• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Bepanthol Losyonu yüze kullanıyor musunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bana da eczaci sivilce lekelerim icin verdi kizlar ben bu izleri fondotenle kapatamaz oldum onu da eczaneden almistim sivilce yapmasin icim rahat sureyim diye ama kapanmiyorki zaten en azindan biraz daha insana benziyorumdur belki:14: ins ise yarar biraz yaglandirir demis cogu kisi ama denemekten baska carem de yok:43:

Son düzenleme:
Bana bashemsire arkadasim onerdi cildiyecisi soylemis . Bana kimseye soylemememi soyledi :) benim cildim yagli kosarak gidip aldim eczaneden kucuk bir tupde merhem gibi fiyati 9,25tl el ve yüz icin yaziyo uzerinde , goz altlarinada suruyorum oyle soyledi cunki. O pahalilari sakin alma dedi. Basladik bakalim yumusacik ve yagli kalmiyor cildim hosuma gitti simdilik.

Bana bashemsire arkadasim onerdi cildiyecisi soylemis . Bana kimseye soylemememi soyledi :) benim cildim yagli kosarak gidip aldim eczaneden kucuk bir tupde merhem gibi fiyati 9,25tl el ve yüz icin yaziyo uzerinde , goz altlarinada suruyorum oyle soyledi cunki. O pahalilari sakin alma dedi. Basladik bakalim yumusacik ve yagli kalmiyor cildim hosuma gitti simdilik.

Ben de kullaniyorum bikac gundur ve begendimm :))) boyle yumusacik bi yuzum oldu.pamuk gibi.ama cildimin cok gergin oldugunu yeni yeni anliyorum :((

ben de kullanmıştım bi süre şu ara bıraktım, annem de yüzde kullanılması için çıkanı almış (en son çıkmış o da eczaneden almış) o çok daha az yağlı memnun kalmıştım zaten pek çok kullanan da duydum ancak her gün her gün çok gelebilir çünkü bi kaç sivilcem çıkmıştı ben ona bağlamıştım arada kullanılmalı bence

Back
X