Benlerimle baş edemiyorum!

Canım her yerimde var ya bir sevimlilik katıyor mu bilmiyorum da beni gıcık ettikleri kesin ehehe. Hiç duymadım ya ben haritasını da yeni duydum ikisini de araştıracağım. :)
Kafana takma sakin. Ama kontrol altinda olmasinda fayda var

Astoria egitim arastirma hastanelerine de bir gorun bence. Benim ben degil ama çillerim var. Bir donem cok artti. Esim de cok seviyor çilli çilli. Çilli diyor bana. Toplu taşımada bir gün kadın duydu. Uzman doktorum sen gel diye bana numarasini adini yazdi. Gittim baya inceledi. Orasi evime ters kaliyor diye baska yere gittim sonra. Aynilari soylendi. Tedavi goruyorum suan. 6 ayda 1 o kadina da gidip surecimi anlatiyorum.

Hadi ya, benim de yabana atma niyetim yok gerçi. Şu ben haritası kafama yattı benim de yapan bir yer bulursam o haritadan çıkartmayı düşünüyorum. Çok teşekkür ederim ilginize. :)

Eşimde aynı ailesinde de var çok fazla yazın rahat ettigi için bi kısmını 1 ay önce aldırdı

Ay ben hangi birini aldırsam yani o kadar çoklar ki inanın.
Eşiminde öyle okadar çokki anlatamam dktor ugraşamadı en büyüklerini aldı yazın aldırmak zor oldugu için havaların serinlemesini bekliyor yine aldıracak incelemeye gönderiyorlar

vücudunun ben haritasını çıkarttırmanı tavsiye ederim. sonrası için kriterler var şöyle büyük veya şu renk çıkarsa kontrol ettirmek gibi.
bende beyaz tenliyim. lazer epilasyondan sonra güneşten çok iyi korunmak gerekiyor. 2 yıla yakın lazere gitmiyorum ama hala güneşlendiğimde yeni benler çıkar vücudumda. 50 faktör koruyucusuz çıkmıyorum güneşe. bunun gibi başka faktörlerden de benlerinde artış olabilir.

Güneş ile âlakasi oldugunu sanmiyorum ben tesetturluyum kollarim gunes gormuyor mesela ama dediginiz gibi surekli ben cikiyor once kirmizi silik bir nokta goruyorum ertesi gun o nokta bene donusuyor. Ayni durum kizkardesimde de var yani ben genetik oldugunu dusunup gitmedim doktora

Ben de lazer epilasyon yaptırdım ki yaptırmadan önce de yaz kış güneş koruyucumu sürmeden dışarı çıkmazdım. Gram güneşi sevmeyen bir cildim var. Annem de güneşe çıkmadığın için çoğalıyor olmasın falan diyor bir de ehehe, tersi yahu. Ben haritasını çok ciddi düşünüyorum, yapan hastaneleri araştırmaya başlayacağım. Çok teşekkür ederim ilginize. :)

Ben de pek güneşe çıkmam zaten hep güneş koruyucusuyla gezerim çıkarsam da. Umarım benim de öyledir, kötü ihtimalleri aklıma getirmemek için çok uğraşıyorum.

Ben de pek güneşe çıkmam zaten hep güneş koruyucusuyla gezerim çıkarsam da. Umarım benim de öyledir, kötü ihtimalleri aklıma getirmemek için çok uğraşıyorum.
O kadar takmayin , ben simdi oturup saysam 100 tane bulurum belki :) pozitif dusunun.. Kotu dusununce kotuyu kendimize cekiyoruz ..
Allahin izniyle birsey olmaz yapisal birseydir

İnanılmaz bedenler diye bir programda bir bayan görmüştüm yüzü ve vücudunda irili ufaklı ben gibi yağ bezeleri vardı ve tedavisi yoktu sürekli ilerliyordu. Adamakıllı bir doktora gidin lütfen en kısa zamanda.

Yok canım bende yağ bezesi falan yok klasik benler var minik minik. Ama rahatsız ediyor mu ediyor, ben haritası çıkarttıracağım iyi bir hastanede yapan bulursam. Çok teşekkür ederim ilginize. :)

Zamanında o kadar çok kafaya takip bir sürü doktor gezmiş ama çözüm bulamamış biri olarak diyorumki;benlerinizi sevin ve onlarla yaşamaya alışın ben öyle yapiyorum

Zamanında o kadar çok kafaya takip bir sürü doktor gezmiş ama çözüm bulamamış biri olarak diyorumki;benlerinizi sevin ve onlarla yaşamaya alışın ben öyle yapiyorum

Tehlikesinin olmayacağını bilsem hiç sorun etmem, estetik kaygı taşımıyorum. Sadece ciddi problemler olmasından korkuyorum. Çok teşekkür ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…