- 30 Kasım 2020
- 109
- 42
- 28
- Konu Sahibi gulsah6116
-
Merhabalar size sorum olacaktı . 2 aydır hamile kalmak için uğraşıyoruz 3.ayımıza gireceğiz şuan regl im ve annem 3. Ayda hamile kalabilmiş sizce ona benzemiş olabilir miyim bende
AnladımAnneye benzeme kısmı ne kadar doğrudur bilemedim öyle olsa benim hemen hamile kalmam lazımdı ne ben ne anlam hemen hamile kalamadık oysa annem 2. Ayda kalmış
Anladım
Anlamadım? Tek anlamayan da ben olamamMerhabalar size sorum olacaktı . 2 aydır hamile kalmak için uğraşıyoruz 3.ayımıza gireceğiz şuan regl im ve annem 3. Ayda hamile kalabilmiş sizce ona benzemiş olabilir miyim bende
Anlayan anladı canımAnlamadım? Tek anlamayan da ben olamam
İnşallahSiz umudunuzu kaybetmeyin sadece çok odaklanmayın rabbim en doğru zamanda nasip edecektir
Ne anladı anlayan?Anlayan anladı canım
Benim annem ilk ayında hamile kalmış keşke ona benzeseydim 3 yılı geçti bende bekliyorum işteMerhabalar size sorum olacaktı . 2 aydır hamile kalmak için uğraşıyoruz 3.ayımıza gireceğiz şuan regl im ve annem 3. Ayda hamile kalabilmiş sizce ona benzemiş olabilir miyim bende
Allah ım tez zamanda muradınız neyse versin inşallahBenim annem ilk ayında hamile kalmış keşke ona benzeseydim 3 yılı geçti bende bekliyorum işte
Mantıklı gelmediği için anlaşılmıyor. Annem çocuk istedikten 3 ay sonra hamile kalmis bende 3 aydır istiyorum bende şimdi kalirmiyim diyor.Anlamadım? Tek anlamayan da ben olamam
Cok mantikliBen babama benzedim diye mi hiç hamile kalamadım acaba
Hay Allah razı olsunMantıklı gelmediği için anlaşılmıyor. Annem çocuk istedikten 3 ay sonra hamile kalmis bende 3 aydır istiyorum bende şimdi kalirmiyim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?