Kafana takma sakin. Ama kontrol altinda olmasinda fayda varCanım her yerimde var ya bir sevimlilik katıyor mu bilmiyorum da beni gıcık ettikleri kesin ehehe. Hiç duymadım ya ben haritasını da yeni duydum ikisini de araştıracağım. :)
Kafana takma sakin. Ama kontrol altinda olmasinda fayda var
Hmmm o zaman ben de bilemedimYaz kış sürüyorum güneş kremi ya o yüzden çok şaşırıyorum.
Astoria egitim arastirma hastanelerine de bir gorun bence. Benim ben degil ama çillerim var. Bir donem cok artti. Esim de cok seviyor çilli çilli. Çilli diyor bana. Toplu taşımada bir gün kadın duydu. Uzman doktorum sen gel diye bana numarasini adini yazdi. Gittim baya inceledi. Orasi evime ters kaliyor diye baska yere gittim sonra. Aynilari soylendi. Tedavi goruyorum suan. 6 ayda 1 o kadina da gidip surecimi anlatiyorum.
geçmiş olsun mümkünse araştırma hastanesine git
rica ederim canım genelde devlet hastaneleri pek ilgilenmiyor ama araştırma hastaneleri kapsamlı bakıyorÇok teşekkür ederim. :)
Eşimde aynı ailesinde de var çok fazla yazın rahat ettigi için bi kısmını 1 ay önce aldırdıYa benimkiler durmuyor ama her gün yenisini görüyorum, bütün vücudum kaplanacak diye korkuyorum artık. Güneşi hiç sevmem zaten beyaz tenliyim, yaz kış güneş koruyucu sürmeden çıkmam. Köpeğimi gezdirdiğim için sabah akşam duş alıyorum zaten. Nerede hatam var bilmiyorum. Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur. :)
Eşimde aynı ailesinde de var çok fazla yazın rahat ettigi için bi kısmını 1 ay önce aldırdı
Eşiminde öyle okadar çokki anlatamam dktor ugraşamadı en büyüklerini aldı yazın aldırmak zor oldugu için havaların serinlemesini bekliyor yine aldıracak incelemeye gönderiyorlarAy ben hangi birini aldırsam yani o kadar çoklar ki inanın.
vücudunun ben haritasını çıkarttırmanı tavsiye ederim. sonrası için kriterler var şöyle büyük veya şu renk çıkarsa kontrol ettirmek gibi.
bende beyaz tenliyim. lazer epilasyondan sonra güneşten çok iyi korunmak gerekiyor. 2 yıla yakın lazere gitmiyorum ama hala güneşlendiğimde yeni benler çıkar vücudumda. 50 faktör koruyucusuz çıkmıyorum güneşe. bunun gibi başka faktörlerden de benlerinde artış olabilir.
Güneş ile âlakasi oldugunu sanmiyorum ben tesetturluyum kollarim gunes gormuyor mesela ama dediginiz gibi surekli ben cikiyor once kirmizi silik bir nokta goruyorum ertesi gun o nokta bene donusuyor. Ayni durum kizkardesimde de var yani ben genetik oldugunu dusunup gitmedim doktora
O kadar takmayin , ben simdi oturup saysam 100 tane bulurum belki :) pozitif dusunun.. Kotu dusununce kotuyu kendimize cekiyoruz ..Ben de pek güneşe çıkmam zaten hep güneş koruyucusuyla gezerim çıkarsam da. Umarım benim de öyledir, kötü ihtimalleri aklıma getirmemek için çok uğraşıyorum.
İnanılmaz bedenler diye bir programda bir bayan görmüştüm yüzü ve vücudunda irili ufaklı ben gibi yağ bezeleri vardı ve tedavisi yoktu sürekli ilerliyordu. Adamakıllı bir doktora gidin lütfen en kısa zamanda.
Zamanında o kadar çok kafaya takip bir sürü doktor gezmiş ama çözüm bulamamış biri olarak diyorumki;benlerinizi sevin ve onlarla yaşamaya alışın ben öyle yapiyorum