Ahaaaa bi hamiş daha maşallah sağlıkla gelsin
Evet canım oğlum 5 aylık.Bu Türkiye izinleri bebekle dönmemi sağlıyo bana nedenseKızzzzz sen ne ara büyüttün paşayı da hamile kaldınarası tam benim gibi galiba oğlun 5aylik sanirsam açılışı yaptım gelsun ikinci bebişler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere inşallah
Sağol canım inşaallahHayırlı uğurlu olsun canım maaşallahdediğin gibi aradan çıkar işte sen üstesinden gelirsin
Sağol cnm aamiin seninde doğum 2 ay var geliba hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah.Hayirli olsun canim saglikla gelsin bebegin Allah kolaylik versin :)
Sağol cnm kilo aldı başını gidiyor zaten 78 lerde geziniyoruzOyy canım benim maşallah maşallah
Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah dünyaya gelen büyüyor allahhimizin izniylespor yapmana göbek eritmene gerek kalmaz
Oo canım bu ne hız ilki büyümeden ikinciyi de aradan cikarmissin allah tamamına erdirsin canım benim çok sevindim bu da kız olur inşallahKızlar size bir haberim var sıkı durun 6+5haftalık hamileyim maşaallah diyin biraz arası sıkı oldu ama malum 39 yaşını doldurdum bu ay birde ikisi birden aradan çıksın istiyodum.Biraz fazla yorulup yıpranacağım allahım bana yardım eder inşaallah.
Sağol canım amiinAhaaaa bi hamiş daha maşallah sağlıkla gelsin
İyi olmuş canım kısmet tabi. bi arada büyürler benim kuzen 3 aylık bebegi kucağında hamile kaldı yeni doğum yaptı ikisi bi arada oldu iyi oldu valla diyor :) valla canım ben tedaviyi bıraktım eşim de ben de çok yorulmustuk artık strese girdik bi ara tartışma yaşadık şimdi iyiyiz çok şükür. bende beklemedeyim adetim 7 gun geçti daha olmadım beklemedeyim öyle işte canım. benim durum klasik aynı şeyler yaniSağol canım yaş 40 a dayanınca seri üretime geçeyim dedim. bir yıldan fazla korunmamayla Beşire sahip olunca bundada korunmadım olursa olsun ikisi birarada büyür dedim.Çok şükür rabbim verdi evet inşaallah bu kız olur hayırlısı sağlıklısı olsunda gerisi önemli değil .Uzun süredir görüşmüyoruz sen ne hallerdesin cnm
Maaşallah fıstığa büyümüşsün kızı... bizde whatsappta takılıyoruz gelmek istersen yaz banauzun zaman oldu görüşmeyeli.nasılsınızhatunlar.kızım 14 aylık oldu.buyuduk artık.masaAllah herkes çoluk çocuğa karışmış. Özlemişim valla hepinizi.
Test yapsana hatuuuuuunİyi olmuş canım kısmet tabi. bi arada büyürler benim kuzen 3 aylık bebegi kucağında hamile kaldı yeni doğum yaptı ikisi bi arada oldu iyi oldu valla diyor :) valla canım ben tedaviyi bıraktım eşim de ben de çok yorulmustuk artık strese girdik bi ara tartışma yaşadık şimdi iyiyiz çok şükür. bende beklemedeyim adetim 7 gun geçti daha olmadım beklemedeyim öyle işte canım. benim durum klasik aynı şeyler yani
yazdım canımMaaşallah fıstığa büyümüşsün kızı... bizde whatsappta takılıyoruz gelmek istersen yaz bana
Ayy 9 ay o adet gelmesin inşaallah nur topu gibi bir oğluşun gelsin cnmİyi olmuş canım kısmet tabi. bi arada büyürler benim kuzen 3 aylık bebegi kucağında hamile kaldı yeni doğum yaptı ikisi bi arada oldu iyi oldu valla diyor :) valla canım ben tedaviyi bıraktım eşim de ben de çok yorulmustuk artık strese girdik bi ara tartışma yaşadık şimdi iyiyiz çok şükür. bende beklemedeyim adetim 7 gun geçti daha olmadım beklemedeyim öyle işte canım. benim durum klasik aynı şeyler yani
İnşallah canım benim kısmetAyy 9 ay o adet gelmesin inşaallah nur topu gibi bir oğluşun gelsin cnm
Canım eşim tuturdu bekleyelim biraz daha diye neyseki aksama getirecek test yapıcam bakalımTest yapsana hatuuuuuun
Sağol canım teşekkür ederim
Hayırlı güzel haberler verirsin inşallahCanım eşim tuturdu bekleyelim biraz daha diye neyseki aksama getirecek test yapıcam bakalım
Ayy bayadir ugramiyorum canm hamismisin çok sevindim valla açar açmaz seni gordum :)Sağol canım teşekkür ederim