Beraber Anne Olma Yolunda

kizlar ben gece 2:50 de dogum yaptim cok sukur 3400 kkilo 50 cm boy dunyaya geldi oglum dogumum ckk zzor oldu su an iyiyiz ama cok sukur rabbim hrrkese tattirsin anne olmayi
Canım gözünüz aydın Rabbim hep güzel haberler vermeyi nasip etsin darısı başımıza artık:nazar::nazar::KK200::KK200::KK200:

Ben hiç uzayan akıntı görmedim kendimde 2 gün su gibiydi bugün kremsi kıvam aldı 11 13 15 ilişki oldu bugün 16.gün biz 15 te koyduk noktayı zaten ramazan mübarek gün zor oluyo duş vs inş gelir bu ay beklemedeyim artık
Hadi hayırlısı canım Allahım inşallah nasip eder bu ay

yasadigim yer adapazarinin bir kasabasi.normalde bende esimde kocaelinde yasiyorduk.buraya esimin isi dolayisiyla geldik.burda yasayanlar fazlasiyla geri dusuncelere sahip,baskici bi toplum.yasadigim yere de uyum saglayamadim,alisamadim.is imkani da cok kisitli.ozellikle bayanlar icin.evden disari bile cikmak istemiyorum ki:/ kendimde bircok degisiklik yaptim artik kalmadi:) kilo aldigim icin esimde uzerime geliyor.zayifla zayifla diye.bide o psikolojimi bozdu.evlendigimden buyana 10 kilo aldim.kurtaj sonrasi birden kilo alinca veremedim de.yemesem de gitmiyor lanet.polikistik over dolayisiyla kilo aldigimi soyledigimde inanmiyor.tek cagrem calismak sanirim.oturmam bana iyi gelmedi:/
canım benim mutlaka bulursun kendine göre bi iş araştırmayı bırakma...küçük yerler ne yazık ki dediğin gibi baskıcı oluyor... pcos kilo vermede sıkıntı yaratıyor ne yazık ki ve eşin de hiç anlayışlı değilmiş bu konuda...okutsana ona bununla ilgili şeyler...bide pcos ile ilgili tedavi oluyormusun

Benim annem çok çatlamış hamileyken.kız kardeşlerim de de hafiften çatlak oldu. Karışımı 2kutu vazeline bir kutu kakao yağı karıştırdım. Senin isteğine kalmış. Sadece kakao yağıda kullanabilirsin
tamam canım sağol bilgilendirme için

Amin cnm inşallah zmn cok cabuk geciyor 40 hft nsl gececek diye sabirsizlaniyodm bgn 32 bitti hiçbişi anlamadm bile şimdi bayrami atlattık mı bişi kalmiyo
onu bide ben diyebilsem bizimki geçmiyor bu mideyle:KK48::KK48: hatun yaa göbüşün büyüktür dimi şimdiden paylaşsana

@KAYGILI ben buralara aktif girmeyeli seni görmeyeli ne çok zaman olmuşşşş, hamile kalmışsın ay nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam :)
Mogami Mogami topiğin hayırlı olsun canım bol muhabbetli bol bebişli olsun inşallah.
canım teşekkür ederim İnşallah bebişimiz çok olacak...sen nasılsın

Kızlar yeni topik hayırlı olsun yazdklarınızı ancak okudum bebek arabası şöyle böyle okurken eşime hayatm biz bi bebek arabası alalım bebiş olursa bindiririz dedim oda evet olana kadar evin içinde bn seni gezdiririm artk dedi gülmekten koptum:KK48::KK48::KK48: inş bizimde bi bebişimiz olurda bizde sizin gbi tatlı telaşlara düşeriz
çok hoşsunuz yaaa bende eğlendim burda:KK48: araba değilde böyle zıbındı emzikti falan alabilirsin aslında

Kızlar size bişey sormak ıstıyorum. 1 aydır korunmuyoruz eşimle. Bu 2.ayımız. Ama korunmadığımızdan berı şu kasıklarımda feci ağrı,sancı yaşıyorum. Sebebı ne olabilir sizce :KK43:
merhaba canım...neyle korunuyordunuz öncesinde? bide sürekli mi ağrı var yoksa yumurtlama zamanı mı

Oncelikle yeni topik hayirli olsun insallah hep guzel haberler dolu bir topik olur.diger topikte sadece okuyucuydum artik bende bu guzel annelerin arasina katiliyim belki sans gelir benimde minigim gelir dedim.bende 3yillik evliyim 2yilldir istiyoruz ama olmuyo malesef benim butun test sonuclarim guzel cikti ama esimin sperm testi cok düsük ckti simdi bekliyoruz.eylul ekim ayina kadar bekliycez olmadi tup bebek deniycez.cok guzel hikayeler okudum hepsi morel motive oldu..hepinizin insallah bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz.
Hooooşgeldin :KK52: Şimdiye kadar katılmadığın hata canım benim :KK50: spermdeki düşüklük hız mı sayı mı kuzum ? birde sperm için ilaç kullandınız değil mi?...Bizim topiğimizde tüp annelerimiz ve kıymetli bebişlerimiz var umarım size gerek kalmaz ama gerek olursa da hepimizin duasıyla kavuşursun miniğine

İyi aksamlar kızlar.işten geldim kocişle yürüyüş yaptım şöyle bir íş stresimden uzaklastim.kızlar bu klomen beni cok şisirdi ya.bu ay dahil 4kutu klomen kullandim ve kilo aldim.dr a dedim yapabilir kilo dedi.kendimi kötü hissetmeye başladım resmen :KK64:ben hamiş olup kilo almak istiyorum bu sekilde degil :KK34:

=) Amin kardeş. Hayırlı sağlıklı bir şekilde inşaALLAH Ecmain. Ama sanırım bir doktora gitmem lazım hamılelık öncesi.. :/ bır de nette okudum. Folik asit varmış. Onu gebe kalmadan 3 ay öncesınden almaaya başlamak gerekırmış. Bebek için önemlıymıs. Ben de gtmedim ya daha. Telaş yaptım baya bir :/ br de şu kasıklarım,öyle böyle değil çok ağrıyorrr
Kuzum folik asite şimdide başlayabilirsin endişe etme...bak ben 1 yıl kullandım her ay hamile kalırım umuduyla ama baktım olmuyo bıraktım hapı ... sonra ne oldu dersin hamile kaldım... öğrendikten sonra tekrar başladım hapa... doktorum sorun yok dedi

İyi aksamlar kızlar.işten geldim kocişle yürüyüş yaptım şöyle bir íş stresimden uzaklastim.kızlar bu klomen beni cok şisirdi ya.bu ay dahil 4kutu klomen kullandim ve kilo aldim.dr a dedim yapabilir kilo dedi.kendimi kötü hissetmeye başladım resmen :KK64:ben hamiş olup kilo almak istiyorum bu sekilde degil :KK34:
kuzum iyi yapmışsınız oohhh sefanız olsun...umarım bebiş gelir de sende kurtulursun klomenden...kiloyu dert etme iki bulantıyla atarsın :KK48:

BACILARIM NASILSINIZ???

Ben bugün pek yoruldum totelde 10 km yol yürüyünce :KK48::KK48: sonra ne oldu kasıklarım ağrıdı benim sıpa höööyt dedi yorma beni :-):-) miniğime bi alt açma örtüsü bi tanede alt üst zıbın aldık eşimle o kadarcık sadece cinsiyet bilinmediğinden... günün yorgunluğunu miniğimin zıbınına bakıp attım
AHA DA RESMİMİZ

11217162_10153425457041649_826648071628791999_n.jpg

X