• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Bepanthene Merhem sivilcelerimi geçirdi.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Gozdems

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.352
10
158
Merhaba kızlaaaaaar. :)
Uzun zamandır, sivilcelerim yüzünden gitmediğim cilt doktoru, kullanmadığım krem, ilaç neredeyse kalmamıştı.
Hiçbiri, hiçbir işe yaramadığı gibi, yüzümü pul pul kurutup, döktüler. Sonra, acaba hormonal bir hastalığım mı var diye, kadın doğum uzmanına da göründüm. Bir hastalığım olmadığını söyledi. En son bari sivilcelerimi geçiremiyorum, izleri kalmasın diye, sivilce izleri için birşeyler aramaya başladım ve Bepanthene Merhem`in sivilce izlerine iyi geldiğini öğrendim birkaç forum sitesinden. Merhemi aldım 2hafta kadar geceleri yüzüme sürüp yattım. Sivilce izlerim pek yokmuş zaten ya da kalmadı bilmiyorum ama, sivilcelerimden eser yok. :))) Belki denemek istersiniz aklınızda bulunsun. :)

evet bepanthene merhem çok iyi geliyor, ben de kullandım ama tüylenme sorunu olanlar için önermem, tüyleri besliyor çünkü :( bir de cildi yağlı olanlar için de ters tepebiliyor :( ben de aynen senin durumundaydım ve burada tesadüfen sudocrem diye bir pişik kreminden bahsedildiğini duydum, şuan yurtdışında olduğum için de kremi bulmam çok kolay oldu.. ilk gün farkı hissettim ve 4. gün geldiğinde sivilcelerimden eser kalmamıştı.. diye diye kendime nazarım olcak diye korkuyorum o derece mutluyum yani.. senin adına da çok sevindim :))) nasıl bir derttir bilirim.. okula gitmek istemiyordum geçen hafta yüzümdeki sivilceler yüzünden..

Kızlar kusura bakmayın ama bepantenin sivilceleri geçirdiğine inanmıyorum.
Bepanten nemlendirici bir krem,sivilceler için bir etkisi yok,maalesef.Bende denemiştim, nemlendirici olarak evet çok güzel ama ne yazık ki hiç fayda etmedi sivilcelerime.Çevrenizden duyarsınız belki doktor yazdı diye.Ama doktorlar zoretanin,roaccutane gibi ilaçların kullanımında öneriyorlar bu kremi cilt kuruluğu yaptığı için.Sivilcelerle bir alakası yok.

mrb arkadaşlar, cilt tahlili yapmadan ya da bir doktoro gözükmeden sakın ilaç kullanmayınız. bepanten krem bazı ciltlere iyi gelirken bazı ciltleri daha kötü edebilir.

bende 2 yıl kullandım ama kesinlikle sivilcelerimi geçirmedi.iyi bir nemlendirici ama o kadar. özellikle doktora da sordum o sivilce ilacı değil akneyi geçirmez dedi..

canım resmini koyabilirmisin.benim kullandığım bepanthen krem..ama bu daha iyiyse bundan alabilirim..

2si1arada ben kremini değil merhemini kullanıyorum.

Ve kızlar, her cilt tipi farklı tabi, burda birçok arkadaşımız var sivilcelerinden kurtulamayan ve ben de bana iyi gelen birşeyi sizinle paylaşmak istedim. Herkese iyi gelecek diye birşey yok. Eğer her merhem, krem, ilaç vs. herkese iyi geliyor olsaydı, ben ilk kullandığım sivilce kremiyle sivilcelerime veda etmiş olurdum değil mi?

canım resmini koyabilirmisin.benim kullandığım bepanthen krem..ama bu daha iyiyse bundan alabilirim..

Canım sivilcelerimi bütün resimlerde shopladığım için üzgünüm bi resmim yok :(

ben kozmetik olarak sadece bepanthen kullanıyorum. bu zamana kadar bir çok ünlü markanın kozmetik ürünlerini kullandım ama memnun kalmadım. eczacımın önerisiyle bepanthen kullanmaya başladım ve cildim bebek gibi. herkese öneririm. güzel bir cilt için pahalı kozmetikler kullanmaya iç gerek yok!

arkadşlar ben suanda roaccutune kullnıyorum doktor gözetiminde btmesı az kaldı tedavimin ondan sonra normal bır krem yerine bepanthene kullansam sorun olur mu acaba.

arkadşlar ben suanda roaccutune kullnıyorum doktor gözetiminde btmesı az kaldı tedavimin ondan sonra normal bır krem yerine bepanthene kullansam sorun olur mu acaba.

Canım bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama sen yine de bi doktoruna danış bence.

kızlar bepantene kıllanma yapıyormu yapmıyormu lütfen cevappp

ben kullnmıyorum ama bircok kişiden duydum kimi iyi diyor kıllanma olmuyor kimisi bir yararı yok diyor kıllanma yapıyor diye söyleynleri duydum.Bence o yüzünün cildine gre degişiyordur.

7 aydır kullanıyorum bende oyle bir sorun olmadı. başka bir şeye kıllanıyor olmayasınız :))) şaka bir yana kıllanma problemi olan bayanların hormonları ile ilgili problemi olabilir kanımca. bepanthen in suçu ne??

selamlar,
biraz konuyu hortlatacağım ama, bugün eczaneden bir yaram için bepanthen Plus krem aldım. ekşi'den yorumları okurken birisi sivilce izlerime iyi geldi yazmış. sonra netten doğruluğunu araştırırken bu başlık karşıma çıktı. merhemi vardı ama kaybettim. acaba kremi de geçirir mi?
bu gece deneyeyim bir, düzenli kullanım sonrasında haberdar ederim sizleri.

Back
X