Beraber Anne Olma Yolunda

Sen Gökçe'yle konuş içerde kalmasını söyle durur o annesini dinler

Dinler inşallah :)) Oğlana az daha bekle oğlum dediğim gün suyum gelmişti kontrolümüz haftaya doktor amcamız ne diyecek bakalım

@arsinli canım çok sevindimm, insallah sağlıkla kucağına alırsın
ayseygt1453 beni hatırladın mı canım ameliyat olmuşsun insallah yakında gelecek evinin miniği dua edeceğim sana tatlım
Sağol canım benim Allah razı olsun seni hatirlamammi sen benim Hürrem sultanımsin inşallah güzel haberler vermek nasip olur hayırlısı Allah dan

Erken doğum riskimiz var zaten geçirdiğim rahim ağzı ameliyatı nedeniyle. Bir de karnım erkenden indi o yüzden çok duracağını sanmıyorum ama kısmet artık
Cnm senin ilk bebeginmi.Benimkide 31.haftada rahim boyu kısalmıştı 38 e kadar durdu 38.hatanın doldugu gece suyum geldi bir sonraki gün doğmuştu.İlk doğummu diye sormamın srbebi ilklerde bebek erken iniyomuş aşağı o yüzden

Kızlar size bir haberim var sıkı durun 6+5haftalık hamileyim maşaallah diyin biraz arası sıkı oldu ama malum 39 yaşını doldurdum bu ay birde ikisi birden aradan çıksın istiyodum.Biraz fazla yorulup yıpranacağım allahım bana yardım eder inşaallah.

31. haftada rahim boyu kısalmış 1 cantim açıklık var erken doğum riskim var demişti doktorum bol bol dinlen yorucu şeyler yapma demişti.34 ü atlat sonrası erken doğuma girmiyo dedi ve ben 34 ü atlatınca normal yürüyüşlerime devam ettim 38.haftanın ortasında rahim ağzındaki tıkaçın birazı geldi ve hafif hafif ağrım vardı ve Bir pazar günü akşam yemegini yedikten sonra kanepede otururken tıkaçın çıktığnı hissettim nedir noluyor diye wc ye bakmaya giderken sızıntı şeklinde sıvı geldi wc de devam etti kalktım hâlâ devam edince suyum geliyo dedim eşime söyledim hastane çantam hazırdı Eşim taksi çağırdı hadtaneye gittik suyum artarak devam etti ve 2 saatte tamamen bitti o gece hafif hafif sancım vardı ama açılma 1 cm de kalmıştı ikinci gün öğlene kadar hafif sancılarla açılma takibedildi ama açılmadı.Sancı vereceklerini damardanmı yoksa hap olarakmı almamı istedigmi sordular hap olarak istedim.Yarım saat sonra ilacın etkisi başladı ve sol bacagımın kasıkla birleştigi noktada bir kasılma ve siddetli ağrı başladı şiddetle arttı ve ara ara açılma oluşmaya başladı 7 cm olunca doğuma aldılar ve 10 cm olunca doğum başlatıldı.önce kesiye ihtiyaç duymadılar ve başarılı olamayınca kesi attılar ki keşke baştan o kesiyi atsalardı okadar acıyı ıkınmayı boşuna yaşamamış olurdum.Kesiden hemen sonra başı çıktı ve ben bir sevinçle tekrar ıkındım ve doğdu çok şükür oğlum.Eşim sağolsun heranımda yanımdaydı hep destekçim oldu ilk bebegi o kucagına aldı brnim dikişim dikilirken ayak ucumda sandalyeye oturmuş kucağında bebegi avutuyodu.İyiki eşim yanımdaydı o olmasaydı ben o bel ağrısını ve sancıları nasıl atlatırdım bilemiyorum.Bebegimin Boyu 55cm kilosu 3470 gr.İlaçların etkisi geçince bacagımdaki ağrı dayanılmaz oldu bacağımı tamamen kullanamıyodum 3 gün felç gibi hareketsiz yatakta yattım dönemiyodum kıpırdatamıyodum hemşireler ve eşim beni dönderiyodu ve bacagımı milim milim hareket ettirerek yerine koyuyolardı yinede kesiyolar gibi ağrıyodu wc ye bile gidemiyodum idrarımı tutamıyodum ayaga kaldırıyolar zorla belim tutmuyodu bebegimi beşiginden alıp koyamıyodum ortopedi muayene etti bili bulamafı 1 defa madaj yapıldı. o kadar zor 3 gün geçirdim.Sonra bebekte sarılık oldu ölçümlere eşim götürdü.Eşim çok destek verdi koluma girdi yürümemi sağladı azda olsa sonra bebegin arabasına kendimi dayayarak ayagımı sürüyerek yürümeye alıştırdım derken yavaş yavaş agrım azaldı yürüyüşüm düzeldi tam olmasada yürüyordum artık 5 günün sonunda ama 3 ögün agrı krsici fitil alıyodum makattan onun çok faydasını gördüm.6 gün dolunca bebegin de sarılıgı düşüşe geçti ve bizim çıkışımızı verdiler. 2 ay ilacıma devam ettim ve tamamen agrım bitti çok şükür.Bacagımdaki ağrıyı belimdeki L4 L5 diskleri aradındaki daralmadan olduğnu düşünüyorum ve onunda tedavisi yok tıpta.Şimdi çok şükür nur topu gibi bir oğlum var ve hergün allaha şükrediyorum onu bana verdigi için.Allahım isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasibetsin inşaallah.

Yok canım ilk değil benim ikinci olacak inşallah. Oğlum 36. haftada inmişti 38+4'te de doğdu. Bakalım kız ne zaman doğacak :) Sabırla bekliyorum bu arada da hazırlıkları hızlandırdım uğraşıyorum işte :)))

Maşallah canım benim oğlan biraz uğraştırdı seni ama ikinci hemen gelmiş ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Zorlu bir süreç geçirmişsin ama atlatmışsın şükürler olsun.

Bende özlüyorum burdaki sohbetleri canım ya valla superisn bende takipteyim çok özledim neyseki instegram var

Mogişim hem ev iş bebek çok yorucu ama güzel :) ay hemencecik çıksın metem uğraşmasın çok inşallah cinarcik sünnet oldu filan iştahsızlık var

Kızzzzz sen ne ara büyüttün paşayı da hamile kaldın arası tam benim gibi galiba oğlun 5aylik sanirsam açılışı yaptım gelsun ikinci bebişler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım maaşallah dediğin gibi aradan çıkar işte sen üstesinden gelirsin

Mogişim hem ev iş bebek çok yorucu ama güzel :) ay hemencecik çıksın metem uğraşmasın çok inşallah cinarcik sünnet oldu filan iştahsızlık var
Geçmiş olsun kuzuma oldu da bitti bizimde ocakta sünnet... yapmaz ya iştahsızlık sanmam... alttan bi diş daha geldi 7 oldu

Hayirli olsun canim saglikla gelsin bebegin Allah kolaylik versin :)

Oyy canım benim maşallah maşallah
Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah dünyaya gelen büyüyor allahhimizin izniyle spor yapmana göbek eritmene gerek kalmaz

Evet canım çok şükür atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…