çok geçmiş olsun ayşecim inşallah gelir yakında bi bebek daha yuvanıza...bu sabah itibariyle bende hareketli bigün geçirdim silik cizgil, bi idrar testinden sonra kan verdim beta hcg 64 çıktı salı günü doktora gidecem bakalım inşallah güzel haberler getiririm size...2,5 yıldır beklemenin ardından boyle bişiyle karşılaşmak tuhaf ne sevinebiliyorum ne bişi boşluktayım bişiler netleşirse doyasıya sevinmek istiyorum...darısı isteyen herkesin başınaSelam kızlar beni tanırsın mutlaka , bir ara baya yazismistik listemiz vardı ben hamile kalamayanlardanim,, maşallah hemen hemen herkes burada hamişş oldu bende hala bebek yok geçen yıl hidroselpenk cikmisti hamile olmama engel görmedim doktora peşini birskmisdim sonrasında son bir doktora gideyim dedim Zeytinburnunda Süleymaniye hastanesine tüp bebek dokdoruna yönlendirdiler durumumu anlattım ve amaliyat önerdi salı günü oldum amaliyatimi sol tüpü rahimden ayırdılar bağladılar ve rahimi temizlediler sağ taraf açık olursa bu şekilde bebeğim gelecek hayırlısı allah dan inşallah bende hamile haberiyle gelirim buraya laparoskopik amaliyat oldum iki yerden delik oldu raporluyum evdeyim bundan sonra sağ taraf için çalışma yapmam gerekiyor tembellik vardı neler yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var ...
Hepiniz adina çok sevindim maşallah suphanallah bebisler büyüdü rabbim tekrar tekrar nasip etsin rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlı geceler
Ooo superrrrr maşallah suphanallah çok sevindim canım benim çok mutlu oldum adına rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahçok geçmiş olsun ayşecim inşallah gelir yakında bi bebek daha yuvanıza...bu sabah itibariyle bende hareketli bigün geçirdim silik cizgil, bi idrar testinden sonra kan verdim beta hcg 64 çıktı salı günü doktora gidecem bakalım inşallah güzel haberler getiririm size...2,5 yıldır beklemenin ardından boyle bişiyle karşılaşmak tuhaf ne sevinebiliyorum ne bişi boşluktayım bişiler netleşirse doyasıya sevinmek istiyorum...darısı isteyen herkesin başına
Çok sağol canım benim inşallah rabbim hayırlı kılsın,rabbim tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin inşallah .... İnşallah sende bebeğini kucağına alırsın rabbim kucağına almayı nasip etsin âmin âmin inşallah. Bende güzel haberler vermek çok isterimayseygt1453 canım geçmiş olsun inşallah bu ameliyat senin vesilen olur tez zamanda güzel bir haber alırsın
Siyetem takvimini görünce çok mutlu oldum Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah gebeliğini. Her şey yolunda gider umarım
cok sağol canım inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim :)ayseygt1453 canım geçmiş olsun inşallah bu ameliyat senin vesilen olur tez zamanda güzel bir haber alırsın
Siyetem takvimini görünce çok mutlu oldum Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah gebeliğini. Her şey yolunda gider umarım
Takvimini gordum cok sevindim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin inwAllah. Tebriklercok sağol canım inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim :)
Canım nasılsın dicem de baya bişeyle uğraşmışsın inşallah sonucu güzel olur bu kadar çabanın. Whatsappta grup kurduk numaranı gönderirsen eklerim seni. Mete büyüdü 9,5 aylık oldu nerdeyse. Sen ovulasyon testi kullandın mı hiçSelam kızlar beni tanırsın mutlaka , bir ara baya yazismistik listemiz vardı ben hamile kalamayanlardanim,, maşallah hemen hemen herkes burada hamişş oldu bende hala bebek yok geçen yıl hidroselpenk cikmisti hamile olmama engel görmedim doktora peşini birskmisdim sonrasında son bir doktora gideyim dedim Zeytinburnunda Süleymaniye hastanesine tüp bebek dokdoruna yönlendirdiler durumumu anlattım ve amaliyat önerdi salı günü oldum amaliyatimi sol tüpü rahimden ayırdılar bağladılar ve rahimi temizlediler sağ taraf açık olursa bu şekilde bebeğim gelecek hayırlısı allah dan inşallah bende hamile haberiyle gelirim buraya laparoskopik amaliyat oldum iki yerden delik oldu raporluyum evdeyim bundan sonra sağ taraf için çalışma yapmam gerekiyor tembellik vardı neler yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var ...
Hepiniz adina çok sevindim maşallah suphanallah bebisler büyüdü rabbim tekrar tekrar nasip etsin rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlı geceler
Ay canım ya az kalmış sana da geliyor oğlunTakvimini gordum cok sevindim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin inwAllah. Tebrikler
Canım benim hiç kullanmadim sanki ilk defa bebek denemesine basliyacagim gibi geliyor hayırlısı allah dan biciriklari görmek isterim numaranızı atarım inşallah bende güzel haberler veririmCanım nasılsın dicem de baya bişeyle uğraşmışsın inşallah sonucu güzel olur bu kadar çabanın. Whatsappta grup kurduk numaranı gönderirsen eklerim seni. Mete büyüdü 9,5 aylık oldu nerdeyse. Sen ovulasyon testi kullandın mı hiç
Evet canim az kaldi sabirsizlaniyorum artik inwAllah sag salim kavuwsun butun hamileler icinde bendeAy canım ya az kalmış sana da geliyor oğlun
cnntrm canım nasılsın az kalmış sana da bir avazda inşallah... fıstığın adı belli mi
Maşallah suphanallah oğluna çok tatlı...Slm kızlar birkaç aylık aradan sonra ben geldim