Sağol canım teşekkür ederim inşallah o günleri de görürümuyyy.RABBİM sevincini tamamına erdirsin.kucağına almayıda nasip etsin
Amin canım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. ve birlikte büyütecegiz inşallah bebeklerimizi çok şükür Allah nasip etti bu günlerioh be yalnız başıma doğurmiycam :) canım cok sevindim ya inan kendiminki kadar sana sevindim bizim bebekler başına buyruk uğraştığımız zamanlarda değil kendi kafalarına geldiler :) rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Sağol canım benim teşekkür ederim inşallah kan testinden sonra daha da güzel olacakAyyy hadi çok şükür Allah tamamına erdirsin inşallah canım benim sağlıcakla al kucağına
Çok şükür oldu canım sonunda pozitif gördüm :)Yaptınmı testiiiii
Kolay olmayacagi kesin ilk zamanlar ama sonrasi cok güzel olacak insallah bir oglun olur hayirli bir evlat olur :))Saol canım büyürde ben nolurum onu düşünüyorum kızım bana aşırı düşkün nasıl olacak hiç bilmiyorum ama Allahım bir kolaylık verecek inşallah
Aminn insallah az kaldi bekliyoruz bakalim sağlıkla gelsin hepimizin yavrularıSağol ablacım teşekkür ederim
Seninde az kalmış ablacım inşallah bi avazda kurtulur sun
tebrik ederim canım on aylık kızını da yerim seninGünaydın canım sende 2.ye mi hamişsin ay bende kızım daha 10 aylık 6 haftalık hamileyim tam bir süpriz oldu Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
çok tebrik ederim canım bi sen mi kalmıştın nihayet oldu bak allah ın izniyle
di mi ne güzel zamanlardı şimdi kocaman oldu bebişler can iyi canım görüusoun takipteyim ben nde çok şukür hepsi çok şleker :)Bende özlüyorum burdaki sohbetleri canım ya valla superisn bende takipteyimçok özledim neyseki instegram var
ne güzel bi hikaye maşallah canım tam istediğini gibi olmuş normal doğum, seni takibe aldım instagram dan nasıl güzel bi oğlun var çokm yakışıklı , bu da hayırlısıyla kız olur inşallah31. haftada rahim boyu kısalmış 1 cantim açıklık var erken doğum riskim var demişti doktorum bol bol dinlen yorucu şeyler yapma demişti.34 ü atlat sonrası erken doğuma girmiyo dedi ve ben 34 ü atlatınca normal yürüyüşlerime devam ettim 38.haftanın ortasında rahim ağzındaki tıkaçın birazı geldi ve hafif hafif ağrım vardı ve Bir pazar günü akşam yemegini yedikten sonra kanepede otururken tıkaçın çıktığnı hissettim nedir noluyor diye wc ye bakmaya giderken sızıntı şeklinde sıvı geldi wc de devam etti kalktım hâlâ devam edince suyum geliyo dedim eşime söyledim hastane çantam hazırdı Eşim taksi çağırdı hadtaneye gittik suyum artarak devam etti ve 2 saatte tamamen bitti o gece hafif hafif sancım vardı ama açılma 1 cm de kalmıştı ikinci gün öğlene kadar hafif sancılarla açılma takibedildi ama açılmadı.Sancı vereceklerini damardanmı yoksa hap olarakmı almamı istedigmi sordular hap olarak istedim.Yarım saat sonra ilacın etkisi başladı ve sol bacagımın kasıkla birleştigi noktada bir kasılma ve siddetli ağrı başladı şiddetle arttı ve ara ara açılma oluşmaya başladı 7 cm olunca doğuma aldılar ve 10 cm olunca doğum başlatıldı.önce kesiye ihtiyaç duymadılar ve başarılı olamayınca kesi attılar ki keşke baştan o kesiyi atsalardı okadar acıyı ıkınmayı boşuna yaşamamış olurdum.Kesiden hemen sonra başı çıktı ve ben bir sevinçle tekrar ıkındım ve doğdu çok şükür oğlum.Eşim sağolsun heranımda yanımdaydı hep destekçim oldu ilk bebegi o kucagına aldı brnim dikişim dikilirken ayak ucumda sandalyeye oturmuş kucağında bebegi avutuyodu.İyiki eşim yanımdaydı o olmasaydı ben o bel ağrısını ve sancıları nasıl atlatırdım bilemiyorum.Bebegimin Boyu 55cm kilosu 3470 gr.İlaçların etkisi geçince bacagımdaki ağrı dayanılmaz oldu bacağımı tamamen kullanamıyodum 3 gün felç gibi hareketsiz yatakta yattım dönemiyodum kıpırdatamıyodum hemşireler ve eşim beni dönderiyodu ve bacagımı milim milim hareket ettirerek yerine koyuyolardı yinede kesiyolar gibi ağrıyodu wc ye bile gidemiyodum idrarımı tutamıyodum ayaga kaldırıyolar zorla belim tutmuyodu bebegimi beşiginden alıp koyamıyodum ortopedi muayene etti bili bulamafı 1 defa madaj yapıldı. o kadar zor 3 gün geçirdim.Sonra bebekte sarılık oldu ölçümlere eşim götürdü.Eşim çok destek verdi koluma girdi yürümemi sağladı azda olsa sonra bebegin arabasına kendimi dayayarak ayagımı sürüyerek yürümeye alıştırdım derken yavaş yavaş agrım azaldı yürüyüşüm düzeldi tam olmasada yürüyordum artık 5 günün sonunda ama 3 ögün agrı krsici fitil alıyodum makattan onun çok faydasını gördüm.6 gün dolunca bebegin de sarılıgı düşüşe geçti ve bizim çıkışımızı verdiler. 2 ay ilacıma devam ettim ve tamamen agrım bitti çok şükür.Bacagımdaki ağrıyı belimdeki L4 L5 diskleri aradındaki daralmadan olduğnu düşünüyorum ve onunda tedavisi yok tıpta.Şimdi çok şükür nur topu gibi bir oğlum var ve hergün allaha şükrediyorum onu bana verdigi için.Allahım isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasibetsin inşaallah.
iyiyim ben de işe başladım takipteim sizlweri, senin benle aynı gidiyo soğuk bi aralık günü gelecek bebişin , benim de öyleydi 16 aralık :) sağlıkla gelsin inşallahMerhaba canim sen nasilsin?
Şükürler olsun 31. haftaya ulaştık insallah 38. haftada kavusucam mis kokuluma :)
Yok canım emmiyodu kesildim 1 aydır zaten benim kız pek emmedi hep sağarak süt içirdim 8 ,5 ay işkence gibiydi meme almayan bebek çok zorCanm hayırlı olsun sağlıkla doğdun inşallah :) emiyor muydu kızın
Amin inşallah canım kızın tadını aldım oğluş olsun isterim ama önce sağlıklı olsun minik süprizim evet olmayacak ama dua edicem gelen bebişim uysal olsunKolay olmayacagi kesin ilk zamanlar ama sonrasi cok güzel olacak insallah bir oglun olur hayirli bir evlat olur :))
Bizde seni yeriz teyzesiiiitebrik ederim canım on aylık kızını da yerim senin
Teşekkür ederim canım bi ben kalmıştım çok şükür Allah bugünü bana da göster diçok tebrik ederim canım bi sen mi kalmıştın nihayet oldu bak allah ın izniyle
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah gözün aydın canım benim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım bi ben kalmıştım çok şükür Allah bugünü bana da göster di
Hatuuun sen ne zaman yapıcan ikinciyitebrik ederim canım on aylık kızını da yerim senin
Gözün aydın canım sende hayırlısıyla kavuştun miniğineMerhaba arkadawlar. Ben dogum yaptim cok wukur bebegimi kucagima aldim Rabbim olmayanlara nasip etsin tez bir zamanda
oh be yalnız başıma doğurmiycam :) canım cok sevindim ya inan kendiminki kadar sana sevindim bizim bebekler başına buyruk uğraştığımız zamanlarda değil kendi kafalarına geldiler :) rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım inşallah hayırlısıyla süpriz olarak geldi minik bıdık
Merhaba arkadawlar. Ben dogum yaptim cok wukur bebegimi kucagima aldim Rabbim olmayanlara nasip etsin tez bir zamanda