Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailenizde bu şekilde ben, güneş lekesi, çil gibi şeyler var mı?
Eğer cildiniz hassas ise olabilir.
Bir de benim annemde günes lekesi ve kardeşim de ben çok çok fazla çıkıyordu. Yüzünde vücudunda güneş değse degmese de... Tıbbi bir açıklamasi elbette yok ama çok sağlam diyet yaptilar sağlıklı beslenmeye geçtikten sonra lekeler artık çıkmıyor.
Bulunduğunuz yerde başka dermatologlar varsa onlarla da görüşün. Çünkü artış göstermesi normal değil. Yaşadığınız sehri değiştirdiyseniz güneşin etkisi de farklı olabilir bir de.
ciddi bir özel hastahaneye gidin derim
Çok stresli bı dönemden mı geçiyorsunuz
Stresden oluşan benler irili ufaklı birden bire başlar stres azaldıkça cikmamaya başlar
Canım kaç yaşındasınki birden böyle üremeye başladılar?Ya benimkiler durmuyor ama her gün yenisini görüyorum, bütün vücudum kaplanacak diye korkuyorum artık. Güneşi hiç sevmem zaten beyaz tenliyim, yaz kış güneş koruyucu sürmeden çıkmam. Köpeğimi gezdirdiğim için sabah akşam duş alıyorum zaten. Nerede hatam var bilmiyorum. Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur. :)
Canım kaç yaşındasınki birden böyle üremeye başladılar?
Benimde var özellikle boyun bölgemde..
Bende beyaz tenliyim ve genelde beyazlarda daha sık rastlandigini okumuştum..
Belirli bi yaştan sonra durduğunu duymuştum bende, 32 yaşındayım ve 20 yaşımdan sonra çıkmaya başladılar..
Bikeresinde ufak roll on şeklinde bi sivilce kurutucu almıstım markasını hatırlamıyorum, sürmüstüm benlerime ve kuruyup dökülmüşlerdi
Bugünkü aklımla yapmam tabii..
Abimdede var fakat o çok rahatsız olup aldırmıştı irili ufakli bikaç dikişle kurtarmıştı..
Ben şimdilik bişi yapmıyorum bakalım,konuyu takipteyim..
Malesef benim de öyleydi .ayni şekilde dr. Bir şey yok dedi .en son bir dr.dedi ki sabah akşam güneş lekelerine karşı koruyucu gunes kremi kullan oyle yaptim dahada çıkmadılar.
Birde eniştemin yüzünde böyle kocaman kocaman çıktılar görseydiniz korkardınız o derece birgün tıraş oluyor ve ordan çıkıp eczaneye gidiyor ilaç almaya eczacı diyor ki abi bu ne hal dur sana bir ilaç veri cem yüzüne sur hepsi geçsin diyor.20 tl gibi ücret verip alıyor .yüzüne kullandı o benlerden eser kalmadı kızlarıda kullandı bütün benleri gitti. Ama o eczacı sır oldu o kadar istememiz e ragmen vermediler .bizde gorusmeyi kestik zaten .işte Allah böyle kötü insanlara yardim ediyor diye kızıyorum bazenn ben bulmuş olsaydım herkese söylerdim ama malesef .