Benmi yanlisim ?

sen suçlusun evet.. Ama onu hep alttan aldığın ve ona ses çıkarmadığın için suçlusun. adam senin hayatını elinden almaya çalışmış. Sen onun kuklası değilsinki. sen onun kölesi değilsin.. Ayrıldığın için çok mutlu olmalısın. Benimde hayatımda bu tür birisi girmişti. dayımla konuşmamı, annemle dışarı çıkmamı bile istemiyordu. sonra aldatıldım ama iyikide aldatılmışım. sonradan o kadar mutlu oldum ki.. (dönüp geriye ben nasıl ses çıkaramamışım diyorum. şimdiki aklım olsa hiçbirine izin vermezdim) Ve sakın bir daha birilerinin senin hakkında karar almasını bekleme.. canın ne istiyorsa onu yap dans et, dışarı çık.. kimsenin seni kısıtlamasına izin verme..

Merhabalar ablalarim,
düsünüyorumda acaba bendemi hata vardi. Sözlümün beni terk etmesinde. Size bazi örneklerde bulunacagim. Ablasinin dügünü vardi bana elbise secmeye gitmisdik. Elime Sahmaran almak istedim diye sokagin ortasinda bana bagirmisdi. Izin vermemisdi. Bende ona kizdigim icin elbise almamisdim kendime. Sonra en azindan 5-6 tane dügüne gitmisdik her seferinde kavga yapiyorduk bana bagriyordu herkezin ortasinda, dans ediyormusum diye. Hatta ablasinin dügününde aglamisdim kavga ettigimiz icin. Kuzeni yanimiza gelmisdi düzeltmek icin. Arkadaslarimla disara cikmak istedigimde kiziyordu izin vermiyordu. Yinede ben sustum. Bir sorun olunca annemi arayip anneme anlatiyordu. Hep kavga ediyoruz diye yeni seneyi onunla kutlamak istemedigim icin ve onu tek geri gönderdigim icin ailesi arayip kizmisdi. Onun evinle benim evin arasi 1 bucuk saat. Sonra beni terk etti. Dügün olmusdu ayrildiktan sonra ben yine dügünün salonunda aglamisdim. O bana bakmamis bile. acaba haklimiydi beni terk etmekle? Benmi yanlisim ?
şanslısın ondan kurtulmuşsun. iyi ki ayrılmış garip adam

Evet ablacım sorun sensin,başka bir konuda bir arkadaş yazmış sende eksik bir şey var:
Düşünme ve özgür hareket edebilme kabiliyeti

Merhabalar ablalarim,
düsünüyorumda acaba bendemi hata vardi. Sözlümün beni terk etmesinde. Size bazi örneklerde bulunacagim. Ablasinin dügünü vardi bana elbise secmeye gitmisdik. Elime Sahmaran almak istedim diye sokagin ortasinda bana bagirmisdi. Izin vermemisdi. Bende ona kizdigim icin elbise almamisdim kendime. Sonra en azindan 5-6 tane dügüne gitmisdik her seferinde kavga yapiyorduk bana bagriyordu herkezin ortasinda, dans ediyormusum diye. Hatta ablasinin dügününde aglamisdim kavga ettigimiz icin. Kuzeni yanimiza gelmisdi düzeltmek icin. Arkadaslarimla disara cikmak istedigimde kiziyordu izin vermiyordu. Yinede ben sustum. Bir sorun olunca annemi arayip anneme anlatiyordu. Hep kavga ediyoruz diye yeni seneyi onunla kutlamak istemedigim icin ve onu tek geri gönderdigim icin ailesi arayip kizmisdi. Onun evinle benim evin arasi 1 bucuk saat. Sonra beni terk etti. Dügün olmusdu ayrildiktan sonra ben yine dügünün salonunda aglamisdim. O bana bakmamis bile. acaba haklimiydi beni terk etmekle? Benmi yanlisim ?
bence sana büyük bir iyilik yapmış canım bu ne böyle herseyi ailesine anlatıyomuş seni azarlayıp duruyomuş o ne be öyle

Merhabalar ablalarim,
Te Allahım... Sen kim haklı kim haksız hesaplarını bırak da bu adamdan kurtulduğun için 7 yetim doyur bence.. Devam etse evlilik hayatınız meydan muharebesi gibi geçecekmiş belli.. Ucuz yırtmışsın.

X