oncesin de ben 2 3 kilo almistim elim yuzum toplanmisti devam ettirirsek olur bence.... ayrica o insanlara da gicik oluyorumKizlar merhaba bende yeni katildim araniza insanlarin ayy ne kadar zayifsin giydigin bile yakismiyo demesinden biktim bugun sut bebe biskuvisi ve pekmez aldim bu aksam baslicam hic baslayan ise yaarayan var mi
aynen canim gun icerisin de 2500 not alalim her yedigimizin kalorisini hatta buraya yazalim yediklerimizi kimse icin sorun yoksa yediklerimizi yazip karsisina kalorisini tabi gunun sonun daBendee varim kurallar ne şimdi 2500 kalorili mi yememiz lazım
Bende denicem bugun hatta simdi kalkiyorum pekmez ve biskuvi yeemeye gidiyorum motive etmeliyiz birbirimiz destek olmaliyiz yoksa gercekten kilo almak vermekten coook coook daha zoroncesin de ben 2 3 kilo almistim elim yuzum toplanmisti devam ettirirsek olur bence.... ayrica o insanlara da gicik oluyorum
Hahahahah yalniz kalori hesaplamayi hangi siteden yapicazKiZlaarrr her gunun sonun da yediklerimizi ve kalorisini buraya yazalim olur mu aksama kadar not tutalim.. 2500 tutturamayana cezaooohh gelsin yemekler
yuru bee kim tutar seni hadi bakalim afiyet olsun :):)Bende denicem bugun hatta simdi kalkiyorum pekmez ve biskuvi yeemeye gidiyorum motive etmeliyiz birbirimiz destek olmaliyiz yoksa gercekten kilo almak vermekten coook coook daha zor
ama pekmez ve buskividen ziyada sut buskivi ye pekmezi gun arasin da ayri ic benceyuru bee kim tutar seni hadi bakalim afiyet olsun :):)
diyet kolik var ordan yapabilirsinHahahahah yalniz kalori hesaplamayi hangi siteden yapicaz
Sag ol canimdiyet kolik var ordan yapabilirsin
Gece yatarken neden icmeyim zarar mi verir kiama pekmez ve buskividen ziyada sut buskivi ye pekmezi gun arasin da ayri ic bence
Aynen vizeler geldi ama olsun ben basladim birakmicam hazirana kadar kilo almam gerek devaaaam kizlar hadiElmden geldigi kadar yapicm stresliym bu aralar sinav hftasida :-/ :-'(
Canim tam olarak ne uyguladinBen iki haftadır yapıyorum sanırım tam olarak gününü hatırlamıyorum ama 1 kilo almışım çok mutlu oldum
51.9 kilo hedef 55 :)
Canım ben bebe bisküvisini yatmadan hemen önce yapıyorum tok karna. biraz mide bulandırıyo ama dayanmak lazım :) içine pekmez koyarsan daha da iyi olur ama ben koymadım. muz ezip koydum daha çekilebilir bi tadı oluyo :)Canim tam olarak ne uyguladin
Bende yatmadan pekmezi suyla karistirip bir bardak iciyorum ardindan sutle bebe biskuvisi yiyorum insallah ise yarar cunku gercekten cekilmez bi seyCanım ben bebe bisküvisini yatmadan hemen önce yapıyorum tok karna. biraz mide bulandırıyo ama dayanmak lazım :) içine pekmez koyarsan daha da iyi olur ama ben koymadım. muz ezip koydum daha çekilebilir bi tadı oluyo :)
Gün içinde ara öğün yapıyorum mümkünse kuruyemiş .sabah da tahin pekmez ye derim kalorisi çok fazla :)
Pekmezi suyla karıştırıp neden canım öyle daha kötü olmaz mı ? Biraz sabretmek gerekiyo bi de bünye meselesi. İştah açıcı şurup denedin mi hiçBende yatmadan pekmezi suyla karistirip bir bardak iciyorum ardindan sutle bebe biskuvisi yiyorum insallah ise yarar cunku gercekten cekilmez bi sey
Suyla karistirmasam yiyemem tek basina.prakten diye bi alerji surubu var onu denemistim gercektende cok istah aciyodu ama onu kullanirken universite sinavina hazirlaniyodum biraktim uzerine dusemedim cunkuPekmezi suyla karıştırıp neden canım öyle daha kötü olmaz mı ? Biraz sabretmek gerekiyo bi de bünye meselesi. İştah açıcı şurup denedin mi hiç