Hayirli olsun canımmmm.zıbında sende cok tatlı görünüyorsunuzzzzz masallahhhhhBACILARIM NASILSINIZ???
Ben bugün pek yoruldum totelde 10 km yol yürüyüncesonra ne oldu kasıklarım ağrıdı benim sıpa höööyt dedi yorma beni miniğime bi alt açma örtüsü bi tanede alt üst zıbın aldık eşimle o kadarcık sadece cinsiyet bilinmediğinden... günün yorgunluğunu miniğimin zıbınına bakıp attım
AHA DA RESMİMİZ
Eki Görüntüle 1569720
Hayırlısı ile gelsin inşallah minikte annesiBACILARIM NASILSINIZ???
Ben bugün pek yoruldum totelde 10 km yol yürüyüncesonra ne oldu kasıklarım ağrıdı benim sıpa höööyt dedi yorma beni miniğime bi alt açma örtüsü bi tanede alt üst zıbın aldık eşimle o kadarcık sadece cinsiyet bilinmediğinden... günün yorgunluğunu miniğimin zıbınına bakıp attım
AHA DA RESMİMİZ
Eki Görüntüle 1569720
Sağol canım benim...Bende sizlerden foto bekliyorum...Alınacak zıbınları herşeyi paylaşacaksınız burda ona göreHayirli olsun canımmmm.zıbında sende cok tatlı görünüyorsunuzzzzz masallahhhhh
Daha çoook var teyzesi hayırlısı ile zıbınları doldurduğunu da görürüz...Senin de zıbınlı fotolarını görücez İNŞALLAHHayırlısı ile gelsin inşallah minikte annesi
Çok hoşsun mogamim. Rabbim senin gibi güzel yüzlü bir evlat nasip etsin. Kız olacak kız :)BACILARIM NASILSINIZ???
AHA DA RESMİMİZ
Eki Görüntüle 1569720
Daha çok var ama olsun sağlıkla büyüsün annesinin karnında minik..inşallah canım Perşembe kontrol var bakalımDaha çoook var teyzesi hayırlısı ile zıbınları doldurduğunu da görürüz...Senin de zıbınlı fotolarını görücez İNŞALLAH
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre nasip etsinYetiştim kızlar 3 senedir ben de istiyorum..
İnşallah hamile kaldığım zamanı buradan duyururum..
Herkese selamlar. .
Amin canım sen ne zamandır düşünüyosun??İnşallah canım Rabbim gönlüne göre nasip etsin
Ben bir hamiş kalayım bıktırana kadar foto atarım sen hic merak etme canim.benden yana icin rahat olsunSağol canım benim...Bende sizlerden foto bekliyorum...Alınacak zıbınları herşeyi paylaşacaksınız burda ona göre
Sen daha hoşsun işte hıhÇok hoşsun mogamim. Rabbim senin gibi güzel yüzlü bir evlat nasip etsin. Kız olacak kız :)
Selam canim hosgeldin.insallah seninde hamis haberini paylasiriz hep beraber burdan.Yetiştim kızlar 3 senedir ben de istiyorum..
Herkese selamlar. .
Güzel heberler ver bize inşallahDaha çok var ama olsun sağlıkla büyüsün annesinin karnında minik..inşallah canım Perşembe kontrol var bakalım
Hoşgeldin...İnşallah senin minik meleğinde yakında teşrif eder aramıza canım benimYetiştim kızlar 3 senedir ben de istiyorum..
Herkese selamlar. .
Selam canim hosgeldin.insallah seninde hamis haberini paylasiriz hep beraber burdan.
İşte sevdiğim topik ruhuBen bir hamiş kalayım bıktırana kadar foto atarım sen hic merak etme canim.benden yana icin rahat olsun
Selammm kızlar biz çok özleedik sizii kizimla 34+5 olduk çok sukur ama günler durdu geçmiyor burada ben 31 haftaligim simdi iyice sistim karnim ikiz karnı gibi
wuhuuuuuuuuuu maaşallah maaşallah hatun gerçekten ikiz karnı gibiSelammm kızlar biz çok özleedik sizii kizimla 34+5 olduk çok sukur ama günler durdu geçmiyor burada ben 31 haftaligim simdi iyice sistim karnim ikiz karnı gibi