• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Benzamcyn ve monodoks kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Duygudermanli

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
3
0
16
Ankara
Slm kızlar bnm yüzümde alnımda sivilceler ve yag bezeleri var ve cok rahatsz edio bugn doktor benzamcyn kullanmamı söyledi eczacıda içindeki iltihabı alması içn monodoks ilacı verdi kullanan var mı? Bir ay snra nişanm var ve o zamana kadar kurutulrmym bu sivilcelerden sizce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kızlar bnm yüzümde alnımda sivilceler ve yag bezeleri var ve cok rahatsz edio bugn doktor benzamcyn kullanmamı söyledi eczacıda içindeki iltihabı alması içn monodoks ilacı verdi kullanan var mı? Bir ay snra nişanm var ve o zamana kadar kurutulrmym bu sivilcelerden sizce

Merhaba ben sivilce lekelerim için benzamycin kullanmıştım fakat feci şekilde alerji yaptı. 2 gün kullandım 3. gün sabah uyandığımda suratım kıpkırmızı şişti soluğu hastanede aldım. Ama benim cildim hassas ve alerjik olduğu için tepki verdi tabi.

Monodoksu arkadaşım 3 ay kullandı yzünde iltihaplı sivilceler vardı çoğunu geçirdi, benzamycin kullanıp olumlu sonuç alan da çok.

Bende benzamcyn kullanıyorum. Kullandıklarim içinde en etkili olanı. Bazen arkadasn dediği gbi bende de kızarıklık ve yanma yapıyo ama o da çok nadir. Düzenli kullanmam ben hiç ve ona rağmen etkisi var. Bi ara düzenli kullandim süper oldu cildm flash la foto bile cekindm o derece :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X