Yesin onu teyzesi maaşallah onaBiz bebisi görmeye gittik bugün kocaman kız olmuş :)) İlk defa uyanık yakaladık keyifliydi :)
Hatuuuuuun whatsappta grup kurduk istersen bana no yaz eklerimselam kızlarrrr ohh masallah topıke bak doguranlar hamıs kalanlar, dogurup tekrar hamıs olanlarrr neler olmus neler :) benım guzel kızım pc yı kırınca 2 ayda anca yapıldı sonrada gıremedım bı turlu vakıt bulamıyorum artık evi talan edıyo cunku sureklı pesındeyım :) doguranların gozu aydın olsun hamıs olanlarda hayırla kucaklarına alsınlar ınsallahhh
Merhaba kizlar Ben dun kontrole geldim icimde bir sevinc bebegimin cinsiyetini ogrenecekdik ama bir sorun cikti malesef cok kotuyum suan kiziyorum kendime cinsiyeti merak ediyoruz ama bebegim kotu drumda((((CİNSİYET TABLOSU
DOĞAN MELEKLER
Mgul ------------------> Mehmet Çınar
Susslich --------------> Berrak
Hanife55 -------------> Mehmet Erdem
Hyb77 -----------------> Beşir
Nerisbebek ----------> Yiğit İsa
Gullbike --------------> Kerem
BEKLENEN MELEKLER
Hanfendi -------------> Erkek------- Musab
Meleğim --------------> Erkek------- Mehmet Akif
Kanatsız kuş ---------> ?????
Cnntrm ----------------> Kız---------- ?????
Nilgunuk --------------> Erkek ?------- Görkem
Merhaba kizlar Ben dun kontrole geldim icimde bir sevinc bebegimin cinsiyetini ogrenecekdik ama bir sorun cikti malesef cok kotuyum suan kiziyorum kendime cinsiyeti merak ediyoruz ama bebegim kotu drumda((((
Bebek kendi iyi drumda ama kesesi cok dusmus asaqi ve her an patlaya bilir patlarsa dikiste atilamaz hastanedeyim yatiyorum suan Lutfen bana dua edin lutfen Allahin izniyle 2mizde iyi wekilde cikalim burdan insAllahhh.
Gecmis olsun canim dualarim seninle ikinizde saglikla cikacaksiniz insallah canimMerhaba kizlar Ben dun kontrole geldim icimde bir sevinc bebegimin cinsiyetini ogrenecekdik ama bir sorun cikti malesef cok kotuyum suan kiziyorum kendime cinsiyeti merak ediyoruz ama bebegim kotu drumda((((
Bebek kendi iyi drumda ama kesesi cok dusmus asaqi ve her an patlaya bilir patlarsa dikiste atilamaz hastanedeyim yatiyorum suan Lutfen bana dua edin lutfen Allahin izniyle 2mizde iyi wekilde cikalim burdan insAllahhh.
Can'ım Rabbim korusun ikinizi de inşallah yoluna girer herşey gerekirse yat çıkma hastaneden yeter ki miniğin vaktini bekleyebilsin...dualarım seninle bitanemMerhaba kizlar Ben dun kontrole geldim icimde bir sevinc bebegimin cinsiyetini ogrenecekdik ama bir sorun cikti malesef cok kotuyum suan kiziyorum kendime cinsiyeti merak ediyoruz ama bebegim kotu drumda((((
Canim cok gecmis olsun umarım hersey yolunda gider moralini yüksek tut.. Bizi de haberder et durumundanMerhaba kizlar Ben dun kontrole geldim icimde bir sevinc bebegimin cinsiyetini ogrenecekdik ama bir sorun cikti malesef cok kotuyum suan kiziyorum kendime cinsiyeti merak ediyoruz ama bebegim kotu drumda((((
Merhaba canim iyi olmaniza cok sevindim şükürler olsun.. Bence pek inandırıcı değil harekete gore cinsiyet tahmini.. Yaramaz kuzu niye gostermiyor kendini :)Biz daha cinsiyeti ogrenemedik.
Erkek bebekle kiz bebegin hareketleri farkli olurmuw oyle soylerler lutfen yardimci olun nasil hareket ederdi bebekleriniz????
Ilk girdigimde cok haraketliydi ama durum ciddi oldugundan bakmadi doktor 2ci kez girdigimde uyuyordu yine ogrenemedik.Merhaba canim iyi olmaniza cok sevindim şükürler olsun.. Bence pek inandırıcı değil harekete gore cinsiyet tahmini.. Yaramaz kuzu niye gostermiyor kendini :)
Bir sonraki kontrolün ne zamanIlk girdigimde cok haraketliydi ama durum ciddi oldugundan bakmadi doktor 2ci kez girdigimde uyuyordu yine ogrenemedik.
Can'ım gözün aydın inşallah böyle gider hep sen yat kalkma en azından bi 13 hafta... Bebiş hareketleri bende güçlüydüBiz daha cinsiyeti ogrenemedik.
Erkek bebekle kiz bebegin hareketleri farkli olurmuw oyle soylerler lutfen yardimci olun nasil hareket ederdi bebekleriniz????
Kimseler yok burda ama yinede Merhaba arkadaslar ben bu gun kontrole gitdim bebek nasil diye wukurki iyi dedi birax kafasi awaqida dedi hala yataq rejimindeyim her sey normal cikti cok wukur ve cinsiyetimizi ogrendik erkek soyledi. Kendisi iyi olsunda ne olursa olsun. Hoscakalin..CİNSİYET TABLOSU
DOĞAN MELEKLER
Mgul ------------------> Mehmet Çınar
Susslich --------------> Berrak
Hanife55 -------------> Mehmet Erdem
Hyb77 -----------------> Beşir
Nerisbebek ----------> Yiğit İsa
Gullbike --------------> Kerem
BEKLENEN MELEKLER
Hanfendi -------------> Erkek------- Musab
Meleğim --------------> Erkek------- Mehmet Akif
Kanatsız kuş ---------> ?????
Cnntrm ----------------> Kız---------- ?????
Nilgunuk --------------> Erkek------- Görkem
Isimde Abbas AliKimseler yok burda ama yinede Merhaba arkadaslar ben bu gun kontrole gitdim bebek nasil diye wukurki iyi dedi birax kafasi awaqida dedi hala yataq rejimindeyim her sey normal cikti cok wukur ve cinsiyetimizi ogrendik erkek soyledi. Kendisi iyi olsunda ne olursa olsun. Hoscakalin..