benmi böyle oldum yoksa herkes mi

zinal

evli mutlu ve çocuksuz :(
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
504
1
ayın 12 sinde umutla yaptırdıgım aşılama malesefki bu sabah beni çökertti.regli oldum moralim çok bozuk sanki bütün dünyam karardı sanki hiç bebegim olmayacakmış gibiyim senağlamasenağlama

hayır hayır hayır
kendine sakın sakın bunu yapma..
benim mikroenjeksiyon denemem tutmadığında ben öyle çökmüştüm ki gereksiz yere psikolojik tedavi bile gördüm.hayatın anlamı çocukla hamilelikle kazanılmıyor arkadaşım
nefes aldığımız sevdiğimiz insanla beraber yaşadığımız her an değerlidir bizim için.bak hayat çok uzun değil kendini yıpratırsan ancak olan sana ve eşine olur
hem ben o sıkıntılı anlarımda dibe vurdum da ne oldu?yine yüzeye çıktım buna mecburuz hayatım.ayakta durmalıyız
hem bak bize göre oldukça şanslısın ve bebeğine daha çok yakınsın.nerden mi biliyorum bak ne güzel sizde aşılama deneniyor bizde ise aşılama falan denenemiyor direk mikroenjeksiyon o da düşük ihtimalle olumlu sonuçlanacak
özellikle sizin durumunuzda olanlar için moral çok önemli.yumurta kalitesini her şeyi etkiliyor moral.
hem sen anne olacaksın bu nasıl bir güçsüzlük böyle anne mi olunur? bebeğine kavuştuğunda iş bitiyor mu?bebek doğduğu anda en büyük sorumluklar başlıyor.hayatını ona adıyorsun yedi yemedi içti içmedi kilosu boyu saçı okulu dersleri sınav sonuçları evliliği her şeyiyle ilgileniyor insan.güçlü olmalısın.güçlü olmalısın ki bebeğin doğduğunda dimdik ayakta duran hayat dolu bir anneyle karşılaşsın
yok öyle yıkılmak..kalk ayağa ve umutla bak geleceğe.bebeğine yakınsın inan bana.bu olmadı sonraki olur ..en azından bizim durumumuzda olmadığına şükret

sagol nurtanesi ne bilim yaaa sabahtan beri aglıyorum eve kendimi kapatıp insan bile görmek istemiyorum ama inşallah atlatırım 2. aşılamayı bile istemiyorum bilmiyorum tarifi zor duygular içindeyim.moralin destegin için sagol canım arkadaşım.inşallah sende bir an önce bebişini kucagına alırsın allah hepimize nasip etsin

Nurtanesi_16 ...
Yazdiklarini okurken gözlerim doldu ...senağlama
Cünkü bunlar simdiye kadar duydugum en güzel sözler .
Belki bana söylemedin ama ben de ayni seyleri yasayan biri olarak kendime pay cikardim .
Ben de cok zor anlar gecirdim... Yeri geldi gözyaslarimla boguldum. Yeri geldi dibe de vurdum.
O zor anlarimda cani gönülden destek olacak kimseyi bulamadim yanimda ... :1no2:
Esim bile kimi zaman beni anlamadi diye düsündüm .
Keske daha önceden kesfetseydim burayi diye cok pismanim simdi ..
Sözlerin tesellim olurdu . Beni anlayan birileri olurdu . Bana güc verecek , beni kendime getirecek ; her yikildigimda ...
Ben o zor günleri tek basima atlattim evelallah . Pek cok izler birakti yüregimde . Paylasacak kimsem olmadi ..
Zinal cok sansli bu yüzden ..
Buradaki herkesi cok seviyorum . Birbirimizi cok iyi anliyoruz . Baskalarininki gibi dil ucuyla degil tesellilerimiz ...Icten , can-i gönülden ..
Cok tesekkür ederim Nurtanesi ... :1hug:
Dilerim ; hepimiz bir gün birbirimize müjdeli haberlerimizi veririz..Birlikte seviniriz ...

Son düzenleme:
arkadaşım ben ilk bebeğim olmayacağını öğrendiğimde eşimi zor inandırdım. 8 dr.a gittik.biliyordum bebeğim gelmiyecekti.hissediyordum.hayatta en çok olmak istediğim şey anne olmak ve ben olamıycaktım.3 yıl boyunca ağladım.canım kanım annem bile abartıyosun allah tan iste o isterse olur diyordu.özürlü olursa hayırsız olursa diyordu.benim bebeğim saplıklı olacaktı ki olmasada o benim bebeğimdi.bu bi teselli olabilirmi?onlar hayırsız yada sağlıksız olabileceğini düşünerek mi bebek yaptı?hayatta çocugu olmayan insanlar bile dediler.yani seninde olmasa olur gibi....
allah büyük biliyordum ama nasıl olur diyordum.dr.lar normal yolla asla olmaz diyordu.bu ikilemde kalmıştım.beynim algılamıyordu.gerekli olmadan dışarı çıkmıyordum.yanlış olan ben miydim.kimseyi görmek istemiyordum belki kendi acizliğimi bastırıyordum.bebek resimlerine bakmıyordum.ah ahhhh ben bilirim o günleriii allah kimseye yaşatmasın.çook ağladım.diyordum kediler 4er 5 er doğuruyor allahım ben onlar kadar bile olamıyorum....kedilere bile takmış durumdaydım.....
sonra bu siteyi buldum.sadece ben deildim maalesef bir sürüydük.ilk zamanlar yazmıyordum sadece. okuyordum.gücüm yoktu site öncesi sonra kendime gelmeye başladım.hayat devam ediyordu maalesef.ve eşime aşıktım...mücadele etmemi istiyordu bebeğim....
yaşamamın bile anlamı olmadığını düşünüyordum.eşime kaç kere ayrılalım dedim.onu da çook üzdüm.evliliğimin 5 yılı böyle geçti.hiç bişey anlamadan.taa ki kardeşimin bebeği olana kadar....
o şimdi 45 günlük.ben kardeşimle hamileliği boyunca hiç görüşmedim gücüm yoktu.sürekli ağlıyordum.sonra düşündüm allah ''ol''dedi ve bu dünya oluştu.allah için problem mi bir zigot oluşturmak.o yüzden artık böyle bakıyorum.yeğenimin bu en güzel günlerini büyümesini de kaçırmak istemiyorum.nefret ettiğim ''sabır''kelimesi bile beni artık delirtmiyor.Sabredicem ve allah bebeğimi vericek belki genç bi anne olamıycam ama ANNE OLUCAM İNŞ.
BEN VE BU ACIYI YAŞAYAN TÜM ARKADAŞLARIM. ....
canım sen bizden daha şanslısın inş.kavuşursun ama yılma mücadele et.hatta mecbursun buna...

ayın 12 sinde umutla yaptırdıgım aşılama malesefki bu sabah beni çökertti.regli oldum moralim çok bozuk sanki bütün dünyam karardı sanki hiç bebegim olmayacakmış gibiyim senağlamasenağlama

zina hayat hedeflerimiz ve umutlarımızla güzel.umudunu hiç kaybetme dünyanın sonu gibi düşünme biliyorum bunu yaşamak çok farklı ama kendi kendimizi ve bir birimizi teselli etmekten başka şansımız yok.çabalarımızın karşılığını görecez.kısa zamanda anne olursun inş.ve olacaksında.ümitsizlik yerine umudu seç canımyerimseniben

Canım sakın moralleri bozmayalımm...Hayırlısıysa olur..Herzaman pozitif düşün.Aşılama olmuosa mikro denersin bitanem.Nolur üzülme!!

canım ben henüz bekarım ama ümitsizliğe kapılmaman adına bir şeyler yazmak istedim.öncelikle herşeyin hayırlısı.ama şunu belirtmeliyim ki pozitif düşünmeye çalış,aksine olumsuz düşündüğün zaman olumsuzluğu kendine çekersin.ben çok eminim o güzel haberi alacağımıza.

hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki he eşim annem herkes destek ama onlar içimde esen rüzgarları anlamıyolar belkide bana öyle geliyo berbat bi durumda oldugum için hepsi bana batıyo ama burada beni anlayan insanlar sizmişsiniz gibi çünkü aynı problemleri yaşıyoruz beni sanki benim gibi olanlar anlıyo gibi geliyo 2 gündür bana oyüğzden destekleriniz için saolun

bendeböle olmuştm canım 3sefer tupbebek dendım ama hepsıde sonuc negatıf ve dış gebelıkle sonlandı bnde cok kotu oldum ozellkle sonuncusnda dunyam karardı ve oluyodm acıl amelıyata aldılar dışgebelkten dolayı ama yenıyenı toparlnadım fakat halda coz gelıyo tekrar denemk korkuyorm yıne dış geblık olcak dıye ama allah buyuk herkse nasıp edr ınsllh bu guzel duyguyu umudmuzu yıtrmmemek lazım

Selamm ne güzell şey böyle ayni yurekten konuşup birbirimizi anlayabilmekk disardann kim anlayabilir ki bu hisleri ne varr canimm bu da senini kaderin der geçerler ve dahada deler insanin yureğini rabbim kimseyi zor durumda birakmasinn inş açilan elleri geri çevirmesinn bu gece dualari makbull eylesinn umutlarimizz hepp yeşermeye devamm etsinn bu öyle bi imtihan ki peygamberler bile yalvarmişş ağlamişş evlaatt istemişlerr biz de hayirlisini istiyoruzz ya rabb bizim de kucakşlarimizi doldurr sevince garkett bizii senn ol dersenn olurr sen herşeye kadirsinn aminnnnnnnnnnnnn

annem beni 34 yaşında doğurmuş
diğer tüm arkadaşlarımın anneleri 20 yaşında anne olmuşlardı onların annesiyle benim annem arasında 14 yaş fark vardı yani.hele hele de küçük olunca hep annem ölecek onşardan yaşlı çünkü falan diyordum nedense ve hep genç bir anne olmayı hayal ederek büyüdüm ben. üniversite falan derken zaten 25 yaşında evlendim
hemen anne olayım dedim..rabbim bana dedi ki "sen kendini ne sanıyorsun" her şey elimde sanıyordum işte ben de 34 yaşındayım halen anne değilim ve belki de anne olamayacağım hiçbir zaman...
ben evlenmeden önce 40 tan sonra gidip tüpbebek falan yaptıranlara bu yaştan sonra anne baba olmanın ne anlamı var falan derdim zavallı ben..zavallı yarım aklım..
öyle bir haddimi bildirdi ki rabbim bana..tövbe diyorum rabbim ne dediysem ne yaptıysam sana ters gelen..tövbe...ben haddimi bildim allahım benim burnum sürtüldü tövbeeeee

allah şu mübarek günde bütün hepimizin duaslarını kabul etsin. hepimizin kucagına bebişlerimizi almayı nasip etsin.bugün doktoruma gittim yine ilaç verdi haftaya çarşamba gel dedi büyük ihtimal perşembede 2.aşılamayı yapacakmış ama ben daha bilmiyorum ne yapacagımı pes etmek istemiyorum ama bidaha aynı sonuça hazırmıyım bilmiyorum:KK43: allah hepimizin yardımcısı olsun

evett nurtanesii aynen öylee ben de aman derdimm kırkındann sonraa bebekk istenir mi evett insann asla buyukk konuşmayacakk ne olacağınıı bılemiyoo insann bazenn iki üç doğurann arkadaşlarr da çokk rahatlarr çünküü öyle söyluyorlarr hanı geçenlerde yetmışş yaşında bı kadın doğurdu ya amann nelerr nelerr ama ben hiç eleştırmıyoruumm bu öyle bı aşk ki yaşa başa bakmıyorr muşş artıkk sesimi çıkarmıyorumm rabbimm hayırlısını bilendirr o da tatmak isterr bu sevgiyi diyorummmm rabbımm aratmasıın ve hayırlısını nasıp ets cümlesine...................inşşşş.....................

Hiç kendini bırakma bu işin 1. kuralı moralini hep yüksek tutmak ve inanmak bu olmadı diye pesmi ediceksin yani bir dahaki sefere allah sana yardım edecektir ve yüzünü güldürecektir. tüm dualarımız bebek isteyen her kezle.:teselli:

5 kez aşılama 2 kez yumurta takibi denemiş biri olarak diyebilirim ki zaman herşeyin ilacıdır. Dilerim bir sonraki aşılamanda bebişin gelir sana.

amin inşallah.allah hepimize bebişlerimizi nasip etsin allah yardımcımız olsun cümlemizin

oyy caniiiim ben anliyorum seni cunku bizde 3 kere denedik 3ude bos cikdi
her seferinde artik olmuycak galiba diyerek hastalik zamanini dusunmekden artik hastalik tarihimden onceleri olmaya basladim ...bence kafamiza takmamaliyiz bu sefer takmiycam dedim doktorum tatile gitti iyimi en iyisi canim normal gunmus gibi yasayalim o ani dusundukce esiyet resmen bize ne dersin a.s. allah hayirli evlat verir insallah canim hepimize tum isteyenlere....a.s.

oyy caniiiim ben anliyorum seni cunku bizde 3 kere denedik 3ude bos cikdi
her seferinde artik olmuycak galiba diyerek hastalik zamanini dusunmekden artik hastalik tarihimden onceleri olmaya basladim ...bence kafamiza takmamaliyiz bu sefer takmiycam dedim doktorum tatile gitti iyimi en iyisi canim normal gunmus gibi yasayalim o ani dusundukce esiyet resmen bize ne dersin a.s. allah hayirli evlat verir insallah canim hepimize tum isteyenlere....a.s.

nazar boncugu tamam diyorum artık normale döneyim dün doktorum dedi hemen önümüzdeki hafta aşılayı yapacaz 2.kez diye ama ben eve geldim kararım deişti yolda hamile birini gördüm bütün dünyam deişti bi anda bu ay hazır olmadıgıma karar verdim ve buay aşılama yap-tır-ma-ya-cam çünkü yine aynı sonuç olacak diye çok korkuyorum hazır olmam gerek benimde sizler sayesinde biraz daha iyiyim iyiki burayı buldum iyiki sizler varsınız.Şeniz

nazar boncugu tamam diyorum artık normale döneyim dün doktorum dedi hemen önümüzdeki hafta aşılayı yapacaz 2.kez diye ama ben eve geldim kararım deişti yolda hamile birini gördüm bütün dünyam deişti bi anda bu ay hazır olmadıgıma karar verdim ve buay aşılama yap-tır-ma-ya-cam çünkü yine aynı sonuç olacak diye çok korkuyorum hazır olmam gerek benimde sizler sayesinde biraz daha iyiyim iyiki burayı buldum iyiki sizler varsınız.Şeniz

zinalcim inan bana sendeki hayalkirikligini cok iyi anliyorum
o anin yikilmisligini anlatamam ama bence denemelisin cunku ertelememelisin bunu eger istiyosak sabirla rabbimin bize verecegi gunu istiyosak ki coooookkk istiyoruz korkmadan dusunmeden iyi seyler dusunerek gidip asilamani yaptir zamani var demekki bizi bekliyo bebislerimiz bi yerde ya oyle dusun kavuscaz azcik sabir azcik sonrasi zaten hep bizimle a.s. Şeniz

X