Lekeler, Çiller Bepanthen plus ve madecassol karışımı kullanan?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

yol-cu-94

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
230
99
18
30
İnternetten araştırmalarim sonucu bu iki kremin sivilce lekelerine hatta ve hatta cillere bile iyi geldiğini renklerini açtığını okudum kullanıp sonuç alan var mı bugün eczaneden aldım kremleri ama madecassolun kıllanma yaptığını okudum ve korktum biraz sonuç alan arkadaslar varsa bilgilendirebilir mi

Ben ayrı ayrı kullanıyorum. Birkaç günde bir madecassol veya duruma göre bepanten sürüyorum. Kıllanma yaptığını düşünmüyorum.

Cildinizde sorun varsa dermatoloji ye gidin ordan burdan duyduklarınla yarardan çok zarar görebilirsin

Ben ayrı ayrı kullanıyorum. Birkaç günde bir madecassol veya duruma göre bepanten sürüyorum. Kıllanma yaptığını düşünmüyorum.
Bu formülü bı dermatolog önermiş ve kız ciddi şekilde fayda sagladigini yazmış ne kadar guvenebilirim bilmiyorum ama bı denemek istiyorum kıllanma dan çok
korkuyorum

Birde ayni gorevi yapan sudokrem varm hergun kullanirsan beyaz sivilce yapiyorlar

Bu formülü bı dermatolog önermiş ve kız ciddi şekilde fayda sagladigini yazmış ne kadar guvenebilirim bilmiyorum ama bı denemek istiyorum kıllanma dan çok
korkuyorum
Herkesin cilt yapısı sorunu aynı değil
Her gözü az gören için doktor aynı gözlüğü verirmi
İnisiyatif sende

Link vermek yasak diye eklemedim. Nur Bilen Yavuzer diye bir estetisyen var, klinik sahibi ve eşi de doktor. Onun tavsiyelerini takip ediyorum ve kendisi daha önce madecassol le ilgili çok paylaşım yaptı. İnternette isminin yanına kremin adını ekleyip aratırsan çıkıyor.

Tamam canım çok teşekkür ederim bakicam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…