benmi cok hassaslastim yoksa bi problemmi var ;(

gelnkz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
67
56
33
Hamileligimin son ayindayim ve esim 2haftadir benden uzak uyurken sarilip yatiyo falan ama ne bileyim yatar yatmaz uyuyo doktor iliski kisitlamaya gerek yok bi skinti yok dedi ama bisey olucak diye korkuyo sanirim yada artik begenmiyo beni sizlerdende boyle bisy yasayan oldumu?

Bence seni ve bebeğini düşünüyor. .

Kendini üzme. . Gerekirse konuş .
.

Simdiye kadar calisiyodum isi birakip evde oturunca afalladim bide hamilelik psikolojisi kendime takicak dert ariyorum galiba

pardon ama son ayda o göbekle valla iyi cinsellik düşünebiliyorsunuz
adam sizi o vücutla rahatsız etmek istemiyor belli son aylarda ister istemez kadınlar rahat edemiyor
ben hamileliğim boyunca cinsellikten uzak durduğum için hele son aylarda bana garip geliyor
bu arada Allah bi avazda kurtarsın

Alti ustu 2 hafta bu kadar hassaslasmaya gerek yok bence tum hamilelik boyunca karisina dokunmayanlar var..
Hem psikolojikmen erkekler son aylarda fazla istekli olmayabilir normal yani..
Sarilip yattigina gore ilgi eksikligi vs da yok, bos yere kendini uzme uykunu al bi ay sonra bu uykuyu ozlersin :)

Esim 7. ayimdan itibaren dokunmadi. Bebegime birsey olur diye.

İkincisinde dr yasaklamisti. 4. ay bittikten sonra iliski sozkonusu olmadi. Bebegime birşey olur diye.

Erkekler bebek konusunda duyarli. Ayrica dokuzuncu aydasin rahatina bak.

Valla yatak bana dar geliyordu, eşime sen diğer odada yatsana diyordum. Hamilelik sıkıntı veriyordu. Valla o koca yatakta bir oraya bir buraya yuvarlaniyordum. Ohhh tek basima

valla ben evlenirsem üstüne bide hamile kalırsam,çift çizgi çıktığı gün hamilelik nazımı başlatıp yanıma yanaştırmıcamm

hamileliğim boyunca bebeğe zarar gelecek diye,doğumdan sonra canım acıyacak diye dokunmadı desem yeridir...bence normal korkuyorlar erkekler....

Son ayında tabiki çok normal bunun beğenmemekle ne alakası var.Hem bu süreçte erkeklerin çocuklarından utanarak eşlerinden uzak durduklarını çok duydum.Hatta çoğu karısının karnı belirmeye başladıktan sonra uzaklaşıyormuş.Seninki bide son ay.Çok normal.

Abla ben evlensem bu sıcakta asla aynı yatakta uyuyamam bile yine enişteyi takdir ettim sarılabiliyor adam aşık maşallah Allah çok sevimli bebişler nasip etsin anne olacaklara. İnşallah biz de alırız öyle güzel haberler.

Ablamın hamilelik dönemi aklıma geldi, o da "ben gaz kaçırıyorum artık kesin kesin beni doğum sonrası terkedeceksin tipime bak saçıma bak" diye enişteme her gün her yerde her şekil ağlıyordu. Ne gülüyordu eniştem o zamanlar ya. Annem bile bunalmıştı artık. Allahtan şimdi doğurdu, bana hamilelik kaprisimden bahsetmeyin diye şart koydu arada "of saçım böyle çıkarsam eniştem beni baldızlıktan reddedecek" diye makara yaparım. Hormonal sanırım sizin biraz.

Seni ne güzel düşünüyor hersey cinsellik değil

yaz girdiğinden beri ben hamile olmamama rağmen adamdan kaçıp duruyorum yahu :)
bu sıcakta 8 aylık hamile halinizle eşinizin uzak durmak istemesi normal bence

ne var bunda adam düşünceli davranıyormuş yani

davransa kabahat davranmasa kabahat

Canim bence biraz fazla hassassin ve esinde sana ve bebegine zarar gelmesinden korktugu icin böyle yapiyordur...üzme o tatli canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…