Karin icin cok erken mogisim ben 15 i devirdim tik yok kilo da verince tabi :)Orası da doğru...Bekliyoruz bakalım 20 li haftalarımızı
Merhabaa :) Evet yurmutalama dönemlerim. Ama genelde ilişki sırasında da sonradan da oluyor ağrım. Nıye ben de anlamadım. Prezervatifle korunuyorduk. ilk 2 ay hapla korundum ben. Doktora gittim 3 aylık evliyken sımdı 1 bucuk yıl oldu evlenelı. Doktor alttan baktı. Yumurtalıklarıma. Hiçbir şeyin yok. Kistin,iltihapın. O d.kontrol hapınıda kesınlıkle bırak daha hiç çocuğun olmamıs dedi. Ben de o gun bugundur bıraktım. Eşim korundu hep. Sonra da bi daha doktora gitmedim. Gitmeliyim aslında Bir an önce. bır de bu 2. ayımız korunmayalı. Geçen ay adetm 4 gün geçikti. Normalde benımhiç gecikmezdi. Ya bır kac gün önce olurdum. Ya da tam tamına o gun olurdum. 27 Günde bır oluyorum..merhaba canım...neyle korunuyordunuz öncesinde? bide sürekli mi ağrı var yoksa yumurtlama zamanı mı
Yok canım kullanmadım aslında çok istiyorum bence zamanı geldi ama eşim sen 2 defa hamile kaldın senin hamile kalmakla ilgili problemin yok tedaviye gerek yok diyo ben de klomen tedavi değil yumurta gelişimine yardımcı diyorum.. tek umudum eylülde dr gittiğimde klomen vermesi.. dr bahsederse eşim ikna olur o sadece stresten olmadığını düşünüyo.Canim sen klomen kullanmadin mi hic bi an once başla gelsin bebis
Amin canım inşallah rabbim nasip ederHadi hayırlısı canım Allahım inşallah nasip eder bu ay
Amin inşallah canım sağolasın. Bakalım burası ilçe ve de çok secenek yok ama yine de alalım. Alır almaz paylaşım :))yaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldım ama çok şirin bugüle güle kullansın minik sıpa Bekliyorum puset resmini
kizlar ben gece 2:50 de dogum yaptim cok sukur 3400 kkilo 50 cm boy dunyaya geldi oglum dogumum ckk zzor oldu su an iyiyiz ama cok sukur rabbim hrrkese tattirsin anne olmayi
Bu kutudan sonra icmeyi dusunmuyorum canim.bir kac ay daha kendi haline deneyecegim.olmazsa aşılama düşünecegiz canim.hormonlarim esimin testleri normal olunca birazda bunu bilmenin rahatligiyla deneyeyim diyorum.zaten son gittigim dr da dedi klomen kullanmasan da olur sen dedi.zaten iyice sisirdi beni nasil sinir oluyorum kendimeCanim bayagi olmus klomenin ben 2 kutuda sismisyim cok iyi anlıyorum seniama 5 kutudan fazla klomen zararli diye biliyorum yunurta tembelligi yapiyo asilama falan dusunmiyo musun canım ilac yukleniyosun her ay asilama olsa daha garanti olmaz mi
Canım gözün aydın Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah darısı başıma
KiZlar benim ayagim yandi buzlarla yasiyoruum
Eşim bazi konularda baskici malesef.baski yaparak beni bazi seylerden caydiracagini,istedigini yaptiracagini saniyor ama ben daha da kotu oluyorum bir turlu anlamiyor.bizim evde hastalik konusu konusulmuyor.beni konusturtmuyor ki.hastalik duymak istemiyor artk.ben internetten okutsam yine mi internet biktim artik der.doktor tedaviye gerek duymadi.3 ay gebelik icin ugrasin eger olmazsa o zaman baska yontemlere basvururuz dedicanım benim mutlaka bulursun kendine göre bi iş araştırmayı bırakma...küçük yerler ne yazık ki dediğin gibi baskıcı oluyor... pcos kilo vermede sıkıntı yaratıyor ne yazık ki ve eşin de hiç anlayışlı değilmiş bu konuda...okutsana ona bununla ilgili şeyler...bide pcos ile ilgili tedavi oluyormusun
canımm sen hala buralarda mısın bebişin pek memnun yerinden anlaşılan Allah tez zamanda bir avazda kurtarsın ikinizi de inşallah
sende haklısın balım senin kız pek inatçı
KiZlar benim ayagim yandi buzlarla yasiyoruum
Sorma canım yavrunun doğmaya hiç niyeti yok beklemek çok zor artık sabırsızlanıyor korkularımda çoğaldı bebek gelmeyince ya geç gelirse malum günü geçenler biraz risk taşıyor dua edin bana Rabbim sağlıkla tez zamanda kavuştursun yavruma
Hayirli oleun canim gule gule buyut bebisinikizlar ben gece 2:50 de dogum yaptim cok sukur 3400 kkilo 50 cm boy dunyaya geldi oglum dogumum ckk zzor oldu su an iyiyiz ama cok sukur rabbim hrrkese tattirsin anne olmayi
Günaydın canlar...Günaydın kızlar bugün de topigi ben açayım guzell bir gunaydinlabiz bugün 30. Haftaya giriyoruz birgün daha azaldı kavusmamiz çok heyecanlaniyorum aklıma geldikçe rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin