benler :-(

ahneslim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
26
9
3
Iğdır
merhaba arkadslar.estetik cerrahi tecrubem yok ama sizin tecrubelrinize ihtiyacım var.kasımin basladigi yerin alt kısmında büyük bi ben var.et beni değil.kasimla bitisik.cerrahi mudahelede kaşımı keserler mi acaba bitişik olduğu için.cevap bekliyorum arkadslar acil lütfen..

sanmıyorum canım, benim mememin ucunda büyük bir et beni vardı, saniyeler içinde yakılarak alındı. Bence bir doktora görün için rahatlasın.

Benimde kaşımın üzerinde ben var doktor kaşımın ıcıne 1-2 mm girilir ve kaşında daralma olur yanı kısalma olur demıştı o yuzden bana duşunmek ızın zaman verdı hala duşunme aşamasındayım.Eğer sizinde ben kaş cızgınıze yakınsa ve köklü bir bense kaşın ıcıne gırecektır.

canım ben yüzümden ben aldırmıstım, normal benlerden. eger kasına cok yakınsa mutlaka kas kısmın da kesilir cunku soyle dusun benının en az 2 3 katı kadar bır kesık oluyor, yani benının hemen bıttıgı yerden degıl, çok daha geniş bir şekilde kesiyorlar ve hafif bi izi kalıyor

Canım ben aldırma işine cildiye mi bakıyor, estetik cerrahi mi? Benim de sırtımda bir et beni var onu aldırmayı düşünüyorum. Bide benim vücudumdaki ben sayısı çok fazla, kontrol edilmeli diye okudum ama bir kısmet olmadı.

tatlım benim de cildim çok hassas güneş yüzünden sürekli ben çıkıyor.
Bana şu şekilde olacağını söylemişlerdi öyle yaptım :
1. Önce cildiyeye gidiceksin, dermatolog benlerini kontrol edecek , her ben alınmazmış, alınabilir dedikten sonra
2. Plastik cerraha gidiceksin , cerrah da bakıyor , uyuşturup neşterle alıyor, 1-2 dikiş atıyor, aldığı parçayı da teste yolluyorlar zaten patalojiye , 3 gun sonra kontrole gıdıyosun o zaman test sonucunu da öğreniyosun

ben bu şekilde yaptım canım

Çok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…