• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benm olum 2 aylk di ckaryor :((((

myflowers

biroyana birbuyana salla
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.366
14
643
Antep
cok aglıyo ve cok huzursuz 15 gundurrr meger dıs cıkarıyormusss hemde ıkı tane bırden yan kesıcılerı cıkarıyomusss ucları gorunuyo cıktı cıkıcakk dr goturdummm huysuzlugu tyuzunden duıstenmıs megerrrrr yaaa cok cabuk cıkardıııı ona cok uzuluorummm sımdı 2 ay 20 gunlukkk yanı 2 ay bes gunolukken dıs yerlerı bellı oldu cıktı cıkıcakkk sımdııı

cok aglıyo ve cok huzursuz 15 gundurrr meger dıs cıkarıyormusss hemde ıkı tane bırden yan kesıcılerı cıkarıyomusss ucları gorunuyo cıktı cıkıcakk dr goturdummm huysuzlugu tyuzunden duıstenmıs megerrrrr yaaa cok cabuk cıkardıııı ona cok uzuluorummm sımdı 2 ay 20 gunlukkk yanı 2 ay bes gunolukken dıs yerlerı bellı oldu cıktı cıkıcakkk sımdııı

benim oğlum da normalde pek ağlamaz ve dün akşam çok ağladı hatta banyoyu çok sever banyo yaparken bile ağladı bi de bi kaç gündür elleri hep ağzında salyalar akıyor dün akşam bi baktım sağ alt dişinin arka tarafı kabarmış dr kuzenim vardı yanımda olabilir dedi bu erken diş çıkarması herşeyinin erken olacağını göstermez merak etme dedi peki senin oğlun o 15 gün boyunca huzursuz muydu?

benim oğlum da normalde pek ağlamaz ve dün akşam çok ağladı hatta banyoyu çok sever banyo yaparken bile ağladı bi de bi kaç gündür elleri hep ağzında salyalar akıyor dün akşam bi baktım sağ alt dişinin arka tarafı kabarmış dr kuzenim vardı yanımda olabilir dedi bu erken diş çıkarması herşeyinin erken olacağını göstermez merak etme dedi peki senin oğlun o 15 gün boyunca huzursuz muydu?

evt canım benım oglumunsalyası akıyo ıkı elını agzına goturuyooo bır elı agzıbdayken dıgerıyle altan destekl verıyoooo cok huzrsuz cokkk bırden aglıyooooo hırcın olmus yaaa cok cabuk dıskerını cıkarmayaa basladı neden dıyee sorudugumdaa bana cok calsium ve omega3 almıssın gebelıkte dedı dr ondan olabılıyor dedııı

eeeee seninki anne sütü mü alıyor sadece?benimki sadece anne sütü alıyo bi de 2 gündür emdikten sonra diş yerlerinin arasında sıkıştırıyo mememi bi de dişleri çıkarsa ısırırsa ?

kızlar benımde ıkı aylık olmak uzere bebegım.bır kac gundur ellerı agzında ve agzının suyu akıyor cok acaba bızdede boyle bısey olabılırmı.benım oglum sureklı huysuz gazdan dolayı hep bagırıyor.

arkadaşlar benim oğlum da 2 aylık oldu birkaç gündür çok huzursuz emziriyorum ağzına sokuyor elini yiyecekmiş gibi .. salyası da akıyor . uyansın da bir bakayım kabarma var mı

allah allah bu bebekler nıye boyle sımdı.hepsı salyalı masallah,eller agızda.uyanınca bende bakayım gercı agzınıda actırmaz sımdı bana bıdık

dis olabailir bence benim kizim iki günlükken cikarmisdi dislerini hatta daha hastanedeydik bence cok da önemli degil erken cikarmasi yani zaten o disleri döküyor sonradan benim kiz hatta erken cikarmasina ragmen yasitlarindan gec döktü

allah allah... benim oğlumda 2 gündür huzursuz. sürekli salyası akıyor. birde herşeyi emmeye başladı. kucakladığımda kollarımı emiyor, üzerine örttüğüm pikesini emiyor. acaba bizdemi diş çıkarıyoruz?? bende hamileliğimde sürekli bol miktarda süt ve süt ürünleri tükettim.

benim oğlumda cok huzursuz ve ıkı elınıde yumruk yapıp agzına sokmaya calısıyo bıde salyalar var daha cok erken ama yaa

Arkadaşlar elini emmesi ve salya akıtması normal bu diş çıkardığını göstermez biz diş yerlerinde kızarıklık ve beyaz şişlikten söz ediyoruz diş çıkarıyor diye huzursuzluğunu da göz ardı etmeyin olur mu diş olmayabilir çünkü

ya benimkide salyasını akıtıyor ve elini agzına götürüyor sürekli simdi uyuyor uyanınca bende bakacam hatta esim kızıyordu emzik vermiyorsun cocuk elini emiyor diye merak ettim uyanınca bakayım

oğlum 61 günlük.salyası var ve neresi gelirse orayı emiyor. ben de emme isteği var diye düşünüyordum. çok küçük daha diş çıkarıyor olabilmesi garibime gitti. ben de şimdi yanına gidip bakıcam. k abarma var mı diye..

benim kizimdada ayni belirtiler var ve ben hamileyken cok dengeli beslenmistim...
hatta bi ara abarttim günde iki litre süt tüketmeye baslamistim kizima yarasin diye....
halada öleyim gerci...
benim bi yengem var onun kizida 2 aylikken cikarmis hatta doktora götürmüsler bu neyin nesidir diye....
doktor bebek anne karninda iyi beslenirse dis cikarmanin erken zamandada gerceklesecegini söylemis...
bende ilk ondan duymustum pek inanamamistim...ama olabiliyo böyle seylerrr.........