Bensizlik yaramam sana

diSHe_SHEtan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
158
1
96
34
Ankara
Artık yokum !

Dilediğin gibi yaşa bensiz. Nefesimi hissetmeyeceksin ve bir daha öpülmeyeceksin sevgiyle.

Adımı anma !

Diline yakısmayacak kadar temizim , bırak öyle kalayım .. Hatrına gelirsem de içinde ki en dipsiz kuyuya at beni . Sesim duyulmayacak kadar derin olsun düştügüm bosluk .

Bunu yapabilir misin ?

Gelirsem gözünün önüne bir bakısınla vur beni . ! Sen iyi bilirsin önceden yaptıgın gibi. Ölürüm soluksuz düşer kalırım yere. Ne su isterim ne dua . Siyah kefenine sar göm beni .

Dayanabilir misin ?

Bende ellerimle büyüttüğüm çiçeklerimi koyacagım avcuna . Aşk koydum her birinin adını . Her yaprak sevgiydi , ölen her tanede Sendin !

Gün gelecek büyüyecek ciceklerim ve saracak dört yanını . Kelepçe olacak elinde , dikenleri batacak , atmaya kıyacak , yüreğin olmayacak !

Sinirle söylenmiş beddualarım da takılacak ayaklarına .

Acıçekeceksin !

Bembeyaz düşlerim saçlarına dökülecek , ağardıgında tel tel saçların anlayacaksın

Bensizlik yaramamış Sana ..

Daha çocukken yaşlanacaksın . Ömrüm gibi ! Geçmek bitmek bilmeyen ömrüm gibi. Adım adım yerinde sayacaksın . Can yakacaksın için acıyacak .

Pişman olacaksın !

Ve çağresizliğin okunacak gözlerinden .

Göreceğim !

Sen devam et basını kuma gizlemeye . Acınası gözlerle görüleceksin dört bir yanından . Gülünç olacaksın biraz her adımın da yıgıldıgında yere . Bende

gülecegim biraz !

diSHE_SHetan

Back