Arkadaşlar benim yüzümde baya bi ben ve çil var herkes bana yakıştığını söylüyo ama bende takıntı oldu. Lazerle aldırmayı düşünüyordum bi kaç kişi hastalıklara yol açtığını söyledi şuan bu düşünceden vaz geçtim ama 22 yaşında bir genç kız olarak artık aynaya güler yüzle bakmak istiyorum. Kendime güvenim ve saygım var ama iş hayatında da eş durumundada sima çok önemli bunun için sizden yardım bekliyorum. Ayrıca bir takım kürler varmış elma sirkesiyle çeşitli yağlarla yapılan ama deneyenler hiç memnun kalmamış bende bilinçli bireyler olduğunuzu bilerek sizin tavsiyelerinizi ve önerilerinizi almak istedim. Ben bu özellikle benlerden sonra çillerden kesin bir şekilde nasıl kurtulabilirim. Cevaplarını bekliyorum.
çillerinden doğan yöntemlerle kurtulabilirsin belki, buradan güzel öneriler çıkar. ancak benler için aynı şeyi söyleyemiyorum benim boynumda çıkan bir et benim vardı, cildime çok ince bir et parçasıyla bağlıydı. annemin tavsiyesiyle bir iple bağladım sıkıca. 2 gün sonra kuruyarak düştü. fakat yüzündeki benlerin bu tip olduğunu hiç sanmıyorum. ben bir tane de cerrahi yöntemle aldırdım (kanser şüphesiyle), çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. ama sonuç olarak bir doktora aldırdım. temiz çıktı çok şükür. başka bir riski olsa doktor uyarırdı diye düşünüyorum.
cevapladığın için öncelikle teşekkürler peki doktor aldı dedin bunun sonucunda hastalık falan oluşmuyor mu yani bende aldırmak istiyorum ama sonradan bi hastalığa falan yol açar diye korkuyorum
hayır hiçbir hastalık oluşmuyor. benimkini aldıktan sonra biyopsiye gitti, temiz çıktı. izi de epeyce azaldı çok şükr. gayet mutluyum, aynalarla barıştım :)