Ben bugün jillian Michaels in 2. Gününü squatin da ilk gününü bitirdim. İnternete jillian Michaels 30 day shred diyerek 3 seviyesinide bulup indirebilirsin. Bulamaz isen ben sana gönderebilirim.Hımmm sen sımdı ılk gındesın dımı yarın ıkıncı gunun ? vıdeo nerde netten mı bulcaz
Tamam canım gorusuruz. bekliyorum haberleriniTamam canım yarın bende baslıyrum o haldee bulurum bulamazsam haber verıeım sana tesekkurler :)
Başlayalım ya bende yaza fit girmek istiyorum. Benim de etim çok yumuşak sikilassin birazYa bu squat Cidde'n işe yarıyor Walla popoyu kaldırıyor selüliti azaltıyor sıkıkaştırıyor hemde tek hareketle birsürü sorun çözülüyor. Bende çok etkisini görmüştüm bıraktım ama dur ben yarın başliyim gerçi ilk günler bacaklarım titreyerek dolaşıyorum ama olsun
Başlayalım ya bende yaza fit girmek istiyorum. Benim de etim çok yumuşak sikilassin biraz
evet 10 gün boyunca aynı video yapılacak ama aşılama yaptıracak san once doktoruna Danış bence çünkü içinde ağır spor hareketleri varAy canım ya ben braz baktımda vıdeoya sey srcam sana 10 gun byunca hep aynı vıdeoyumu yapcam brdeee ben bugun yapamadm cuma gunu de asılama yaptrcam yapamam acaba ctesı baslasam olur mu
evet 10 gün boyunca aynı video yapılacak ama aşılama yaptıracak san once doktoruna Danış bence çünkü içinde ağır spor hareketleri var[/QUOTE
Anladım canım o zaman ben hıııc ugrasmayım selulıtleerımle barısayım