Benlerim için Doktara gittim.

chocolate88

Rabbime şükürler olsun...
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
943
454
36
Sonunda yüzümde olan birkac tane ben için özel bir hastanenin cildiye bölümüne gittim.Doktor benlerime baktı ve hepsi küçücük nie rahatsız oluorsun dedi bende sadece bitanesinden kurtulmak istediimi söyledim lazer yapmıoruz biz tehlikeli dedi ancak cerrahla aldırablirsin dedi .Ben lazerle arastırdım onunla düsünüodum dedim ama almıolar.Eskişehirde yasıyorum keske istanbulda olsam dedim içimden lazer merkezi bulabilirdim.Cerrahla da aldırmaya korkuorum çok küçük et beni de değil.
ha bide krem verde cilt lekelerini açıcı ddf die bir marka bir temizleme jeli bir krem aldım ama benlerde işe yaramıyacagını düsünüorum ama deniorum. kremler 275 ytl tuttu umarım işe yarar cok caresizim ne yapabilirim kızlar bir fikriniz var mı?benneyaptımki

bende aynı sorundan muzdaribim. ben elizabeth arden ın beyazlatıcı tüpünü kullanıyorum benlerimi geçirmedi ama biraz küçülttü ve rengini de açtı. üstüne tırnağımla da azıcık bir kapatıcı sürünce yokuluyorlar. bu tüpü de strawberrynet.comdan sipariş ettim normalde 90 liraya geliyor ama ben indirimden 13 dolara aldım :)))

Sonunda yüzümde olan birkac tane ben için özel bir hastanenin cildiye bölümüne gittim.Doktor benlerime baktı ve hepsi küçücük nie rahatsız oluorsun dedi bende sadece bitanesinden kurtulmak istediimi söyledim lazer yapmıoruz biz tehlikeli dedi ancak cerrahla aldırablirsin dedi .Ben lazerle arastırdım onunla düsünüodum dedim ama almıolar.Eskişehirde yasıyorum keske istanbulda olsam dedim içimden lazer merkezi bulabilirdim.Cerrahla da aldırmaya korkuorum çok küçük et beni de değil.
ha bide krem verde cilt lekelerini açıcı ddf die bir marka bir temizleme jeli bir krem aldım ama benlerde işe yaramıyacagını düsünüorum ama deniorum. kremler 275 ytl tuttu umarım işe yarar cok caresizim ne yapabilirim kızlar bir fikriniz var mı?benneyaptımki

merhaba başka bir başlıkta da yazmıştım. benim de kulağımın arkasında bir et beni vardı, küpe arkaları battığı için tehlikeli olabilir diye bir plastik cerraha aldırmıştım. lokal anesteziyle yapılan 3-5 dk süren bir işlem ve hiç iz kalmadı en güzel yanı da bu. benim bahsettiğim doktor ankarada.
cerraha aldırmaya korktuğunu söylemişsin.. ben kan ve hastane fobisi olan, enjeksiyondan bile çekinen, ayılan bayılan bir insandım.. fakat zaten hiçbirşey hissetmek mümkün değil, ben sadece bitti mi deyip şaşırmıştım, kendimi korkmaya şartlandırdığım için :) bence en güzeli bir plastik cerraha aldır, kurtul.. genel cerrahlar da alıyor olabilir bilmiyorum ama kalacak olan izi en çok önemseyenler plastik cerrahlar tabi ki kaydirigubbakcemile5

X