- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Yani umudu kesmeliyim dimi canımÇıkardı canım. Ben adetime bir hafta kala kan verdim negatifdi ardından bir gün kala verdim pozitif di muhtemelen geç döllenme olmuştu benim ki de çünkü daha önceki gebeligimde adetime 10 gün kala çıkmıştı kanda...
Sağol canım teşekkür ederim sanada hayırlı geçeler :)Yani 11 gün uzun bu süre gebe olsan zaten kanda çıkardı. Iyisimi kadın doğuma git canım başka bu sıkıntı olabilir bu kadarda kafana takma. Rabbim anne olmayı sana nasip etmişse zaten olur hayırlı geceler.
Olabilir yumurtlama dönemi dediğiniz için acaba yumurtlama belirtisimiydi yaşadığınız malesef bende sizin gibi aynı sorunun cevabını aramaktayımMrb ben eşimde yumurtlama döneminde birlikte oldum 2 gün önce de oldu son ilişkiden 2 gun sonra adet olcakmışım gibi agrı hissettim ve yumurtalıklarım battı agrıdı tutmuş olabilir mi
Canım test bozuk olabilir ama gebelikte olabilir başka bitane daha test yap varsa elindeArkadaşlar test yaptım ama hiç birşey anlamadım yardım edin lütfen
İlk resimde test 5-6 dk içinde böyle çıktı
2. Resimde 5 dakika içinde silindi gitti
3. Resimde ise bu şekilde oldu 15 dakika içerisinde testin son hali
Malesef tatlım ya bir tane almıştım eczanedenCanım test bozuk olabilir ama gebelikte olabilir başka bitane daha test yap varsa elinde
Eczane yakınmı canm yakınsa git al 2 tane daha, yada akşam eşin alsın, ilk testte var gibi çıkmış ama sonradan öyle olması normal değil test bozukta olabilr çok ümitlenme yinede hayırlısı Rabbimden canım benimMalesef tatlım ya bir tane almıştım eczaneden
Arkadaşlar test yaptım ama hiç birşey anlamadım yardım edin lütfen
İlk resimde test 5-6 dk içinde böyle çıktı
2. Resimde 5 dakika içinde silindi gitti
3. Resimde ise bu şekilde oldu 15 dakika içerisinde testin son hali
Yok canım yoldayım yapmadım bi kaç gün müsait olamayacağım bu durum için dönüşte yaparım artıkNaptn canm yaptn mi yine?
Hayırlısı hakkında canım benim ❤Yok canım yoldayım yapmadım bi kaç gün müsait olamayacağım bu durum için dönüşte yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?