Beraber Anne Olma Yolunda

Allah yardımcın olsun..çok çok üzüldüm..hele tüp olduğunu okuyunca mahvoldum...çünkü ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım...ne denir ki..Allah sabır versin..
Çok sağol Allah razı olsun bende böle bişey geçmezdi aklımdan ama oluyormuş demek ki inş ikincidinde yaşamam aynı şeyi senin tedavinde hayırlı olur inş

Hoşbuldum canım Allah razı olsun inş tekrar bebeğim olur

haklisin birazda pinpirikliyim ben yatak odasina yasinakadar uyuyabilecegi bir tahta besik alicam kismetse sanirim bizi o paklar

kizlar ben gece 2:50 de dogum yaptim cok sukur 3400 kkilo 50 cm boy dunyaya geldi oglum dogumum ckk zzor oldu su an iyiyiz ama cok sukur rabbim hrrkese tattirsin anne olmayi

Oyyy cok sukur allah anali babali saglikli uzun yillar nasip etsin size :) detaylari kendine gelince anlatir misin melegimm:) bu arada kilo boy masallah gayet iyi hadi bakalim taze anne bebeginin kokusuna kavustunn artik :)

Oncelikle yeni topik hayirli olsun insallah hep guzel haberler dolu bir topik olur.diger topikte sadece okuyucuydum artik bende bu guzel annelerin arasina katiliyim belki sans gelir benimde minigim gelir dedim.bende 3yillik evliyim 2yilldir istiyoruz ama olmuyo malesef benim butun test sonuclarim guzel cikti ama esimin sperm testi cok düsük ckti simdi bekliyoruz.eylul ekim ayina kadar bekliycez olmadi tup bebek deniycez.cok guzel hikayeler okudum hepsi morel motive oldu..hepinizin insallah bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz.

Vucut ilk defa spermlerle karsilastigi icin boyle agrilarin olmasi normal insallah bebisin kisa zamanda gelir srni bekletmez :)
=) Amin kardeş. Hayırlı sağlıklı bir şekilde inşaALLAH Ecmain. Ama sanırım bir doktora gitmem lazım hamılelık öncesi.. :/ bır de nette okudum. Folik asit varmış. Onu gebe kalmadan 3 ay öncesınden almaaya başlamak gerekırmış. Bebek için önemlıymıs. Ben de gtmedim ya daha. Telaş yaptım baya bir :/ br de şu kasıklarım,öyle böyle değil çok ağrıyorrr

Bende bubchen bebe yagi kullaniyorum memnunun ayrica bebegimede sabununu samouanini almayi dusunuyorum:)

MINIKKUS1 ben buralara aktif girmeyeli seni görmeyeli ne çok zaman olmuşşşş, hamile kalmışsın ay nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam :)
Mogami topiğin hayırlı olsun canım bol muhabbetli bol bebişli olsun inşallah.

Adini gorur gormez lulusuuumm dedim icimden hep oyle diyordum ya sana evet ozlemisim sagol sende hamissin hayirli olsun cok cok sevindimm masallah yptirdiniz mi ikiliyi

Adini gorur gormez lulusuuumm dedim icimden hep oyle diyordum ya sana evet ozlemisim sagol sende hamissin hayirli olsun cok cok sevindimm masallah yptirdiniz mi ikiliyi
Bak yaa hala bi tatlılık hala bi sevimlilik :) yarin sabah randevum var ikili için kuzum sağlıklıdır inşallah kuzucum. Nasıl geçiyor hamisligin bulantıları, halsizlikler var mi? Cinsiyeti belli mi? Hepsiciiini özetle

Kızlar size bişey sormak ıstıyorum. 1 aydır korunmuyoruz eşimle. Bu 2.ayımız. Ama korunmadığımızdan berı şu kasıklarımda feci ağrı,sancı yaşıyorum. Sebebı ne olabilir sizce
Vucudun spermlere verdigi tepki olabilir.gececektir canim bu ay

Canim igneden sonra 36. Ve 60.satte calismistik bizde ama inan allahin isi saate baka gun asiricalis insallah tutacaktir
14te koyu çıktı biz 11 13 15 çalıştık hayırlısı.. mayısta dr gittiğimde ağustosta gel demişti. Napıcak bilmiyorum 1 yılı geçkindir deniyoruz dediğimde klomen kullandın mı dedi yok dedim. Tamam ağustosa kadar dene olmazsa gel dedi. Eylülde gidicem. Sen de kullanmışmıydın klomen?

Canim sen klomen kullanmadin mi hic bi an once başla gelsin bebis

Canim bende bebis dusunmedn once dr gittim folik asitimi kullandm gebeligide kolaylastiriyo agrinda varsa gt dr hem beek istegini hem de agrindan sozet ultrasonda yumurtaliklarina bakar ona gore icin rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…