Beraber Anne Olma Yolunda

Hayirli olsun canımmmm.zıbında sende cok tatlı görünüyorsunuzzzzz masallahhhhh

Hayırlısı ile gelsin inşallah minikte annesi

Hayirli olsun canımmmm.zıbında sende cok tatlı görünüyorsunuzzzzz masallahhhhh
Sağol canım benim...Bende sizlerden foto bekliyorum...Alınacak zıbınları herşeyi paylaşacaksınız burda ona göre

Çok hoşsun mogamim. Rabbim senin gibi güzel yüzlü bir evlat nasip etsin. Kız olacak kız :)

Daha çoook var teyzesi hayırlısı ile zıbınları doldurduğunu da görürüz...Senin de zıbınlı fotolarını görücez İNŞALLAH
Daha çok var ama olsun sağlıkla büyüsün annesinin karnında minik..inşallah canım Perşembe kontrol var bakalım

Sağol canım benim...Bende sizlerden foto bekliyorum...Alınacak zıbınları herşeyi paylaşacaksınız burda ona göre
Ben bir hamiş kalayım bıktırana kadar foto atarım sen hic merak etme canim.benden yana icin rahat olsun

Selammm kızlar biz çok özleedik sizii kizimla 34+5 olduk çok sukur ama günler durdu geçmiyor burada ben 31 haftaligim simdi iyice sistim karnim ikiz karnı gibi

Oyy maşallah canım ne tatlısın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Darısı bizim başımıza inşallah.

Selammm kızlar biz çok özleedik sizii kizimla 34+5 olduk çok sukur ama günler durdu geçmiyor burada ben 31 haftaligim simdi iyice sistim karnim ikiz karnı gibi
wuhuuuuuuuuuu maaşallah maaşallah hatun gerçekten ikiz karnı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…