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.) Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum. Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.