sac gozenekleri tikali oldgundada sac uzamiyor acmak icin haftada iki kez sirkeli suyu pamukla kfa derinize tampon ypin yikamaniza gerek yok ucup gidiyo kokusubenim saçlarım omzuma değmiyor bile maşallah sana inşallah benimde bu kadar uzarlar hadi hep birlikte saç uzatalım
yapacağım çok teşekkür ederim ne kadar süre bunu uygulayım ?sac gozenekleri tikali oldgundada sac uzamiyor acmak icin haftada iki kez sirkeli suyu pamukla kfa derinize tampon ypin yikamaniza gerek yok ucup gidiyo kokusu
evet evet elma sirkesi her markette satiliyobildiğimiz elma sirkesi mi ?
var bizim evde biliyorumda acaba dedim saç için farklı bi sirke falan mı çıktı :)) şimdi sarımsak sürdüm diplere yıkayıp kurutunca sirke süreceğimevet evet elma sirkesi her markette satiliyo
evet insallah uzar seninkidee benimkideee yaa insaallaaahvar bizim evde biliyorumda acaba dedim saç için farklı bi sirke falan mı çıktı :)) şimdi sarımsak sürdüm diplere yıkayıp kurutunca sirke süreceğiminşallah uzar artık
Canım bence bu iş için denediğim profesyonel bir bakım var, yani saç derisindeki tıkanıkları açan ve hızlı saç uzatan keratin gözenek açıcı var. Denemediysenız mutlaka deneyin derim. Sonra da doğal bir şampuan ve kalıtelı bir keratin dip bakım yağı ile devam etmenız daha ıyı olur.sac gozenekleri tikali oldgundada sac uzamiyor acmak icin haftada iki kez sirkeli suyu pamukla kfa derinize tampon ypin yikamaniza gerek yok ucup gidiyo kokusu
Saçlarına cok işlem uyguluyorsun dökülür tabi. 2 hafta yap 2 hafta dinlendir. Bu tüm bakımlarda böyle. Zaten saçların uzun ve gür maşallah. Haftada 1 zeytinyağı ve badem yağını karıştırıp sürsen bile uzar. Sirke önemli, sirkeyle de gözeneklerini temizlersin daha rahat uzar ve dökülmez
marka ismi verirmisin :)Canım bence bu iş için denediğim profesyonel bir bakım var, yani saç derisindeki tıkanıkları açan ve hızlı saç uzatan keratin gözenek açıcı var. Denemediysenız mutlaka deneyin derim. Sonra da doğal bir şampuan ve kalıtelı bir keratin dip bakım yağı ile devam etmenız daha ıyı olur.