- Konu Sahibi diSHe_SHEtan
Artık yokum !
Dilediğin gibi yaşa bensiz. Nefesimi hissetmeyeceksin ve bir daha öpülmeyeceksin sevgiyle.
Adımı anma !
Diline yakısmayacak kadar temizim , bırak öyle kalayım .. Hatrına gelirsem de içinde ki en dipsiz kuyuya at beni . Sesim duyulmayacak kadar derin olsun düştügüm bosluk .
Bunu yapabilir misin ?
Gelirsem gözünün önüne bir bakısınla vur beni . ! Sen iyi bilirsin önceden yaptıgın gibi. Ölürüm soluksuz düşer kalırım yere. Ne su isterim ne dua . Siyah kefenine sar göm beni .
Dayanabilir misin ?
Bende ellerimle büyüttüğüm çiçeklerimi koyacagım avcuna . Aşk koydum her birinin adını . Her yaprak sevgiydi , ölen her tanede Sendin !
Gün gelecek büyüyecek ciceklerim ve saracak dört yanını . Kelepçe olacak elinde , dikenleri batacak , atmaya kıyacak , yüreğin olmayacak !
Sinirle söylenmiş beddualarım da takılacak ayaklarına .
Acıçekeceksin !
Bembeyaz düşlerim saçlarına dökülecek , ağardıgında tel tel saçların anlayacaksın
Bensizlik yaramamış Sana ..
Daha çocukken yaşlanacaksın . Ömrüm gibi ! Geçmek bitmek bilmeyen ömrüm gibi. Adım adım yerinde sayacaksın . Can yakacaksın için acıyacak .
Pişman olacaksın !
Ve çağresizliğin okunacak gözlerinden .
Göreceğim !
Sen devam et basını kuma gizlemeye . Acınası gözlerle görüleceksin dört bir yanından . Gülünç olacaksın biraz her adımın da yıgıldıgında yere . Bende
gülecegim biraz !
diSHE_SHetan