Beraber Anne Olma Yolunda

Amin canım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. ve birlikte büyütecegiz inşallah bebeklerimizi çok şükür Allah nasip etti bu günleri
Aynen canım benim öyle oldu valla beklenmedik anda çıka geliyorlar :) canım benim senin içinde çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde insallah

Saol canım büyürde ben nolurum onu düşünüyorum kızım bana aşırı düşkün nasıl olacak hiç bilmiyorum ama Allahım bir kolaylık verecek inşallah
Kolay olmayacagi kesin ilk zamanlar ama sonrasi cok güzel olacak insallah bir oglun olur hayirli bir evlat olur :))

ne güzel bi hikaye maşallah canım tam istediğini gibi olmuş normal doğum, seni takibe aldım instagram dan nasıl güzel bi oğlun var çokm yakışıklı , bu da hayırlısıyla kız olur inşallah

Merhaba canim sen nasilsin?
Şükürler olsun 31. haftaya ulaştık insallah 38. haftada kavusucam mis kokuluma :)
iyiyim ben de işe başladım takipteim sizlweri, senin benle aynı gidiyo soğuk bi aralık günü gelecek bebişin , benim de öyleydi 16 aralık :) sağlıkla gelsin inşallah

@hyb77 Mogami kızlar oldu bu sefer çok şükür

Amin canım inşallah hayırlısıyla süpriz olarak geldi minik bıdık

Maşallah hepinize kızlar Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba arkadawlar. Ben dogum yaptim cok wukur bebegimi kucagima aldim Rabbim olmayanlara nasip etsin tez bir zamanda

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…