- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 31
-
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
bu yazdıklarınızdan sonra sizce suç sizde mi?? adam baştan aşağı hata..
Yazdıklarını bir daha okursan paragrafın ana teması onun sana bağırması, ailesinin sana kızması ve senin sürekli ağlaman. Haklı mı haksız mı bilemem ama iyi ki terketmiş de kurtulmuşsun. Fakire sadaka ver.Merhabalar ablalarim,
düsünüyorumda acaba bendemi hata vardi. Sözlümün beni terk etmesinde. Size bazi örneklerde bulunacagim. Ablasinin dügünü vardi bana elbise secmeye gitmisdik. Elime Sahmaran almak istedim diye sokagin ortasinda bana bagirmisdi. Izin vermemisdi. Bende ona kizdigim icin elbise almamisdim kendime. Sonra en azindan 5-6 tane dügüne gitmisdik her seferinde kavga yapiyorduk bana bagriyordu herkezin ortasinda, dans ediyormusum diye. Hatta ablasinin dügününde aglamisdim kavga ettigimiz icin. Kuzeni yanimiza gelmisdi düzeltmek icin. Arkadaslarimla disara cikmak istedigimde kiziyordu izin vermiyordu. Yinede ben sustum. Bir sorun olunca annemi arayip anneme anlatiyordu. Hep kavga ediyoruz diye yeni seneyi onunla kutlamak istemedigim icin ve onu tek geri gönderdigim icin ailesi arayip kizmisdi. Onun evinle benim evin arasi 1 bucuk saat. Sonra beni terk etti. Dügün olmusdu ayrildiktan sonra ben yine dügünün salonunda aglamisdim. O bana bakmamis bile. acaba haklimiydi beni terk etmekle? Benmi yanlisim ?
Sen yanlış değilsin ama Türkçe'n yanlış. Ayrılmakla çok iyi yapmışsın. Pişman olma.Merhabalar ablalarim,
düsünüyorumda acaba bendemi hata vardi. Sözlümün beni terk etmesinde. Size bazi örneklerde bulunacagim. Ablasinin dügünü vardi bana elbise secmeye gitmisdik. Elime Sahmaran almak istedim diye sokagin ortasinda bana bagirmisdi. Izin vermemisdi. Bende ona kizdigim icin elbise almamisdim kendime. Sonra en azindan 5-6 tane dügüne gitmisdik her seferinde kavga yapiyorduk bana bagriyordu herkezin ortasinda, dans ediyormusum diye. Hatta ablasinin dügününde aglamisdim kavga ettigimiz icin. Kuzeni yanimiza gelmisdi düzeltmek icin. Arkadaslarimla disara cikmak istedigimde kiziyordu izin vermiyordu. Yinede ben sustum. Bir sorun olunca annemi arayip anneme anlatiyordu. Hep kavga ediyoruz diye yeni seneyi onunla kutlamak istemedigim icin ve onu tek geri gönderdigim icin ailesi arayip kizmisdi. Onun evinle benim evin arasi 1 bucuk saat. Sonra beni terk etti. Dügün olmusdu ayrildiktan sonra ben yine dügünün salonunda aglamisdim. O bana bakmamis bile. acaba haklimiydi beni terk etmekle? Benmi yanlisim ?
tabi öyle diyecek nesi doğruki bu olsun? tipik insan psikolojisi işte suçu karşıya atıp vicdanını rahatlatacak işin içinden sıyrılacak.Sen sucludun diyordu bana hep
Ayrildiginiz iyi olmus bacim evlendiginizde nie camdan bakiyon derdi muhtemelen... Sen allahin sevgili kuluymussun sukret ve hayatina dvm et...
O beni terk etti
Sen yanlış değilsin ama Türkçe'n yanlış. Ayrılmakla çok iyi yapmışsın. Pişman olma.
Ya şahmaran ne? Cahilliğime verin.
Ayrıca ailesine ve senin ailene seni çocuk gibi şikayet eden birini ne yapacaksın? 0-3 yaş grubu gibi resmen.
büyük ihtimal gutbetci diye tahmin ediyorum.
Herşeyi susup kabullendiğinize göre neden ayrıldı onu anlamadım.Merhabalar ablalarim,