Beraber harcadık biz bu yollarda

Saltanat bu işte ...

Kendimizi yıpratıyoruz sonra..

Adamın ülkeye faydasindan çok zarari oldu az harcadi diye seviniyorlar tam komedi valla... Sayın Sezer sadece sarayinda yatip kalktigi için para harcamazdi evet.

Adamın ülkeye faydasindan çok zarari oldu az harcadi diye seviniyorlar tam komedi valla... Sayın Sezer sadece sarayinda yatip kalktigi için para harcamazdi evet.
çünkü o sınırını biliyordu. cumhurbaşkanının görevleri bellidir. onun dışına çıkıp başbakanlık taslamıyıodu

Ya masal okuyorsun suan bana. Parti benim için önemli değiller bilmem neler yapma gözünü seveyim kendin inanıyor musun bu söylediğine? Ben sana baska bir konuda yav he he yazmıstım da kızmıstın hatırladın mı? İnan ki tam o cevaplık yorumlar yapıyorsun. Ben Rte nefretiyle hareket ediyorsam tam tersi de neden senin için gecerli olmasın? Sen de Rte aşkından olan biteni gormuyorsun demekki. İslam ülkelerine kim saldırıyor? Bana bunu acıklar mısın önce?

çünkü o sınırını biliyordu. cumhurbaşkanının görevleri bellidir. onun dışına çıkıp başbakanlık taslamıyıodu

Öyle bir şey yok. Cumhurbaşkanı da ülke için ugrasmalidir.. cumhurbaşkanı'nin gorev ve yetkileri icinde koskten cikmamak mi var sadece? Sezer sizi fena kandirmis. Vah vah...

necdet sezer gibi bir cumhurbaşkanı bu ülkenin siyasi anlamda başına gelebilecek en doğru şeylerden biriydi en azından mevkisini bilip okullarda ki sınıf başkanlığı seçimlerine kadar müdahale yetkisi görmüyordu kendinde

Öyle bir şey yok. Cumhurbaşkanı da ülke için ugrasmalidir.. cumhurbaşkanı'nin gorev ve yetkileri icinde koskten cikmamak mi var sadece? Sezer sizi fena kandirmis. Vah vah...
görevlerini ve yetkilerini biliyoruz. kimin bunları yok sayıp başkalarının görevlerini yaptığınıda. görev dışına çıktığını sağır sultan biliyor. yemeyelim şimdi birbirimizi:)

ya herkes herşeyin farkındada maksat, muhalefet olsun. kendileride biliyor gerçekleri. yersek işte

O zaten yanlıştı..
Ama miting yaptımı peki yapmadı her zaman bizlere örnek olmaya çalıştı.
Kırmızı ışıkta durdu,markette sıraya girdi mesela..

Kusura bakmayın ben ülkeye faydasina ve zararina bakarim. Ülkeyi krize soktu ama olsun kırmızı ışıkta dururdu diyemiyorum.

Onun dışında bir de eşi tesetturlu olan resepsiyona gelmesin tavrı vardi. Bunu da unutmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…