- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
Amin inşikiniz de yenisiniz galiba hoşgeldiniz uğur getirsin size burası bizlere getirdi.. allah tekrarını yaşatmasın bidaha , en kısa zamanda da yeni bebişlerinin gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşikiniz de yenisiniz galiba hoşgeldiniz uğur getirsin size burası bizlere getirdi.. allah tekrarını yaşatmasın bidaha , en kısa zamanda da yeni bebişlerinin gelsin
Çok sağol Allah razı olsun bende böle bişey geçmezdi aklımdan ama oluyormuş demek ki inş ikincidinde yaşamam aynı şeyi senin tedavinde hayırlı olur inşAllah yardımcın olsun..çok çok üzüldüm..hele tüp olduğunu okuyunca mahvoldum...çünkü ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım...ne denir ki..Allah sabır versin..
Hoşbuldum canım Allah razı olsun inş tekrar bebeğim olurCanım topiğimize hoşgeldin...Çok çok üzüldüm yaşadıklarına... Miniğin artık senin öte tarafta bekleyen bi şefaatçi oldu, meleğin oldu...Rabbim bundan sonra yaşatmasın böyle üzücü şeyler...İnşallah güzel haberlerini de alacağız...
kuzum haklısın ama ben yine de yapmayacağım oda...bi de 6 aydan sonra geçiş yapsın diyorsun da o kadar çok yazı okudum ki herkes şunu diyo, korkuyorsunuz yanınızdan bi dk ayıramıyorsunuz bişey olur diye diyorlar...kusabilir başka bişey olabilir Allah korusun...6 ayda daha çok minik oluyorlar kaygılım bence sende gözünden ayıramazsın miniğini şimdi konuş bakalım
Amin cnm inşallah zmn cok cabuk geciyor 40 hft nsl gececek diye sabirsizlaniyodm bgn 32 bitti hiçbişi anlamadm bile şimdi bayrami atlattık mı bişi kalmiyoCanım yaaaa ne kadar az kaldı doğumuna iki tane minik gelecek yuvanıza İNŞALLAH Allahım üçünüzü de kurtarsın
kizlar ben gece 2:50 de dogum yaptim cok sukur 3400 kkilo 50 cm boy dunyaya geldi oglum dogumum ckk zzor oldu su an iyiyiz ama cok sukur rabbim hrrkese tattirsin anne olmayi
=) Amin kardeş. Hayırlı sağlıklı bir şekilde inşaALLAH Ecmain. Ama sanırım bir doktora gitmem lazım hamılelık öncesi.. :/ bır de nette okudum. Folik asit varmış. Onu gebe kalmadan 3 ay öncesınden almaaya başlamak gerekırmış. Bebek için önemlıymıs. Ben de gtmedim ya daha. Telaş yaptım baya bir :/ br de şu kasıklarım,öyle böyle değil çok ağrıyorrrVucut ilk defa spermlerle karsilastigi icin boyle agrilarin olmasi normal insallah bebisin kisa zamanda gelir srni bekletmez :)
Sanki dr saatini bile söylüyo diyenler vardı belkide yanlış hatırlıyorum inş bu ay sağlığıyla hamile kalırız
Eki Görüntüle 1568633 Eki Görüntüle 1568634 Kizlar catlaklar icin ben sirayla bunlari kullaniyorum.lila renk dus kremi harika kokusu var vucudu cok guzel nemlendiriyor digerini dustan sonra kullaniyorum.kucuk yagi aksam yatmadan once kullaniyorum hic alerji kasinti falan yapmadi.turkiyede bulursaniz tavsiye ederim.
Bak yaa hala bi tatlılık hala bi sevimlilik :) yarin sabah randevum var ikili için kuzum sağlıklıdır inşallah kuzucum. Nasıl geçiyor hamisligin bulantıları, halsizlikler var mi? Cinsiyeti belli mi? Hepsiciiini özetleAdini gorur gormez lulusuuumm dedim icimden hep oyle diyordum ya sana evet ozlemisim sagol sende hamissin hayirli olsun cok cok sevindimm masallah yptirdiniz mi ikiliyi
Canim yaaaa ne guzel bir his o öyle :)) insallah canim.ayni anda gelsin bu ay bebislerSiyah00 cnm bu ay senin bebişin gelecekmiş gbi hissediorum inş gelir tatlım
Vucudun spermlere verdigi tepki olabilir.gececektir canim bu ayKızlar size bişey sormak ıstıyorum. 1 aydır korunmuyoruz eşimle. Bu 2.ayımız. Ama korunmadığımızdan berı şu kasıklarımda feci ağrı,sancı yaşıyorum. Sebebı ne olabilir sizce
14te koyu çıktı biz 11 13 15 çalıştık hayırlısı.. mayısta dr gittiğimde ağustosta gel demişti. Napıcak bilmiyorum 1 yılı geçkindir deniyoruz dediğimde klomen kullandın mı dedi yok dedim. Tamam ağustosa kadar dene olmazsa gel dedi. Eylülde gidicem. Sen de kullanmışmıydın klomen?Canim igneden sonra 36. Ve 60.satte calismistik bizde ama inan allahin isi saate baka gun asiricalis insallah tutacaktir
Canim sen klomen kullanmadin mi hic bi an once başla gelsin bebis14te koyu çıktı biz 11 13 15 çalıştık hayırlısı.. mayısta dr gittiğimde ağustosta gel demişti. Napıcak bilmiyorum 1 yılı geçkindir deniyoruz dediğimde klomen kullandın mı dedi yok dedim. Tamam ağustosa kadar dene olmazsa gel dedi. Eylülde gidicem. Sen de kullanmışmıydın klomen?
Canim bende bebis dusunmedn once dr gittim folik asitimi kullandm gebeligide kolaylastiriyo agrinda varsa gt dr hem beek istegini hem de agrindan sozet ultrasonda yumurtaliklarina bakar ona gore icin rahatlar=) Amin kardeş. Hayırlı sağlıklı bir şekilde inşaALLAH Ecmain. Ama sanırım bir doktora gitmem lazım hamılelık öncesi.. :/ bır de nette okudum. Folik asit varmış. Onu gebe kalmadan 3 ay öncesınden almaaya başlamak gerekırmış. Bebek için önemlıymıs. Ben de gtmedim ya daha. Telaş yaptım baya bir :/ br de şu kasıklarım,öyle böyle değil çok ağrıyorrr
Nerden biliyorsun bu ay geçeceini ? :)Vucudun spermlere verdigi tepki olabilir.gececektir canim bu ay