Beraber harcadık biz bu yollarda

Aynen okurken bile gözlerim yuvalarından çıktı resmen.

Kurumun ne olduğunu geç,açıklama zaten dehşet verici..

OLUR MU KURUM ÇOK ÖNEMLİ EĞİTİM BİR ÜLKENİN EN TEMEL TAŞIDIR VE BU İŞİN EN BAŞINDA Kİ İNSAN BU ZİHNİYETİ TAŞIYORSA ÇOKTAN BİTMİŞİZ DEMEKTİR.

büyük harf olmuş özür.

Orası öyle ona katılıyorum zaten,demek istediğim kurum ne olursa olsun bu tarz açıklamalar irrite geliyor her zaman..

Gösterisci intihar eylemimi
Bunu Nabi Avcımi söylemiş
Allah onları atanamayan öğretmenlerden beter etsin

Keleş abla ne kadar kötü bir paylaşım yapmışsın sayın Ahmet Necdet zamanında ne yaptı ki oysa halkın adamı halkına yatırım yapiyor

Keleş abla ne kadar kötü bir paylaşım yapmışsın sayın Ahmet Necdet zamanında ne yaptı ki oysa halkın adamı halkına yatırım yapiyor

Zamanında ne mi yaptı?Mesela anayasa kitabını Ecevite fırlattı,kriz çıkmasına neden olmadı mı,o yıl zorlukla geçmedi mi?
RTE ne yapsın O damı otursun Köşkte?Bu seferde kendine köşk yaptırdı oturuyor diyeceksiniz.Adam bir rahatına bakmıyor,devamlı yurt dışı temeslarda yinede yaranamıyor.

valla yurt dışına gitmeyi kendi istiyor. seviyor böyle karşılanmaları gezileri.

O yıllar zorluklarla geçti diyorsun sanki şimdi millet çok mu refah içinde.
O bizim vergilerimizle yaptırdığı sarayının içinde otursun çıkmasın mümkünse

ülkelerle arayı bozmaya devam ederse gezeceği yerde kalmayacak.

Keşke otursaydı millet savas mı cıkacak diye ölmezdi korkusundan hiç değilse. Sanki geziyor da hayrı var.

Yurt dışına araç getirtmek ne oluyor,hangi c.başkanı böyle bir uygulama yaptı..

Güney Amerika’ya Türkiye’den zırhlı makam aracı gitti
Üç ülkeyi kapsayan Güney Amerika gezisine çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı koruma terbirleri kapsamında zırhlı makam aracı askeri kargo uçağıyla Şili’ye götürüldü. Araç, gezinin diğer durakları Peru ve Ekvador’a da götürülecek

Abdullah Karakuş - Seyirname - SANTİAGO

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurtdışında dünyanın önemli liderleri gibi korunuyor. ABD Başkanı Barack Obama ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yurtdışı gezilerine makam aracını götürme uygulaması Erdoğan için de başlatıldı. Yeni uygulama Erdoğan’ın güvenliğine yönelik yeni ve önemli değişikliklere gidildiğinin göstergesi oldu.

Erdoğan’ın üç ülkeyi kapsayan 5 günlük Güney Amerika gezisinde kullanılan makam aracının askeri kargo uçağıyla Şili’ye getirildiğini öğreniyorum. Kayseri Hava Üssü’nde görevli askerler Senegal ve Brezilya’da mola vererek 3 gün süren yolculuk sonunda Şili’nin başkenti Santiago’ya ulaşmış. Erdoğan ve heyetini taşıyan özel uçak TUR ise Senegal’de mola vererek yaklaşık 19 saatte Şili’ye ulaşmıştı.

Şili Büyükelçisi Naciye Gökçen Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a brifing verdi. Erdoğan, Türkiye’den götürülen zırhlı makam aracını kullandı.

vay anasını.

acaip gösteriş meraklısı bu adam ya.yesinler paramızı yesinler.sürsünler bakalım saltanat.sultan süleymana kaldıya bunlarada kalır şan şöhret mal mülk.müslümanlıktan dem vuran tapınakçılar peygamber efendimizin yaşadığı mütavazi hayatı keşke açıp okusalar.

Son düzenleme:
Keşke otursaydı millet savas mı cıkacak diye ölmezdi korkusundan hiç değilse. Sanki geziyor da hayrı var.
Ben hiç öyle düşünmüyorum.Bütün islam ülkelerine saldırı var.Sırayı bize getirmeye çalışıyorlar ,savaşa çekmeye uğraşıyorlar,fakat Türkiye güçlü,bu gücüde RTE den alıyor.Bizim birlik olup dayanışma göstermemiz gerekirken,tepki gösteriyorsunuz.RTE nefreti öyle hal almış ki,her hareketinden,her sözünden rahatsız oluyorsunuz, şaşırmış durumdayım.Söz konusu vatansa gerisi teferruat olmalıdır bana göre.Benim için parti önemli değildir,ülkeye hizmet eden kim ,ben ona bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…