Beraber Anne Olma Yolunda

Ahaaaa bi hamiş daha maşallah sağlıkla gelsin
Evet canım oğlum 5 aylık.Bu Türkiye izinleri bebekle dönmemi sağlıyo bana nedense

Oo canım bu ne hız ilki büyümeden ikinciyi de aradan cikarmissin allah tamamına erdirsin canım benim çok sevindim bu da kız olur inşallah

Sağol canım yaş 40 a dayanınca seri üretime geçeyim dedim. bir yıldan fazla korunmamayla Beşire sahip olunca bundada korunmadım olursa olsun ikisi birarada büyür dedim.Çok şükür rabbim verdi evet inşaallah bu kız olur hayırlısı sağlıklısı olsunda gerisi önemli değil .Uzun süredir görüşmüyoruz sen ne hallerdesin cnm

uzun zaman oldu görüşmeyeli.nasılsınızhatunlar.kızım 14 aylık oldu.buyuduk artık.masaAllah herkes çoluk çocuğa karışmış. Özlemişim valla hepinizi.

İyi olmuş canım kısmet tabi. bi arada büyürler benim kuzen 3 aylık bebegi kucağında hamile kaldı yeni doğum yaptı ikisi bi arada oldu iyi oldu valla diyor :) valla canım ben tedaviyi bıraktım eşim de ben de çok yorulmustuk artık strese girdik bi ara tartışma yaşadık şimdi iyiyiz çok şükür. bende beklemedeyim adetim 7 gun geçti daha olmadım beklemedeyim öyle işte canım. benim durum klasik aynı şeyler yani

uzun zaman oldu görüşmeyeli.nasılsınızhatunlar.kızım 14 aylık oldu.buyuduk artık.masaAllah herkes çoluk çocuğa karışmış. Özlemişim valla hepinizi.
Maaşallah fıstığa büyümüşsün kızı... bizde whatsappta takılıyoruz gelmek istersen yaz bana

Test yapsana hatuuuuuun

Ayy 9 ay o adet gelmesin inşaallah nur topu gibi bir oğluşun gelsin cnm

kızlar kızlar nasılsınız.maşallah bebişler büyüyor. hyb77 maşallah ya çok sevindim :) ve Siyetem inanılmaz mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşallahhh :) @mgul sana instagramdan takip isteği gönderdim
buarada benim miniğimde 6 kasımda yaşını dolduruyor.zaman çabuk geçiyor :)

Sağol canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…