Amiin canım allahım en kısa zamanda sanada nasibetsin inşaallah.Bazı sıkıntılar yaşamışsın geçmiş olsun hepsi geride kalsın inşaallah buda oğluşum Beşir teyzeleriMaşallah suphanallah oğluna çok tatlı...
Şükürler olsun rabbime hamdolsun kucağını doldurdu rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Allah analı babalı büyütsün canım benim
Amiin canım allahım en kısa zamanda sanada nasibetsin inşaallah.Bazı sıkıntılar yaşamışsın geçmiş olsun hepsi geride kalsın inşaallah buda oğluşum Beşir teyzeleriEki Görüntüle 1900227 Eki Görüntüle 1900227
Güzel seçim olmuşAz kaldı canım evet izne de ayrıldım evde hazırlıklarla uğraşıyorum işte :) Kızımızın adı Zeynep Gökçe olacak inşallah:)) Mete nasıl dişler başlamıştır sanırım artık? Uğramıyorsunuz buralara whatsappa temelli geçiş yaptınız topiği unuttunuz
Maaşallah paşaya büyütmüşsün sende çok yakışıklı olmuş bu sıpaAmiin canım allahım en kısa zamanda sanada nasibetsin inşaallah.Bazı sıkıntılar yaşamışsın geçmiş olsun hepsi geride kalsın inşaallah buda oğluşum Beşir teyzeleriEki Görüntüle 1900227 Eki Görüntüle 1900227
hayırlı olsun dişciklerMaaşallah paşaya büyütmüşsün sende çok yakışıklı olmuş bu sıpa
Güzel seçim olmuşMete de iyi 6 tane dişi var şu sıra yine diş sıkıntısı yaşıyor sanırım jel aldım... whatsapp daha ulaşılır olunca burası unutuluyor evet senden güzel haberler bekliyorum artık
Sağol canım teşekkür ederimSiyetem canım çok sevindimm, insallah sağlıkla kucağına alırsın
ayseygt1453 beni hatırladın mı canım ameliyat olmuşsun insallah yakında gelecek evinin miniği dua edeceğim sana tatlım
Amin canım inşallahSiyetem canım gözün aydın çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
Kuzum sağol ön dişler çıktı pek sıkıntı yaratmadı ama arkalar için önlem amaçlı diş jeli aldım şu sıra eller devamlı ağızda... whatsapp aktif ama ilk dönemki gibi çok yoğun konuşma olmuyor bi de çoğumuz bildirimleri kapadık whatsappta şarjda yemiyor gelmek istersen yazarsın bana... paşa nasılhayırlı olsun dişciklerzor geçti mı o dönem tatlımm özledim sizi ya ev, iş, bebek derken nete pek takılamıyorum da, whatsap grubu daha aktif anladığım ordaki herkese selam çok özledim sizi tlf sıkıntısından dolayı katılamadım oraya
Aylardan sonra senlenmis buralarhyb77 masallah ogluna doğmuş buyumus bile kac aylik oldu dogum hikayeni paylaşsan a bizle :)
Siyetem en bomba sensin suan ne guzel bi haber bol bol yaz burdan bu sureci bizler de tanik olalim bak bi gün olacak dedik allah bu gunlere nasip etti.. Pamukprncess meslektasim takipteyiz sen ve pasani instagram da :) Mogami uyku durumlari nasil canim oturtabildin mi duzeni? cnntrm bise kalmamis ha fistigin gelmesine allah hayirli dogumlar nasip etsin insallah nilgunuk sen de yolun sonuna yajlasmissin nilguncum zanan nasul geçiyor..
Burdan yazismak daha mi güzeldi ne
Merhaba canim sen nasilsin?Aylardan sonra senlenmis buralarhyb77 masallah ogluna doğmuş buyumus bile kac aylik oldu dogum hikayeni paylaşsan a bizle :)
Siyetem en bomba sensin suan ne guzel bi haber bol bol yaz burdan bu sureci bizler de tanik olalim bak bi gün olacak dedik allah bu gunlere nasip etti.. Pamukprncess meslektasim takipteyiz sen ve pasani instagram da :) Mogami uyku durumlari nasil canim oturtabildin mi duzeni? cnntrm bise kalmamis ha fistigin gelmesine allah hayirli dogumlar nasip etsin insallah nilgunuk sen de yolun sonuna yajlasmissin nilguncum zanan nasul geçiyor..
Burdan yazismak daha mi güzeldi ne
Neden 37? Erken mi olacak dogumun?Amin canım inşallah:) Kızçem biraz aceleci sanırım karnım aşağı indi dün üst kısımları boşaldı bile 37. haftayı görürüz inşallah.. Siz büyüttünüz bile Can paşa nasıl?
Neden 37? Erken mi olacak dogumun?
2 haftalık daha dursun içerde sıpa en azından... oy ne heyecanlı bekleyişErken doğum riskimiz var zaten geçirdiğim rahim ağzı ameliyatı nedeniyle. Bir de karnım erkenden indi o yüzden çok duracağını sanmıyorum ama kısmet artık
2 haftalık daha dursun içerde sıpa en azından... oy ne heyecanlı bekleyiş
Sen Gökçe'yle konuş içerde kalmasını söyle durur o annesini dinlerDurur inşallah öyle umut ediyorum:)))