Benzer durumu yaşayan veya bu konuda fikri olan var mi

Kardelenaskk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
334
202
103
30
Gebelik planlıyorum adetime 10 gün var ve salı günü ve bu gün yaşadığım bu olay beni endişelendiriyor. Salı günü çok afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken klozetin kıpkırmızı olduğunu farkettim acaba vajinadanmi dedim peçeteyle silip kontrol ettim ama bişi yoktu makatımı kontrol ettim bişi yoktu en sonunda makatima biraz icine dogru bastirinca ufacık bi kan damlası gördüm hiç acı sizi yok tuvaletimi yaparkende canım acımıyo ama aynı durum bugunde oldu klozet kıpkırmızı oldu korkuyorum hemoroid desem canımı acitir ama öyle bişi de yok sizce ne olabilir bu arada tuvaletimi yapsamda karnım rahatlamiyor..

Canım öncelikle gelen kan maksattan mı yoksa vajinadanmı geliyor? Bundan emin olman lazım. Tuvalet kıpkırmızı oldu diyosun. Gelen kan çokmu?

bazen makat bölgesinde kılcal damarların catlamasının böyle kanamaya sebep verdigini biliyorum daha önce bende de olmuştu.sürekli devam ederse doktora git mutlaka. hemoroid baslangıcıda olabilir. ama sürekli tekrarlamıyorsa cok önemli bir durum degil demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…