benimle kilo almak isteyen ??

Kizlar sizinde mideniz benim gbi kucukse sadece kaloriye odaklanin. Cok sey yedgimi saniyordum meger hep bos yiyormusum. 49.5 olmusum 2 gun oldu. Size fatsecret i telefonunuza indirmenizi oneririm aldgnz kaloriyi bi hesaplayn. Barkod bile okuyup otomatik ekliyor gununuze.

Evet kuyruk yagi acayip kalorili mesele jelibonlarda kuyruk yagindan yapiliyo ufacik paketleri bile cok kalori iceriyor
Özellikle kolalı jelibon kuyruk yağı + kola düşünsene kaloriyi ama tavsiyem eritip iç hatta tatlandırmak için jelibon bile atabilirsin eritip tadı değişir

hahemsire çok teşekkürler fatsecret çok güzel program çok işime yaradı dün 3000 kalori aldım bugunde tam gaz devam yemeye :)ama jelibonlara dikkat özellilkle haribonunkinde domuz jelatini var onlara dikktali yaklaşın derim

Rica ederm benimde cok isime yaradi en azndan bi diyetsyene gttgmde ben bi hafta bunlari yedim diye gosterecek listem var. Birde tabi artik kalorisiz seyler yemyrmm

merhaba sabahtan berıdır bu programı ındırmeye calsıyorm ama olmuyor ındırdıkten son

bol abur cubur yiyin akşam 7den sonra bol yağlı bol salçalı makarna yiyin 100 kilo olursunuz 1ayda :)

Merhaba kizlar ben de 166 boyunda 46 kilodayim.Bir bes kilo almak niyetindeyim :) ogrendigime gore yemek sirasinda sivi tuketilmeyecekmis. Su, ayran cacik gibi. Bunun disinda ara ogun olarak bolca kuru meyve ve kuruyemis tuketilecekmis. Dikkat edin buna da.Bebe biskuvisi ve sut olayina da basladim hadi hayirlisi.

bende kilo almışım kızlar 51 fln çıkıyordum dün başka tartıda tartıldım 54 çıktım hadi karnım toktu kıyafetleri fln çıkar 1 kilo en azından 2 kilo almışım :)

kızlar nasıl beceriyorsunuz yiyip yiyip kilo almamayı. sizin genetikten istiyorum bende

Kalori hesabi yapan hanimlar size bir soru simdi benim hesabima göre 400 gr. Cici bebede 100 bisküvi var yani 1 tanesi 4 gr. Simdi biz hesaplarken mesela 100 gr. Sut koysak 100 gr. Bisküvi mi yemis oluyoruz yoksa diyelim 10 buskivi koyduk 40 gr mi oluyor.... umarım anlatabilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…