Bensu soral sac rengini tutturmak icin hangi boyalari karistirmam gerekiyor?

ozgeaca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
3
1
17
Merhaba arkadaslar,

5 gun once sacimi acici kullanarak koyu kahveden actirdim ben aslinda hande soralin sac renginin biraz koyusunu istedim ama yine kuaforum yanlis anladi ve acik kestane rengi boyadi. Kizil gibi duruyor guneste ve ozellikle kizil gibi kahve gibi durmasn dememe ragmen🤦‍♀️ sea colorun 6.0 numarali koyu kumral sac rengini aldim herkes bu renk siyah dusuyor diyor ben ne ile karistirirsam istedgim rengi tuttururum lutfen yardimci olurmusunuz

Merhaba arkadaslar,

5 gun once sacimi acici kullanarak koyu kahveden actirdim ben aslinda hande soralin sac renginin biraz koyusunu istedim ama yine kuaforum yanlis anladi ve acik kestane rengi boyadi. Kizil gibi duruyor guneste ve ozellikle kizil gibi kahve gibi durmasn dememe ragmen🤦‍♀️ sea colorun 6.0 numarali koyu kumral sac rengini aldim herkes bu renk siyah dusuyor diyor ben ne ile karistirirsam istedgim rengi tuttururum lutfen yardimci olurmusunuz
Boya numaralarını tam olarak okumak lazım .6.0 hangisinde alsan siyaha yakın tutar .6 nin yanına gelen rakamları Google da aratıp istediğiniz rengi bulabilirsiniz ama bnce istediğiniz renk 7 lerde gibi. Kızıllık gitmesi içinse küllü tonlar kullanılmalı .ancak ikinci boyamada oturur .

Merhaba, şu anki saç renginiz tam bilmediğim için yorum yapamıyorum ama arkadaşın dediği doğru, istediğiniz renk daha çok 7 tonlarında gibi duruyor. Küllü bir renk istiyorsanız .1 ile biten boyaları deneyebilirsiniz. Şahsi fikrim, en azından benim saçımda öyle oluyor, .1 ile biten market boyaları da turunculuk bırakabiliyor. O yüzden önce saçınızın bir kısmında deneyin bence komple boyamadan. Ben turunculuk problemini mavi boya ekleyerek çözdüm. Sevgiler 🌸

Suank8 sac rengim kuaforum saolsun kullu kestane dedi boyaya numarasini blmyorum🤦‍♀️ kumral dememe ragmen kestane tonlarinda inatla boyadi en sonunda acik kahve gibi duruyor suan. Cevabiniz icin cok tesekkur ederim🥰 turunculug7 bende istemyorum hangi boya markasini onerirsiniz peki

Merhaba, şu anki saç renginiz tam bilmediğim için yorum yapamıyorum ama arkadaşın dediği doğru, istediğiniz renk daha çok 7 tonlarında gibi duruyor. Küllü bir renk istiyorsanız .1 ile biten boyaları deneyebilirsiniz. Şahsi fikrim, en azından benim saçımda öyle oluyor, .1 ile biten market boyaları da turunculuk bırakabiliyor. O yüzden önce saçınızın bir kısmında deneyin bence komple boyamadan. Ben turunculuk problemini mavi boya ekleyerek çözdüm. Sevgiler 🌸
Merhaba, ben de bugün alacağım o mavi boyadan .. her zaman 7.1 ile boyuyorum. normal marketten aldığım boyaya sadece bi çay kaşığımı koyacağım mavi boyadan ? bilgi verebilir misiniz ?

Ben 1 Paket boyaya yaklaşık 1 nohut tanesi kadar ekliyorum. Biraz da mavi boyanın pigmenti ve sizin istediğiniz renge bağlı aslında. İlkinde hala turunculuk istediğiniz kadar nötrlenmediyse ikinci boyamanızda biraz daha fazla mavi eklersiniz. 😊

Ya ilkinde alıntı eklemeyi unuttuğum için aynısını tekrar yazıyorum 😅 Ben 1 Paket boyaya yaklaşık 1 nohut tanesi kadar ekliyorum. Biraz da mavi boyanın pigmenti ve sizin istediğiniz renge bağlı aslında. İlkinde hala turunculuk istediğiniz kadar nötrlenöediyse ikinci boyamanızda biraz daha fazla mavi eklersiniz 😊
Merhaba, ben de bugün alacağım o mavi boyadan .. her zaman 7.1 ile boyuyorum. normal marketten aldığım boyaya sadece bi çay kaşığımı koyacağım mavi boyadan ? bilgi verebilir misiniz ?

Suank8 sac rengim kuaforum saolsun kullu kestane dedi boyaya numarasini blmyorum🤦‍♀️ kumral dememe ragmen kestane tonlarinda inatla boyadi en sonunda acik kahve gibi duruyor suan. Cevabiniz icin cok tesekkur ederim🥰 turunculug7 bende istemyorum hangi boya markasini onerirsiniz peki
Ay ben sizin yazdığınızı biraz geç görmüşüm kusura bakmayın. Alıntılama vs olmayınca bildirim de gelmedi 🥲 mavi boya markası soruyorsanız Türkiye'de genelde Igora kullanıldığını görüyorum. Ben kendim mavisini kullanmamıştım ama farklı renklerini kullandığım oldu, kaliteli bir marka. Bir de neva colorın mavi boyası var diye duymuştum. O markanın da boyaların birçok kez kullandım. İkisinden biri işinizi görecektir bence 😊

X