Beraber Anne Olma Yolunda

Hoşgeldin...İnşallah senin minik meleğinde yakında teşrif eder aramıza canım benim
hoşbulduk mogami amin inşallah
tek duam o zaten..
Cinsiyet belli mi canım?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .

Çok tatlisiniz. Maşallah. Rabbim hayirlisiyla giydirmeyi de nasip etsin inşallah.

Sen bide simdi gorsen 1 ay var herkes günün bitmiş gibi diyo buda kızım teyzesi maşallah subhanallah elini emiyor burada 32 haftalikti
Allahııııııııım kıyamam ben ona 41 kere maaşallah Demek ki iç karnın geniş değilmiş kuzum ondan çıkmış bu kadar...top gibi göbüşün ama maaşallah

Sen bide simdi gorsen 1 ay var herkes günün bitmiş gibi diyo buda kızım teyzesi maşallah subhanallah elini emiyor burada 32 haftalikti
Maşallah barekallah. Biz hiç böyle emerken göremedik. Sıpa yüzünü bile gostermiyor renkli ultrasonda. Koluyla bacagiyla kapatıyor.

Çok tatlisiniz. Maşallah. Rabbim hayirlisiyla giydirmeyi de nasip etsin inşallah.
Canım benim inşallah Rabbim nasip eder...Teşekkür ederiz teyzesi...Bizde sizin cicilerden görseydik bi kaç tane

Evet canim iç karnim darmis o kadar çok catladim ki
hmmm o vakit çatlaman kaçınılmazmış...ben bugün aile hekimine gittim gebelik kaydı için...hemşirem baktı baktı hiç karnın yok dedi anneme çekmişim dedim...yolda komşumla karşılaştım o da aynını dedi...eşimin iş arkadaşı aynını dedi...benim göbek içe gidiyor dışa değil

20 den sonra firliyo canm benmde kilom olduğu için 20 ye kadar kimse anlamadı 20 den sonra fırladı gitti

Canım benim inşallah Rabbim nasip eder...Teşekkür ederiz teyzesi...Bizde sizin cicilerden görseydik bi kaç tane
Ya ben yıkayıp utuledikten sonra fotoğraf cekmeyi unutmuşum. Ama bir tane battaniye almıştım onun fotoğrafını atayım. Inşallah yarın puset bakmaya çıkacağız zam gelmeden alalım. Alırsak onun da fotoğrafını atarım

Eklentiler

• 20150630_232040.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 75
HAZİRAN BAT

Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------>
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme ----->
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme ------>
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme ----->
Sabis35 ----------------->27 Haziran -------> 11.Deneme ------>

TEMMUZ BAT

Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 10.Deneme
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

yaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldım ama çok şirin bu güle güle kullansın minik sıpa Bekliyorum puset resmini

maşallah canım size ne kadar hoşsun :) güle güle giysin inşallah

Canim bayagi olmus klomenin ben 2 kutuda sismisyim cok iyi anlıyorum seni ama 5 kutudan fazla klomen zararli diye biliyorum yunurta tembelligi yapiyo asilama falan dusunmiyo musun canım ilac yukleniyosun her ay asilama olsa daha garanti olmaz mi

Fistigim sen ne guzel olmussin öyle annelik güzelliği gelmis maşallah sana bizim kiz :) ne gezdin o kadar kiz yorma kendini direk alarm veriyo bebis anne yeter otur diye :)
Hayirli olsun aldığın i yesinler onu yaa :) araba baktiniz mi bari piyasa nasil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…