Merhabalar ablalarim,
düsünüyorumda acaba bendemi hata vardi. Sözlümün beni terk etmesinde. Size bazi örneklerde bulunacagim. Ablasinin dügünü vardi bana elbise secmeye gitmisdik. Elime Sahmaran almak istedim diye sokagin ortasinda bana bagirmisdi. Izin vermemisdi. Bende ona kizdigim icin elbise almamisdim kendime. Sonra en azindan 5-6 tane dügüne gitmisdik her seferinde kavga yapiyorduk bana bagriyordu herkezin ortasinda, dans ediyormusum diye. Hatta ablasinin dügününde aglamisdim kavga ettigimiz icin. Kuzeni yanimiza gelmisdi düzeltmek icin. Arkadaslarimla disara cikmak istedigimde kiziyordu izin vermiyordu. Yinede ben sustum. Bir sorun olunca annemi arayip anneme anlatiyordu. Hep kavga ediyoruz diye yeni seneyi onunla kutlamak istemedigim icin ve onu tek geri gönderdigim icin ailesi arayip kizmisdi. Onun evinle benim evin arasi 1 bucuk saat. Sonra beni terk etti. Dügün olmusdu ayrildiktan sonra ben yine dügünün salonunda aglamisdim. O bana bakmamis bile. acaba haklimiydi beni terk etmekle? Benmi yanlisim ?