Doğal Saç Bakım Kürleri bepanthen+evigen+bemiks

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

cmlkutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
15
10
36
34
Karabük
bepanthen bemiks evigen ampül üçlüsündeki beanthen de ampül değil mi? bazı sitelerde beanthen merhem olduğu yazıyo.kullananlar acil cevap atabilirler mi lütfen

bepanthen bemiks evigen ampül üçlüsündeki beanthen de ampül değil mi? bazı sitelerde beanthen merhem olduğu yazıyo.kullananlar acil cevap atabilirler mi lütfen

Evet bu üçlüde bepanten ampuldur....

Bepantenin çok ürünleri vardır, pişik kremi, pudrası vs vs yüzden karıştırmış olabilirsiniz

Ben bu karışımı şampuan a ekleyip düzenli kullanıyorum bir yıldır faydasını görüyorum (750 gr lık şampuana 4 er ampül)

Ben bu karışımı şampuan a ekleyip düzenli kullanıyorum bir yıldır faydasını görüyorum (750 gr lık şampuana 4 er ampül)
canım ben 750 ml sampuana 2 bemıks 2 bepanten 2 evıgen ekledım, sen her ampuldenmı 4 tane ekledın? Cok fazla degılmı? Yoksa benmı az ekledım?
:26:

İlk zamanlarda yogun dökülme yasadınızmı? Ne kadar sürede faydasını görmeye basladınız? Ve de hiç ara vermeden 1 yıldırmı kullanıyorsunz yoksa arada kullanmadgınz zamanlar oldu mu? Nolur acil cevap :(:43:

Back