- Konu Sahibi Agresif_lady
-
Kabak da iyi olmuşGündüz halletmem gereken işler vardı. Bugün art arda cevap yazdım...
40 dk yuruyus yaptım. Yeşil mercimek yokmuş en son eve gelince farkettim. Öyle yorgundum ki çıkıp almadimm. İstemeye istemeye kabak vardı onu yaptim yedim. Üzerine yoğurt nane dökerek.
Şimdi bitki çayı ve uyuyana kadar bol su icerim.
Kızlar Zayiflamak zorundayizzzzz
Valla utanmam lazım bebekle yürümüşsün ben tek başıma popomu kaldırıp yürüyemiyorumAkşam 40 dk bebek arabasıyla yürüyüş yaptım
Tek başıma çıkamıyorum. İkiz bebek arabasını sürerek yürüyorum. Onlar hava almış oluyor ben de spor yapmış oluyorumValla utanmam lazım bebekle yürümüşsün ben tek başıma popomu kaldırıp yürüyemiyorum
Sen de çarşamba düzenli spora başlarsın. Sözün vardı unutmadımValla utanmam lazım bebekle yürümüşsün ben tek başıma popomu kaldırıp yürüyemiyorum
Gerçekten maşallahTek başıma çıkamıyorum. İkiz bebek arabasını sürerek yürüyorum. Onlar hava almış oluyor ben de spor yapmış oluyorum
Ahaha valla bişey kaçmıyor deseneSen de çarşamba düzenli spora başlarsın. Sözün vardı unutmadım
Ne deniyorsun kız merak ettimÇok iyisiniz kizlar böyle devam edelim önerileriniz aklımda şimdi bir şey daha denicem yapabilirsem yazarım buraya , yapamazsam dediğiniz gibi yaparım kabak detoksu ve Merve senin onerdigin menüyü uygularim , dün patlıcanı kozledim sonra soyup ezdim üzerine yumurta kırdım yedim ...gece çocuklara çikolata yedirirken zaten kilom düşmüyor diye bir iki çikolata attım agzima ama fazla geldi daha sonra yiyemedim kilom ise aynı artmiyorda azalmiyorda ama bende inat ettimbu arada oruç tutmak çok iyi olur bir sürü borcum var benimde, siz tutarsanız yazın belki gaza gelirim, ama cesaret edemiyorum bu sıcakta
Bence salatalık falan da ye onda da sıkıntı olmazinsAllah canım ya iyi sonuç alırsam söylerim dedim ama gerçeği yapabilirsem söylerim diye çünkü su orucu dedim yapamadım bunuda yapamazsam diye guvenemedim kendime
Şimdi yapabilirsem saat 12 ile 18 arası sadece yiyebilecegim böylece 18/6 aralıklı oruç olmuş olacak , yediklerimde karbuz ve kavun serbest olacak diğer herşeyin suyunu içebilirim şeklinde yapicam hani mide ameliyatindaki sıvı diyeti gibi ama işte karpuzu ve kavunu direk yerim :)
Bu sıcakta oruç tutmak çok zor olur canım. Ben aralıklı oruç uyguluyorum. Bazen tartıda değişiklik olmuyor ama ölçülerde değişiklik olabiliyor. O yüzden sadece tartıya takılıp moralini bozma.Çok iyisiniz kizlar böyle devam edelim önerileriniz aklımda şimdi bir şey daha denicem yapabilirsem yazarım buraya , yapamazsam dediğiniz gibi yaparım kabak detoksu ve Merve senin onerdigin menüyü uygularim , dün patlıcanı kozledim sonra soyup ezdim üzerine yumurta kırdım yedim ...gece çocuklara çikolata yedirirken zaten kilom düşmüyor diye bir iki çikolata attım agzima ama fazla geldi daha sonra yiyemedim kilom ise aynı artmiyorda azalmiyorda ama bende inat ettimbu arada oruç tutmak çok iyi olur bir sürü borcum var benimde, siz tutarsanız yazın belki gaza gelirim, ama cesaret edemiyorum bu sıcakta
İkiz bebekleri olanlar çok tatlı geliyor bana Allah bağışlasınTek başıma çıkamıyorum. İkiz bebek arabasını sürerek yürüyorum. Onlar hava almış oluyor ben de spor yapmış oluyorum
Allah razı olsun canım. İsteyen herkese versin çok zorİkiz bebekleri olanlar çok tatlı geliyor bana Allah bağışlasın
Bugün spor yapamadımMenülerinizi sporlarınızı yazın bakem kızçeler
(Kendim spor yaptım ya hemen yazarım)
Harikasın canım hem sporun hem menün. Keşke ben de bu kadar az yiyebilsem. Doymuyorum malesefSelammmm kızlar
9.30
Sade maden suyu
11.45
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalıK
Biraz süzme peynir
3 zeytin
2 ceviz
Çay
16.15
Bir tabak kabak yemeği
Bir kase yoğurt
18.00
Duble Türk kahvesi
20.15
Sade maden suyu
Su 2 lt geçtim
45 squat
Veeee affffferin kendimeLeslie 3 mil yaptım
Şu an kan ter içinde yazıyorum terim soğusun duş alacağım (terlikten duş almak romatizma yapıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum)
Olsun dinlenme günü yapmış oldun modunu düşürme yarın telafi edersinBugün spor yapamadımNazar değdi heralde
Spora bugün başladım dün söz verdim diye :)Harikasın canım hem sporun hem menün. Keşke ben de bu kadar az yiyebilsem. Doymuyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?