- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
-
Arkadaşlar gerçeği öğrendim: Şu dedikoducu arkadaşımın Msninde Yalandan da olsa ne güzel güldü yazıyo.. Benle dalga geçmişler :1no2: Adeta yıkıldımsenağlama O laf kesin bana kötükedihüso
Şöyle söyleyim arkadaş msn notlarını sürekli değiştiriyor ve laflar beni anlatıyor. Arkadaşın zaten benimle alıp veremediği var. Diğerlerinden olmasada arkadaşımdan böyle bişy beklerim anlatabildimmi. Banada olmayabilir ama yinede arkadaşıma güvenmiyorum. Çünkü bi kaç kez gördm nasıl biri olduğunu.
Bu konuyuda nasıl silebiliriz? Silmek istiyorum. Okursa anlar.
Ben aslında derdimi tam olarak anlatamadım. Bu olay yani bu tanıştırılma başka birisi tarafından yapılsaydı bu şekilde tedirgin olmazdım. Benim asıl sorunum böyle bir tanıştırılmanın onun tarafından yapılmasıdır. Çünkü zaten bu tür konularda hassasım yaşadığım yer küçük. İnsanın dedikodusunu yapmak hele hele öğretmenlerin dedikodusunu yapmak burda çok alışılmış şeyler. O yüzden o kızdan da bugüne kadar bikaç şey gördüğüm için tedirginim. anlatabildimmi? AYrıca buraya yazan bir öğretmenin yorumunu beğenmediğiniz zaman söyleyebilirsiniz ama bunu hemen sen nasıl öğretmensin şeklinde yazıya dökmeniz hiç hoş değil bu sizin kişiliğinizi gösterir..Ben size diyormuyum lafına bak bilmem ne? Lütfen olumlu olup karşı tarafı anlamaya çalışalım yermek yerine.
Ben aslında derdimi tam olarak anlatamadım. Bu olay yani bu tanıştırılma başka birisi tarafından yapılsaydı bu şekilde tedirgin olmazdım. Benim asıl sorunum böyle bir tanıştırılmanın onun tarafından yapılmasıdır. Çünkü zaten bu tür konularda hassasım yaşadığım yer küçük. İnsanın dedikodusunu yapmak hele hele öğretmenlerin dedikodusunu yapmak burda çok alışılmış şeyler. O yüzden o kızdan da bugüne kadar bikaç şey gördüğüm için tedirginim. anlatabildimmi? AYrıca buraya yazan bir öğretmenin yorumunu beğenmediğiniz zaman söyleyebilirsiniz ama bunu hemen sen nasıl öğretmensin şeklinde yazıya dökmeniz hiç hoş değil bu sizin kişiliğinizi gösterir..Ben size diyormuyum lafına bak bilmem ne? Lütfen olumlu olup karşı tarafı anlamaya çalışalım yermek yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?