Hoşgeldin...İnşallah senin minik meleğinde yakında teşrif eder aramıza canım benim
Masallah canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bebisiniSelammm kızlar biz çok özleedik sizii kizimla 34+5 olduk çok sukur ama günler durdu geçmiyor burada ben 31 haftaligim simdi iyice sistim karnim ikiz karnı gibi
Çok tatlisiniz. Maşallah. Rabbim hayirlisiyla giydirmeyi de nasip etsin inşallah.BACILARIM NASILSINIZ???
Ben bugün pek yoruldum totelde 10 km yol yürüyüncesonra ne oldu kasıklarım ağrıdı benim sıpa höööyt dedi yorma beni miniğime bi alt açma örtüsü bi tanede alt üst zıbın aldık eşimle o kadarcık sadece cinsiyet bilinmediğinden... günün yorgunluğunu miniğimin zıbınına bakıp attım
AHA DA RESMİMİZ
Eki Görüntüle 1569720
Sen bide simdi gorsen 1 ay var herkes günün bitmiş gibi diyowuhuuuuuuuuuu maaşallah maaşallah hatun gerçekten ikiz karnı gibi
Allahııııııııım kıyamam ben ona 41 kere maaşallahSen bide simdi gorsen 1 ay var herkes günün bitmiş gibi diyobuda kızım teyzesi maşallah subhanallah elini emiyor burada 32 haftalikti
Maşallah barekallah. Biz hiç böyle emerken göremedik. Sıpa yüzünü bile gostermiyor renkli ultrasonda. Koluyla bacagiyla kapatıyor.Sen bide simdi gorsen 1 ay var herkes günün bitmiş gibi diyobuda kızım teyzesi maşallah subhanallah elini emiyor burada 32 haftalikti
Canım benim inşallah Rabbim nasip eder...Teşekkür ederiz teyzesi...Bizde sizin cicilerden görseydik bi kaç taneÇok tatlisiniz. Maşallah. Rabbim hayirlisiyla giydirmeyi de nasip etsin inşallah.
Henüz değil canım... 10 temmuzda 2 li var belki bi tahmin alırız...Amin kuzumhoşbulduk mogami amin inşallah
tek duam o zaten..
Cinsiyet belli mi canım?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .
Evet canim iç karnim darmis o kadar çok catladim kiAllahııııııııım kıyamam ben ona 41 kere maaşallahDemek ki iç karnın geniş değilmiş kuzum ondan çıkmış bu kadar...top gibi göbüşün ama maaşallah
Bizim bütün fotolarindan el emme temalı canm bak burdada parmak emiyoMaşallah barekallah. Biz hiç böyle emerken göremedik. Sıpa yüzünü bile gostermiyor renkli ultrasonda. Koluyla bacagiyla kapatıyor.
hmmm o vakit çatlaman kaçınılmazmış...ben bugün aile hekimine gittim gebelik kaydı için...hemşirem baktı baktı hiç karnın yok dediEvet canim iç karnim darmis o kadar çok catladim ki
Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değilHenüz değil canım... 10 temmuzda 2 li var belki bi tahmin alırız...Amin kuzum
20 den sonra firliyo canm benmde kilom olduğu için 20 ye kadar kimse anlamadı 20 den sonra fırladı gittihmmm o vakit çatlaman kaçınılmazmış...ben bugün aile hekimine gittim gebelik kaydı için...hemşirem baktı baktı hiç karnın yok dedianneme çekmişim dedim...yolda komşumla karşılaştım o da aynını dedi...eşimin iş arkadaşı aynını dedi...benim göbek içe gidiyor dışa değil
Ya ben yıkayıp utuledikten sonra fotoğraf cekmeyi unutmuşum. Ama bir tane battaniye almıştım onun fotoğrafını atayım. Inşallah yarın puset bakmaya çıkacağız zam gelmeden alalım. Alırsak onun da fotoğrafını atarımCanım benim inşallah Rabbim nasip eder...Teşekkür ederiz teyzesi...Bizde sizin cicilerden görseydik bi kaç tane
Orası da doğru...Bekliyoruz bakalım 20 li haftalarımızı20 den sonra firliyo canm benmde kilom olduğu için 20 ye kadar kimse anlamadı 20 den sonra fırladı gitti
yaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldım ama çok şirin buYa ben yıkayıp utuledikten sonra fotoğraf cekmeyi unutmuşum. Ama bir tane battaniye almıştım onun fotoğrafını atayım. Inşallah yarın puset bakmaya çıkacağız zam gelmeden alalım. Alırsak onun da fotoğrafını atarım
maşallah canım size ne kadar hoşsun :) güle güle giysin inşallahBACILARIM NASILSINIZ???
Ben bugün pek yoruldum totelde 10 km yol yürüyüncesonra ne oldu kasıklarım ağrıdı benim sıpa höööyt dedi yorma beni miniğime bi alt açma örtüsü bi tanede alt üst zıbın aldık eşimle o kadarcık sadece cinsiyet bilinmediğinden... günün yorgunluğunu miniğimin zıbınına bakıp attım
AHA DA RESMİMİZ
Eki Görüntüle 1569720
Canim bayagi olmus klomenin ben 2 kutuda sismisyim cok iyi anlıyorum seniİyi aksamlar kızlar.işten geldim kocişle yürüyüş yaptım şöyle bir íş stresimden uzaklastim.kızlar bu klomen beni cok şisirdi ya.bu ay dahil 4kutu klomen kullandim ve kilo aldim.dr a dedim yapabilir kilo dedi.kendimi kötü hissetmeye başladım resmenben hamiş olup kilo almak istiyorum bu sekilde degil
Fistigim sen ne guzel olmussin öyle annelik güzelliği gelmis maşallah sana bizim kiz :) ne gezdin o kadar kiz yorma kendini direk alarm veriyo bebis anne yeter otur diye :)BACILARIM NASILSINIZ???
AHA DA RESMİMİZ
Eki Görüntüle 1569720