Benlerimle baş edemiyorum!

Çok stresli bı dönemden mı geçiyorsunuz
Stresden oluşan benler irili ufaklı birden bire başlar stres azaldıkça cikmamaya başlar

Ailemde var, kardeşim de benim gibi çok benlidir annem de öyle ama bendeki kadar çok da yok galiba yani atıyorum bende 100 taneyse onlarda 75 falandır. Belki genetik belki başka bir hassasiyettir bilmiyorum ama genel olarak güneşe çıkmayı çok seven biri değilim, çıkarsam güneş koruyucusu kullanırım muhakkak. Ben haritası da çıkartabilen iyi bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum, çok teşekkür ederim ilginize. :)

ciddi bir özel hastahaneye gidin derim

Evet kesinlikle düşünüyorum tekrar gitmeyi. İlgine çok teşekkür ederim, sevgiler. :)

Çok stresli bı dönemden mı geçiyorsunuz
Stresden oluşan benler irili ufaklı birden bire başlar stres azaldıkça cikmamaya başlar

Evet stresli bir dönemden geçiyorum son zamanlarda hayatımda pek çok zorluk yaşıyorum. Benlerin oluşmasıyla alakası olduğunu bilmiyordum.

Canım kaç yaşındasınki birden böyle üremeye başladılar?

Benimde var özellikle boyun bölgemde..

Bende beyaz tenliyim ve genelde beyazlarda daha sık rastlandigini okumuştum..

Belirli bi yaştan sonra durduğunu duymuştum bende, 32 yaşındayım ve 20 yaşımdan sonra çıkmaya başladılar..

Bikeresinde ufak roll on şeklinde bi sivilce kurutucu almıstım markasını hatırlamıyorum, sürmüstüm benlerime ve kuruyup dökülmüşlerdi

Bugünkü aklımla yapmam tabii..

Abimdede var fakat o çok rahatsız olup aldırmıştı irili ufakli bikaç dikişle kurtarmıştı..

Ben şimdilik bişi yapmıyorum bakalım,konuyu takipteyim..

24 yaşındayım. :) Ayy o roll-on olayını yapamam korkarım ama benlerim de öyle çok rahatsız edici yerlerimde değil genelde küçükler. Ben haritası çıkartmamı önerdi bir hanımefendi, onu yapan bir hastane araştırıyorum ben de.

Malesef benim de öyleydi .ayni şekilde dr. Bir şey yok dedi .en son bir dr.dedi ki sabah akşam güneş lekelerine karşı koruyucu gunes kremi kullan oyle yaptim dahada çıkmadılar.

Birde eniştemin yüzünde böyle kocaman kocaman çıktılar görseydiniz korkardınız o derece birgün tıraş oluyor ve ordan çıkıp eczaneye gidiyor ilaç almaya eczacı diyor ki abi bu ne hal dur sana bir ilaç veri cem yüzüne sur hepsi geçsin diyor.20 tl gibi ücret verip alıyor .yüzüne kullandı o benlerden eser kalmadı kızlarıda kullandı bütün benleri gitti. Ama o eczacı sır oldu o kadar istememiz e ragmen vermediler .bizde gorusmeyi kestik zaten .işte Allah böyle kötü insanlara yardim ediyor diye kızıyorum bazenn ben bulmuş olsaydım herkese söylerdim ama malesef .

Malesef benim de öyleydi .ayni şekilde dr. Bir şey yok dedi .en son bir dr.dedi ki sabah akşam güneş lekelerine karşı koruyucu gunes kremi kullan oyle yaptim dahada çıkmadılar.

Yaz kış güneş koruyucu kullanmama rağmen böyle ya. Ben de mi sorsam bir eczaneye ama doktor gözetiminde kontrol ettirmem daha iyi olur sanki. Teşekkür ediyorum ilginize, düşünmeniz yeter. :)

Tıbbi olarak bilgim yok orasını detaylı araştırmanı öneririm ama görsellik olarak kafaya takıyorsan bence hiç canını sıkma
Nedense ben "beni" kadın vücuduna çok yakıştırıyorum. Neremde ne kadar büyüklükte nasıl ben var ezbere bilirim. Hepsi benim bebeklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…