- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
-
Yaa benim derdim bu değil. Benim derdim oğlan beni beğenmedi, o yüzden istemiyor artık senağlama Yani bu şekilde ki söylentilerin yayılması...Allah korusun
Yaa benim derdim bu değil. Benim derdim oğlan beni beğenmedi, o yüzden istemiyor artık senağlama Yani bu şekilde ki söylentilerin yayılması...Allah korusun
kısaca senın de dedıgın gıbı; oyynamıslar senınle,
benım de bır arkadasım ogretmen bayan arkadasım
ona da aynı benzer seyı yapmıs bır erkek bey ogretmen,
adını cıkarmıs kızın kız ölumlerden dönuyordu tayınını ıstedı1 yıl boyunca ancak baska yere gıdebıldı hastalıklar gecırdı, o bır de görusmus 2-3 sefer daha buyuk adı cıkmıs ılce kucuk olunca sallantı buyuk oluyor,
atlatmaya bak, herkese şöyle de; aaaa arkadasımın yanında geldı goruselım dedıler ıyı dedım ne olucak konustuk ne var bunda aaa
de
pişkinliğe vur, yoksa altından kalkamazsın. benım ne alakam olur onla hıh falan de. kolay gelsın tatlım
Aslında ondan hoşlandımda:asigim: ama asla ve asla kabul etmem, edemem..
Aslında ondan hoşlandımda:asigim: ama asla ve asla kabul etmem, edemem..
arkadaşım sanki çok kötü bişey yapmış gibi söylüyosun.yangına körükle gitmesene.neden altından kalkamasın.bekar bir bayanın bekar bir erkekle görüşmesi kadar doğal ne olabilir
Kendinle barışık olmamakla ne alakası var arkadaşım? Sende olayı hangi boyutlara taşıdın..Neden birisine katılmadığınızı göstermek için o kişiye illede kendine güvenin yok, kendinle barışık değilsin gibi sözler sarfedersinz (bazılarınız) anlamadım.. En nefret ettiğim şey birisine çok klasikleşmiş olan şeylerin söylenmesidir. Senin kelimelerin sözlerinde çok klasik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?