Özellikle kolalı jelibon kuyruk yağı + kola düşünsene kaloriyi ama tavsiyem eritip iç hatta tatlandırmak için jelibon bile atabilirsin eritip tadı değişirEvet kuyruk yagi acayip kalorili mesele jelibonlarda kuyruk yagindan yapiliyo ufacik paketleri bile cok kalori iceriyor
Ya gecen kustum ondan bn bu ara yemycm bi sure. Gunde 3100 kaloriye ciktim ins boyle giderÖzellikle kolalı jelibon kuyruk yağı + kola düşünsene kaloriyi ama tavsiyem eritip iç hatta tatlandırmak için jelibon bile atabilirsin eritip tadı değişir
merhaba sabahtan berıdır bu programı ındırmeye calsıyorm ama olmuyor ındırdıkten sonKizlar sizinde mideniz benim gbi kucukse sadece kaloriye odaklanin. Cok sey yedgimi saniyordum meger hep bos yiyormusum. 49.5 olmusum 2 gun oldu. Size fatsecret i telefonunuza indirmenizi oneririm aldgnz kaloriyi bi hesaplayn. Barkod bile okuyup otomatik ekliyor gununuze.
merhaba sabahtan berıdır bu programı ındırmeye calsıyorm ama olmuyor ındırdıkten sonra net olmadan da çalışıyor mu yardımcı olursanız sevınırım
ben kolay indirdim ama internetsiz çalışmıyormerhaba sabahtan berıdır bu programı ındırmeye calsıyorm ama olmuyor ındırdıkten son